39 12
發新話題

最可愛角色

最可愛角色

食酸梅干變超人龠W人(SUPERMAN), not the Ultraman who was found flying across the sky.

"傻瓜..傻瓜..." 的烏鴉飛過....

我最鍾意小寶寶,因為佢用情專一

爬樹的七星俠

我鍾意小吉,真係好可愛架~

引用:
原帖由 laiho 於 28/10/2006 00:36 發表 我鍾意小吉,真係好可愛架~
小吉成日都係度 "爸B布 爸B布"

去到未來, 有16隻小吉真係笑死人!

引用:
原帖由 spectreman 於 27-10-2006 22:33 發表 食酸梅干變超人龠W人(SUPERMAN), not the Ultraman who was found flying across the sky.
yes, 一個唔識飛既超人, 仲成日用手榴彈炸人~~~~

仲有成日食餅既阿婆 (唔記得 春日春夢婆婆) only嗌 傻瓜..傻瓜..正一大傻瓜 既烏鴉 傻瓜森林之王泰山 校長 成日俾小雲篤既大便 成日俾小雲撞警車既肥瘦警長

引用:
原帖由 killero 於 3-11-2006 15:42 發表 仲有成日食餅既阿婆 (唔記得 春日定春夢婆婆) only嗌 傻瓜..傻瓜..正一大傻瓜 既烏鴉 傻瓜森林之王泰山 校長 成日俾小雲篤既大便 成日俾小雲撞警車既肥瘦警長
係 春夢婆婆 傻瓜森林之王泰山係叫 "巴山", 佢同傻瓜超人好friend 一個話 "聰明的超人兄" , 另一個就會答 "巴山兄"....(咁上下啦)

我記得有個ultraman叫金玉俠,有次怪獸襲擊天晨村,佢攞出變身器,點知無電,後來佢要走去買電池至變到身;版頭幅畫仲特登將金玉俠背脊個拉鍊畫到鬼咁大

引用:
原帖由 laiho 於 28-10-2006 00:36 發表 我鍾意小吉,真係好可愛架~
me too! I think 小吉 is so so cute!

小吉太可愛了~ 最記得係佢食左間學校~

史谷同學 (閃樸) 由書獃子比小雲搞到變了傻仔......

宇宙大王同手下都勁搞笑 响頭頂放屁

比較喜歡出場機會較少, 鳥山明既助手阿"松山", 因為雖然佢出場機會較少 但咁都重記得佢

引用:
原帖由 關間聞 於 27-10-2006 23:37 發表 我最鍾意小寶寶,因為佢用情專一
我總覺得IQ博士有些細節很有意思。小寶寶喜歡小雲,因為基本上小寶寶就是小雲!他們是同一設計圖的! 另外吸煙人那集我覺得十分有人性。(記唔記得吸煙人令全村冇人吸煙後他做了些甚麼?)

還有栗頭老師的........愛心頭鎚

龜拉.. 牛奶糖1號..馬斯特博士

兩個警察見到小雲都好驚唔敢野佢

39 12
發新話題