發新話題

我的收藏-珍藏.

引用:
原帖由 LINDA 於 9-1-2009 11:09 發表 起初見到 "Billy" 即刻想到人名,完全無想過會係 "比你", 真係 Billy D Siu C 我啦! 原來最有慧根係 Shiawase, 失敬!   唔係羅! 豬扒就有我份! 無錯, 內在美重要過外在美, 當我兩者皆無的同時,很 ...

咪係囉~~點會諗到佢用bily咁生鬼

如果有機會同Shiawase傾計,您一定會好鐘意佢,因為佢好得人鐘意

Linda姐姐又點會係豬扒呀??我真係唔係幾信

真係唔明D人點解用豬扒,豬扒都好好食個啵

重酬 Billy siu C~~

只恐怕今生今世都搵唔到

可能要在遙遠的天國,有緣的話,我地在天國再聚啦Linda靚姐姐.....

不過我諗要見到天國應該係一百年後既事 

Linda姐姐梗係唔係"壞女人"啦~~"比佢地激壞"所以要自我保護唔想理佢地姐  

"無佢地咁好氣" 留返D時間我哋齊齊扮靚好過!  

冇錯呀靚姐姐 

多謝mythz創造左咁靚咁精美既簽名

引用:
原帖由 celia 於 9-1-2009 11:29 發表 乜Linda姐姐有激嬲過999咩??   999係仙人,唔識嬲人

連Celia嘅牙尖咀利我都冇嘢,

Linda姐點会激嬲我呢?!

引用:
原帖由 999 於 9-1-2009 11:51 發表 連Celia嘅牙尖咀利我都冇嘢, Linda姐點会激嬲我呢?!  

係囉~~係都我激嬲左先啦 (我死十次都唔夠 )

999都仲未嘔白泡,都未算嬲既

所以Linda姐姐唔洗擔心,999真係唔會嬲架,連打都唔會嬲架

引用:
原帖由 celia 於 9-1-2009 12:00 發表   係囉~~係都我激嬲左先啦 (我死十次都唔夠 )   999都仲未嘔白泡,都未算嬲既   所以Linda姐姐唔洗擔心,999真係唔會嬲架,連打都唔會嬲架      

我都計唔清你同其他老餅打過幾次999了!

我心諗Linda会唔会真係我小學坐我隔離果個同學呢!?

引用:
原帖由 999 於 9-1-2009 12:04 發表 我都計唔清你同其他老餅打過幾次999了! 我心諗Linda会唔会真係我小學坐我隔離果個同學呢!?  

我淨係知道仲未打夠 9百9十9 次o者~ 即係仲未打夠999

嗯??Linda姐姐係您同學咩??咁您唔問下佢姓乜名乜住o係邊一室??

講真喎....問下佢啦999哥哥Cacaca~

引用:
原帖由 celia 於 9-1-2009 12:21 發表   我淨係知道仲未打夠 9百9十9 次o者~ 即係仲未打夠999   嗯??Linda姐姐係您同學咩??咁您唔問下佢姓乜名乜住o係邊一室??   講真喎....問下佢啦999哥哥Cacaca~

唔使問了,佢叫Linda!

我在紅磡讀小學的

引用:
原帖由 LINDA 於 9-1-2009 11:29 發表  

慈祥的 Linda

引用:

慈祥的 Linda

原來係 "火星話", 兩位靚女係始祖添, 學鱆眯w會變靚 D 啦!
好呀! 可以認識到 Shiawase靚妹妹梗係好, 我最鐘意同靚女一齊,
正所謂近朱者赤!

係o牙,Shiawase 好 cute 好令o架~

我都鐘意同靚女一齊...hee..(奸笑)

引用:

我每天坐在梳妝台前問魔鏡魔鏡, 世界上邊個最醜樣, 一張開眼次次都見到自己個樣. 失望!
同時間我有對住塊鏡講: 我係靚女有外貌, 有身材, 有內涵, 高貴, 大方....點知塊鏡突然嘔鬙X來,
從此之後我無再免強塊鏡了. 懶得要清潔塊鏡!

妳塊鏡o吾識o野o者~

o拿~妳每曰隋礂漟璊M...妳塊鏡就會識得點講 gala!

引用:

不是讚! 平心而論!

妳平心而論...係o米即係話我平平無奇o牙.....                                                                           ( 講笑

引用:
很多謝您的詳細解釋, 我明白了,
想再請教一! 記憶中是否有三施? (太久了可能我記錯)
您又太謙虛了!

我該做的!不謝!

三施是 '財施 ' ' 法施 ' ' 無畏施 ' !

'財施 ' ' 法施 ' 妳也懂了 ' 無畏施 ' 意指不顧自身安危去解除他人的佈畏和痛苦!

希望大家都朝茼馱閬V去做...世界實開心!! 

引用:
今次您想像錯了! 完全相反!
幾年前看過 "狄娜" 的訪問, 記者題到她還很美麗大方, 她便說: 女仕年紀大了便不再常說美麗大方,
而要變得慈祥.
我覺得她說得很有道理呀! 所以我要很慈祥 (最好靚得慈祥)! 

心地慈祥樣自然靚o拉~

"狄娜" 才女好識得講話...

Linda 妳也不遑多讓!

引用:

謝謝您! 聽君一夕話勝服"搖頭丸" 我有神智不清的感覺!
若時下青年多與超人兄弟聊天相信再無濫藥了, 變成開心世界!

o甘嚴重??~! 多謝妳曰行一善,法施於我!!

