35 12
發新話題

我好like佢從山下飛落街變身!!!!!!

我好like佢從山下飛落街變身!!!!!!

我好like佢從山下飛落街變身!!!!!! 走下坡的時侯, 路是平坦無阻的.

無記錯的話係變成機械人頭, 再同其他部份結合.

Yeah... Bingo 走下坡的時侯, 路是平坦無阻的.

我記得做到後期有2級變身,好似由綠色變到紅色。但當年年紀太細啦,只係得少少印象= =

仲有隻馬架!!!!!!! 走下坡的時侯, 路是平坦無阻的.

變馬型態後就識飛,但我係玩 [超級機械人大戰] 道得知
永勝

主角叫咩名呀!!? 最戇居的水上活動, 就是一個人跌進愛河.

引用:
原帖由 任因玖 於 9-9-2006 19:54 發表 主角叫咩名呀!!? 最戇居的水上活動, 就是一個人跌進愛河.
主角叫司馬鷲,第一代佳視,第二代無線,林保全配音,仲有女機師,梁緻盈配音。

引用:
原帖由 BBB360 於 12-9-2006 18:44 發表 主角叫司馬鷲,第一代佳視,第二代無線,林保全配音,仲有女機師,梁緻盈配音。
記得一次變身時,比人攻擊,斷手斷腳,之後唔知點。

吓!!!?真定假!? 走下坡的時侯, 路是平坦無阻的.

引用:
原帖由 任因玖 於 12-9-2006 22:39 發表 吓!!!?真定假!? 走下坡的時侯, 路是平坦無阻的.
主角真係叫司馬鷲,後尾比人救番。

引用:
原帖由 BBB360 於 13-9-2006 13:56 發表 主角真係叫司馬鷲,後尾比人救番。
http://quanji.zsnet.com/returnold/quicktime/jeeg.htm

係"司馬宙"先0岩~~~ hehe~~~

我記得有個同學成日向人使用磁力粉碎, 我都中個一次....都好勁

你冇粉碎呀麻?

引用:
原帖由 BBB360 於 12-9-2006 18:44 發表 主角叫司馬鷲,第一代佳視,第二代無線,林保全配音,仲有女機師,梁緻盈配音。
女機師佳視叫美"胡"

女主角叫"玲子"。

引用:
林保全先生既聲線同語調的確同日本版司馬宙聲優古谷徹先生有D似 難怪林先生配完司馬宙後又找佢配高達阿寶了

35 12
發新話題