發新話題

高達產品乜都有!!

頭盔係仲有黑三版......... , 都係好貴........

引用:
原帖由 East 於 22-5-2008 23:33 發表   我都覺得加隻角會更形 但可能因安全問題所以唔加 ......

兩個原因都有可能, 但我覺得還有一個原因係有角的話, 電單車的車箱/車尾箱會放唔落, 咁每一次開完車都要拿走都幾唔方便. 另外有角頭盔我見過有比卡超頭盔, 真係有兩隻角係頭頂, 大大隻向天, 冇記錯係有安全証書.

引用:
原帖由 East 於 24-5-2008 01:59 發表   有角頭有角頭盔安全証書 ?!  

初初我見到個比卡超頭盔都好驚奇, 因為兩支角實在太搶眼啦, 我記得係有通過安全標準的標誌mark鷒阱Y盔.

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 24-5-2008 02:33 發表 有角既頭盔真係唔係咁方便... 所以我都係鍾意d圓滑d既... 尤其是我地呢邊d電單車咁多... 你個頭盔咁靚真係容乜易比人偷左架...

我覺得未必, 太搶眼啦, 又少之又少, 偷鰴ㄔ峟屭鴠X來, 我驚會比人挑釁, 或者會有部gundam出來攻擊我.......  到時就........

放心個size係給細路用的, 成人要帶上頭都幾難, 不過要夾硬來都可以的....... 不過真係會好難睇(小朋友大小來硬放係頭到, 就好似放個大飯碗係頭 )

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 24-5-2008 17:20 發表 哈... 澳門個邊既情況唔係咁熟悉咁喎... 澳門呢d邊人... 真係乜都偷... 早排有個朋友...架車個倒後鏡唔見左比人偷左... 跟住有人唔見左條毛巾... 又有人唔見左個頭盔... 真係得人驚...

香港呢邊都唔好得去邊. 我都試過給人偷去毛巾, 又試過給人偷去頭盔的擋風鏡(我只不過有一次架車內空間放不下東西, 所以拿了個頭盔出來, 鎖個頭盔在車外面, 咁就給人偷去了個擋風鏡 )

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 24-5-2008 21:16 發表 個d安全戰士都啱哂阿東兄你...

聰洛多薩比兄你都知道有安全戰士......

初初我見到都笑餐死.

係呀, 個夾銀紙夾仔新少少都俾人垣I, 真係離譜.

引用:
原帖由 East 於 24-10-2008 20:56 發表   是否說這個??   戰場ソ絆       http://blog.theorbis.net/2008/06/blog-post_991.html    

對, 這個就是Athena姊講的, 位於銅鑼灣世貿 NAMCO Wonder Park Plus , 不過現在多了深水 Game Zone和荃灣南豐Gold Star有得玩, 不過冇休息室.

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 24-10-2008 16:56 發表 A姐講起呢個遊戲我好似向d電玩雜誌度見過... 好似都唔平架喎...

絶對唔平, 開張卡要$25, 玩一次(每次有兩回對戰, 人或電腦, 每回合約5分鐘)要$35.

發新話題