我o米青年 loh~我年年 25 歲o架....

我都幾鍾意同o的年青人傾計o架...近朱者赤o丫o麻~又係學妳的!heee..

引用:
見到我之後包您唔會 "超" 住我! 不過要準備個膠袋 ! (防止嘔吐物一地都係)

會!點解o吾會...我會超o下妳點解o甘文筆高尚,斯文美貌與智慧並重o既妳...究竟係一個點o既 '令 '(靚)女!!(睇文筆已略知五六妳的外貌為人)

引用:

絲襪都不容許穿著上學的, "腳根" 更加不準穿著的. 奈何!
您提起 Leg Warmers 我想到中學時代剛流行的 Aerobic Dance;
整套服裝必配一對 "腳根", 後來我們叫 Leg Warmers 做 " One more Two more"

跟您聊天很輕鬆! 無所不談!

o下~係咩?!絲襪都不容許穿著上學o甘衰?!凍死 loh~陰公!

邊間學校o甘衰?!話過我知!等我..............................................................................都知道o下

引用:

跟您聊天很輕鬆! 無所不談!

是的!我們 oldcake net 真的無所不談...如果o吾係都o吾會o甘多 Topic o拉!

我也很輕鬆!thanks!

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

引用:
原帖由 999 於 9-1-2009 12:26 發表 唔使問了,佢叫Linda! 我在紅磡讀小學的

咁要問下Linda姐姐係咪o係紅磡讀小學

我以前中學都有個同學叫Linda喎

引用:
原帖由 celia 於 9-1-2009 12:00 發表   係囉~~係都我激嬲左先啦 (我死十次都唔夠 )   999都仲未嘔白泡,都未算嬲既   所以Linda姐姐唔洗擔心,999真係唔會嬲架,連打都唔會嬲架      

可能 999 兄未嬲已經 billy get C draw loh~...

妳o甘牙尖o且利...hee.. ( 牙尖o且利o既形容 do 幾妖怪o下.... (講笑) )

引用:
原帖由 celia 於 9-1-2009 12:42 發表   咁要問下Linda姐姐係咪o係紅磡讀小學   我以前中學都有個同學叫Linda喎

妳o地(celia & 999 bro)o吾係識到同一個人o下o化?!!

o甘有緣??!!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 9-1-2009 12:49 發表 o地(celia & 999 bro)o吾係識到同一個人o下o化?!! o甘有緣??!!

超兄:我唔肯定係咪同一女性,但我肯定我唔係女性!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 9-1-2009 12:47 發表 可能 999 兄未嬲已經 billy get C draw loh~... 妳o甘牙尖o且利...hee.. ( 牙尖o且利o既形容 do 幾妖怪o下.... (講笑) )  

未嬲已經 跳級get C draw 咁跨??   

999咁高修為,高修為既人一切皆空,視一切為無物點會咁易激親hehe...講笑

係呀我牙尖o且利!得閒要搵人磨牙!!搵人黎咬!!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 9-1-2009 12:49 發表 妳o地(celia & 999 bro)o吾係識到同一個人o下o化?!! o甘有緣??!!

咁問下Linda姐姐全名都好喎~~ 

引用:
原帖由 999 於 9-1-2009 12:57 發表 超兄:我唔肯定係咪同一女性,但我肯定我唔係女性!

同性呀~~~~~~~~~~~~~~~大家都有人性 

引用:
原帖由 celia 於 9-1-2009 13:00 發表 未嬲已經 跳級get C draw 咁跨??      999咁高修為,高修為既人一切皆空,視一切為無物點會咁易激親hehe...講笑   係呀我牙尖o且利!得閒要搵人磨牙!!搵人黎咬!!

o華~' SKBP Celia 元老細路小朋友仔謙謙姐夾餅白人版主牙尖o且利撕你o牙妖怪 ' o交人o牙! (趕笑吳巧嬲)

引用:
原帖由 超人兄弟 於 9-1-2009 13:55 發表 o華~' SKBP Celia 元老細路小朋友仔謙謙姐夾餅白人版主牙尖o且利撕你o牙妖怪 ' o交人o牙! (趕笑吳巧嬲)  

wacacac~~您叫到咁長個名,叫得黎都咬左落去啦..

咬完la~~冇事la

個名又長左呀下........果然犀利呀下

引用:
原帖由 celia 於 9-1-2009 20:38 發表   wacacac~~您叫到咁長個名,叫得黎都咬左落去啦..   咬完la~~冇事la     個名又長左呀下........果然犀利呀下   

乜...o交o左o羅o羊~典解我吳知o既~?!!

妳o交o左邊樹o牙...o下?!!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 9-1-2009 21:33 發表 乜...o交o左o羅o羊~典解我吳知o既~?!! 妳o交o左邊樹o牙...o下?!!

果樹

引用:
原帖由 celia 於 9-1-2009 13:00 發表 未嬲已經 跳級get C draw 咁跨??      999咁高修為,高修為既人一切皆空,視一切為無物點會咁易激親hehe...講笑   係呀我牙尖o且利!得閒要搵人磨牙!!搵人黎咬!!

如果雷曼兄弟出事前,我能一切皆空咁就好了!

引用:
原帖由 999 於 9-1-2009 22:15 發表 如果雷曼兄弟出事前,我能一切皆空咁就好了!

999都係受害者黎??

發新話題