42 123
發新話題

乞嗤大魔王~~

乞嗤大魔王~~

結局講佢要同個主角 (唔記得咩野名) 分手, 入番個樽道, 要過百年先再解封~~~~個時真係睇到喊出黎呀

魔王有個女叫"加美/佳美"! 我都記得我好唔捨得魔王啊!!!

真係喊出呢! 但係點解早幾年有線放過一套係"加美/佳美"就主角既? 有冇fans解答到.

引用:
原帖由 b8808800 於 7-9-2006 11:09 發表 結局講佢要同個主角 (唔記得咩野名) 分手, 入番個樽道, 要過百年先再解封~~~~個時真係睇到喊出黎呀
個主角叫堅仔

點解佳美大個女之後可以出番黎, 有冇搵番堅仔????

大魔王成日有條鼻涕 堅仔成日埻蠵襦

乞嗤大魔王好钟意食 burger, 果阵去食个包都几富贵架.....

有人打乞嗤,大魔王就會出0黎 嘉美好似係咪打“喊露”呀?

引用:
原帖由 actionkamen 於 5-2-2007 00:24 發表 有人打乞嗤,大魔王就會出0黎 嘉美好似係咪打“喊露”呀?
全中!

記得首歌有乞嗤咁唱幾得意

TST DoReMi 有原裝Karaoke 唱.

下?呢隻歌咁幕都有Karaoke呀?真係好騎呢喎,唔知有冇人唱過呢

打錯tim咁舊先岩

最後一幕, 是個魔瓶飛上天空, 消失在月亮中, 堅仔一家去追, 追唔到...

引用:
原帖由 hinsdick 於 13-4-2007 20:12 發表 最後一幕, 是個魔瓶飛上天空, 消失在月亮中, 堅仔一家去追, 追唔到...

睇到眼濕濕。

引用:
原帖由 杜劍龍 於 7-9-2006 14:24 發表 真係喊出呢! 但係點解早幾年有線放過一套係"加美/佳美"就主角既? 有冇fans解答到.

It was a remake.

靚仔時打親「乞嗤」都會唸起佢…E+唸返, 原來自己已經冇咗埋D童真好耐!!

盧雄配音乞嗤大魔王

引用:
原帖由 Anison 於 7-2-2007 10:16 發表 TST DoReMi 有原裝Karaoke 唱.

Thanks. Any more info about this K place? It looks like a private club from outside so I did not try it, is it just a normal K place? Need membership ma? Do they have many oldcake Japanese songs?

Sorry to tell you that this KARAOKE was closed a few months ago

42 123
發新話題