發新話題

"foureyesfatboy"兄失蹤了接近一個月

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 15-12-2007 00:22 發表   我返 0左 黎喇! 多謝大家.

Welcome back, 4 Eyes Fat Boy    It's great to see you back!

Why did you sound so 灰 ah?   

謝謝mythz兄設計這個咁靚的新簽名檔給我, thank you!

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 15-12-2007 12:44 發表 以前聽d老人家講... 將兩個人既頭髮結埋一齊... 可以同自己鍾意既人一生一世架......... 結果...                 下年三月結婚...

恭喜,恭喜

謝謝mythz兄設計這個咁靚的新簽名檔給我, thank you!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 14-12-2007 14:32 發表    Thanks... 你開個頁問我..... 我只是人海中的一個肥佬...     矛樹...多謝...唔好打999. 一來忙完開始放假了. 不過肥0左一兩磅 一忙便肥...   999兄好嗎?

仲以為你可能會瘦左添  ..以為你要改名做 foureyesFITboy 添

引用:
原帖由 celia 於 15-12-2007 11:13 發表   超人兄弟,您可能會對我講同一翻說話haha.....(您唔係都當您係~kaka)   我明架....我會珍惜

SKPB Celia,四哥講得 ' 灰 ' 你重要向我加多一腳....原來你又係o甘 ' 灰 ' 你真係冇陰公o牙你...你...你想我眼濕濕到幾時o牙...你講...o鳥...o烏... 你真先知....,我真係會同你講同一番說話...,其實唔只你...,其他於 old cake net 認識的我也會這樣說o架.....: 你唔能夠捨棄我o地o尼班 old cake 老友o架!!

...我o地應該珍惜當下o尼個緣份!! 點珍惜o尼??!只要我o地真心在這個 moment 於old cake net 多些交談便可!( 又或者大家互相告訴對方 e'mail 也可 )我在想....可能大家在街上擦身而過而不認識對方...但其實大家巳傾談多時而成為好友....這種感覺其實很奇妙....到有一刻在一個空間相遇,有機會認識....方知 ' 原來是你 '問候一o下對方說...hey,好o麻老友......Ha...奇妙 希望也可跟大家有這緣份...hee...hee

就算第時o向其他綱論壇出現我都會用番o尼個綱名...希望大家能夠再

不過這情G應該短時間內唔會發生...我相信!!

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 15-12-2007 12:44 發表 以前聽d老人家講... 將兩個人既頭髮結埋一齊... 可以同自己鍾意既人一生一世架......... 結果...                 下年三月結婚...

' 行 ' 都要講gala...聰 兄,

恭喜 恭喜 !!

祝百年好合,永結同心!!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 16-12-2007 23:39 發表     SKPB Celia,四哥講得 ' 灰 ' 你重要向我加多一腳....原來你又係o甘 ' 灰 ' 你真係冇陰公o牙你...你...你想我眼濕濕到幾時o牙...你講...o鳥...o烏... 你真先知....,我真係會同你講 ...

sorry...sorry....SSHK超(級好)人兄弟.....真係so160.gif picture by celiacssf.....

您講得好岩呀............

so01.gif picture by celiacssf

多謝mythz創造左咁靚咁精美既簽名

引用:
原帖由 celia 於 17-12-2007 19:30 發表   sorry...sorry....SSHK超(級好)人兄弟.....真係.....     您講得好岩呀............        

o華...,SKPB Celia...你o個二隻動物仔好得得意意o牙....

好! 學 SKPB Shiawase 話.....即刻變面 ' 畝 ' 樹..!!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 17-12-2007 19:55 發表     o華...,SKPB Celia...你o個二隻動物仔好得得意意o牙.... 好! 學 SKPB Shiawase 話.....即刻變面 ' 畝 ' 樹..!!

' 畝 ' 樹好o野~dt9s.gif picture by celiacssf

u026.gif picture by celiacssfu026.gif picture by celiacssf

引用:
原帖由 celia 於 17-12-2007 22:16 發表   ' 畝 ' 樹好o野~      

o尼個o合o合笑反而有o的恐佈....

熊貓超人好 cutie o咼...haa...haa

引用:
原帖由 超人兄弟 於 17-12-2007 22:28 發表     o尼個o合o合笑反而有o的恐佈.... 熊貓超人好 cutie o咼...haa...haa

係咩? 恐佈咩?

點解恐佈? 對眼太黑??

引用:
原帖由 celia 於 17-12-2007 22:36 發表   係咩? 恐佈咩?   點解恐佈? 對眼太黑??

可能因为冇頭发同眉毛, 同超兄心目中嘅celia 太大分別 

引用:
原帖由 celia 於 17-12-2007 22:36 發表   係咩? 恐佈咩?   點解恐佈? 對眼太黑??

隻眼突然M到大一大o甘....幾駭人o下....唔係好match o合o合笑..!!

真係想佢M大眼時一鎚.... Ha...Ha...想起幾暴戾o下....

引用:
原帖由 ar_woo 於 17-12-2007 22:47 發表   可能因为冇頭Y同眉毛, 同超兄心目中騃elia 太大分別 

我直情諗唔到 SKPB Celia 係o羊樣...... 或者冇諗過o卦....

不如等佢自己形容o下重好o拉...hee...hee

...唔可以o甘行o架...講埋o西o的又話靚又話正o個 D 說話o咼....不過我知你唔會o甘講...你會形容得自己好好o既

引用:
原帖由 celia 於 17-12-2007 19:30 發表   sorry...sorry....SSHK超(級好)人兄弟.....真係.....     您講得好岩呀............        

犀利呀!犀利呀! D公仔""""得意呀!     糸邊"樹"搵架?

引用:
原帖由 Shiawase 於 17-12-2007 23:29 發表   犀利呀!犀利呀! 你D公仔"熱"麗"熱"得意呀!     糸邊"樹"搵架?

Hihi SKPB Shiawase , "熱"麗"熱"得意呀! 你都諗得到...好o野!!

笑死在下 !!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 17-12-2007 23:38 發表     Hihi SKPB Shiawase , "熱"麗"熱"得意呀! 你都諗得到...好o野!! 笑死在下 !!

引用:
原帖由 ar_woo 於 17-12-2007 22:47 發表   可能因为冇頭发同眉毛, 同超兄心目中嘅celia 太大分別 

haha....到我七、八十歲果陣可能就甩晒頭发同眉毛(有咁長命的話)

引用:
原帖由 超人兄弟 於 17-12-2007 23:17 發表     隻眼突然M到大一大o甘....幾駭人o下....唔係好match o合o合笑..!! 真係想佢M大眼時一鎚.... Ha...Ha...想起幾暴戾o下....

嘩~竟然會覺得暴戾~haha......真係估唔到

引用:
原帖由 celia 於 17-12-2007 23:57 發表   嘩~竟然會覺得暴戾~haha......真係估唔到

我話暴戾o個個係我...唔係o合o合笑....

coz,佢一M大對眼時....我就想打佢o牙~~~ U know??!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 17-12-2007 23:24 發表     我直情諗唔到 SKPB Celia 係o羊樣...... 或者冇諗過o卦.... 不如等佢自己形容o下重好o拉...hee...hee ...唔可以o甘行o架...講埋o西o的又話靚又話正o個 D 說話o咼....不過我知你唔會o甘 ...

嘩KaKaKa~~我自己點識形容自己haha.....咪同大家一樣樣囉~~

有頭髮~眼耳口鼻~有手有腳.....有衫著......好行....

唔識講呀haha......

發新話題