38 12
發新話題

假面騎士一號 (日文全98集)

假面騎士一號 (日文全98集)

第一集至第九十七集 http://www.tudou.com/playlist/id/2001495/ 第九十八集 http://www.tudou.com/programs/view/4Es-HP4_zek/ 還可以下載完了!!我巳下載98集了!!

謝了, 好, 我由第90集開始睇....呵呵......想快d知道結局先, 跟住先慢慢睇番上去...

可唔可講下點樣download呀??我就咁上網睇好lag=.=等成個鍾先睇到一集....

睇足一個月, 終於睇哂啦. 好開心........連我細個時睇唔到果d都全部睇番哂....呵...

引用:
原帖由 Kal-El 於 9-6-2008 14:49 發表 睇足一個月, 終於睇哂啦. 好開心........連我細個時睇唔到果d都全部睇番哂....呵...  

咁長氣我梗係唔睇啦...

不如研究下d書好過...

kai兄真係勤力...

乜你唔使返工咩???

放工唔使追更咩???

特攝之家重開了!!!
歡迎各位參觀: 特攝之家

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 9-6-2008 18:11 發表 咁長氣我梗係唔睇啦... 不如研究下d書好過...   kai兄真係勤力... 乜你唔使返工咩??? 放工唔使追更咩???

書當然要睇, 但原來的劇集都係要睇的, 至於番工, 亦當然要番, 但番夜班時, 可以上下網, 睇哂d幪面超人佢.......所以我係鐘意番夜班多d的....呵呵

嘩!!正呀,回憶番曬黎!!!!!!
感謝分享

引用:
原帖由 7SALEM 於 27-4-2008 17:51 發表 可唔可講下點樣download呀??我就咁上網睇好lag=.=等成個鍾先睇到一集....

要下載itodou同埋要做會員

引用:
原帖由 alan1999leo 於 13-6-2008 20:05 發表 要下載itodou同埋要做會員 .wysiwyg { font-family: Tahoma, Verdana; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 12px; line-height: normal; border-top-color: #dddddd; bord ...
is that free membership ?

yes.

引用:
原帖由 alan1999leo 於 15-6-2008 09:21 發表 .wysiwyg { font-family: Tahoma, Verdana; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 12px; line-height: normal; border-top-color: #dddddd; border-left-color: #dddddd; b ...

Thank you very much.....

我01/07/08 登記左,但條link已經死左...得番第1回.............. .....慘...

係咩, 我唔知, 我之前已經睇哂啦.....原來咁快就比人cut左啦...

邊個仲想睇返 1-98 集呀!我有齊曬! MP4 第 1 集 - 13 集 舊一號 第 14 集 至 43 集 舊二號

I want to!Please,please.please,please send them to me

P.S  I want episode 1-98,thank you!Thank you~!Thank You!Very very much

我的 version 日文發音加中文字!!

Can use RealPlayer to play video????

realplayer 應該睇吾到mp4 , 我都用 Quick time player !! PC 應該有好多萬能播放器會 player !

Before my old computer still work,Real Player can download video,can save it too!And that's MP4.

Ps iTudou what's that?

幪面超人1-2號EP1-98無字幕,畫面較清

38 12
發新話題