發新話題

人像攝影'靚女篇' -- 多倫多華姐 2017

人像攝影'靚女篇' -- 多倫多華姐 2017

有啲係早期作品(五年前). 係用菲林 scan 出來. 效果怪怪.

They are your friends ?

Yes. They are my friend. Or mr friend's friend.

2007年多倫多'中華小姐'表演時裝 show. 全部都係'北方佳麗'.
由於現場係有多種光源(鎢絲燈,白光管,閃光燈). 所以色温好難控制.

wa ! You are lucky guy..all of them are your friends ?

That why you are busy from 7-11

Busy overnight. Ha Ha.....

引用:
原帖由 ray375 於 28-5-2008 08:25 發表 Busy overnight. Ha Ha.....
I hope my day dream can come true one day

引用:
原帖由 ray375 於 28-5-2008 08:06 發表 2007年多倫多'中華小姐'表演時裝 show. 全部都係'北方佳麗'.由於現場係有多種光源(鎢絲燈,白光管,閃光燈). 所以色温好難控制.http://i150.photobucket.com/albums/s88/ray375/IMG_0654.jpghttp://i150.ph ...

'中華小姐'? did the girl in yellow dress win? The other ones...

老實講丫...ray哥...

我諗你應該仲有d更好既...

唔係話d model...

而係d相應該會有更好既佈局同構圖...

覺得有部份相既構圖同角度爭少少...

特攝之家重開了!!!
歡迎各位參觀: 特攝之家

好嘢. 俾你講中. 呢啲係早期作品. 其實手上尚有啲好料(包括啲 model). 但係由於 copyright 問題. 未得當事人/公司同意唔可以 post 出來.
而家 post 出果啲全係自己人(中華小姐除外). 所以唔怕.

PS: 重有更'精彩'. 但 post 出來會俾追殺.

所以我不嬲都話Ray哥係醒係無得頂!

可唔可以mail比我????  

引用:
原帖由 杜劍龍 於 28-5-2008 12:12 發表 所以我不嬲都話Ray哥係醒係無得頂!   可唔可以mail比我????  
personal collections ?

引用:
原帖由 ray375 於 28-5-2008 12:05 發表 PS: 重有更'精彩'.
奇拿D預告?!  

有朋友嘅妹妹想結婚前保留青春. 留下美好回憶. 但佢又怕外人信唔過. 為朋友我一定義不容辭. 所以手上就有............
不過一定唔可以放出來.

引用:
原帖由 杜劍龍 於 28-5-2008 12:12 發表 所以我不嬲都話Ray哥係醒係無得頂!   可唔可以mail比我????  

龍哥你曳喇...

我估ray哥玩攝影咁耐...

都無理由得咁既功力既...

特攝之家重開了!!!
歡迎各位參觀: 特攝之家

引用:
原帖由 ar_woo 於 28-5-2008 10:03 AM 發表 '中華小姐'? did the girl in yellow dress win? The other ones...

全部都係2007年得獎佳麗. 大部份人喜歡黃衫果位. 但我鐘意最右邊果個.

發新話題