發新話題

黑騎士物語~小林源文

小弟都好似有佢一兩本書

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

引用:
原帖由 kitsir935 於 30-12-2007 22:59 發表   果然好的漫畫作家,一定逃唔過超人兄的法眼    

是的...!在小弟眼中好的漫畫作家真的不能錯過!!

引用:
原帖由 kitsir935 於 30-12-2007 23:02 發表   兄弟何需言謝!我知你有好多小流氓漫畫未出post!    

引用:
我知你有好多小流氓漫畫未出post

ar_woo bro..,是否早期細本裝的小流氓漫畫??!好想睇番~~可否帶出來比小弟欣賞 thanks!!

引用:
原帖由 kitsir935 於 31-12-2007 00:23 發表 我地今日飯局先話請唔到你出黎真係一大損失  

Kitsir bro 你太言重!小弟只不過是一個小嘍囉o者~相比o黎講你o地伏魔三劍俠鐵三角( ar_woo bro,奇俠 bro,Kitsir bro )先係主角...

其實是小弟好難即日就到時間出來就真.. ,你o地o既飯局我o黎o吾到係我一大損失至真..,我都好失望好唔開心...

下次大家早o的約o丫,好嗎!?......而家約定你早o的約o拉....一言為定u手指尾..hee. !!

引用:
原帖由 ar_woo 於 31-12-2007 00:32 發表     原裝果D係朋友D君的, 只能上佢屋企影相... 佢仲有小魔神, batman (60年代), 兄弟, 漢民, etc etc   我只得小流氓的復刻版, 同一D李小龍(原裝), 若超人兄有興趣, 下次可帶出來

Wow...正o牙!!如果方便o既話o甘就要去 D 君度見識o下 lu...

引用:
李小龍(原裝), 若超人兄有興趣, 下次可帶出來

當然係有興趣o拉...,勞煩 ar_woo bro!!

發新話題