發新話題

大家仲記得細個個時星星滿佈既天空呢???

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 11-12-2007 11:10 發表 係呀... 無呃你架... 超人millennium... 泰國2000年既產品... 不過向舊年有套泰國出既電影... 有佢出場... 仲要由鄭伊健扮佢...

聰洛多臚韖S全對...果然係特攝之家綱主!

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

引用:
原帖由 celia 於 11-12-2007 13:38 發表 哈哈~~您想笑C  I 咩~~個囗笑到上耳仔~~嘩kaka~~ ........喂.....好恐怖喎..   umum...您...您...個''Look''..''Look''好圓.....o艾o也...唔係呀~~ 係好好''近''先岩呀~~可唔可以再''近''D ...

我對眼就一樣超...KPB Celia 你就好似係大細超o番......

我就.....' 睇落好好好好咁樣喎好似 '....係好似o乍o番,而 myhtz 博士就 ' 真係勁o牙 '

講笑o者 myhtz 博士更係勁o拉!!

引用:

掌完呀mark大口呀都上唇掂住下唇啦~~好殘忍呀~~

唔只o牙....個咀大到阻住對眼睇o野tim. ..o華...,烈焰紅唇o牙~~~

引用:

講真睇落去有勁度十足既感覺,雖然幅圖唔郁但都感覺到佢好似忍唔住想發功咁

o華....你好似講到...忍唔住想去' C ' 坑o甘...

引用:
原帖由 celia 於 12-12-2007 10:35 發表   嗯? 大細超..? ◎.☉"#....您講起又好似.....     係呀...其實都係講笑姐hee......  真係覺得您既新Look好勁係真既!    咩話?超人話? 個咀大到阻住對眼睇 ...

多謝 KPB Celia 真心讚賞!

真係性' 簡 ' o拉.....你o既 ' 裂囗大唇 '...haa...haa ( joke..,just kidding )

好o拉...等我超人兄弟用超超超力幫你回復成 ' 櫻桃可愛小咀咀 ' o拉....喝...???

???o也...神力失....維持住先...等我超神力儲夠能力先o拉....十年八年倒o拉..等o下o拉...hee...hee

引用:
原帖由 celia 於 12-12-2007 12:34 發表   唔洗客氣haha....   超人大哥冇左神力呀?咁就慘la.....係咪未食飯肚餓呢...?   仲要繼續 ' 裂囗大唇 ' 好慘o個o番.......um...咁唯有大力"o都''起個嘴等佢細D啦....

唔....,都係一個辦法o黎....或者可以用住囗罩先....不過驚你遮唔o西 囗罩遮到中間.....四邊凸o西出o黎

引用:
原帖由 celia 於 12-12-2007 17:31 發表 .....巧.....巧 橙 喔.....     

o夷...突然恢服超神力o拉...好,等我幫你變番 ' 櫻桃可愛小咀咀 ' o拉...o曷 o曷 o曷...

攪惦!....你照o下鏡睇o下有冇細個以前....用個1元度o下 ( 應該唔會細到要Mo卦  )

而家唔 ' 橙 ' o拉 鶯o古...鶯o古...笑o下o拉...o昌埋歌仔點話....咳o吾...

小寶寶...食鬆榚...o且仔 Mum Mum 即刻送到.... ( 毛管都直o西 )

引用:
原帖由 celia 於 13-12-2007 18:07 發表   Haha~~好野~~矛事lu~~~   好彩唔會細過一毫子o者 您果下o曷 o曷 o曷好犀利~~   唱果隻歌仔就仲犀利 Kakaka~~多謝您唱歌仔比我聽~~HaHA~~   鶯o古o古~~

吳 C 嚇 he!... 至簡要le he coon 和 畝樹o者

漏漏漏o左講,你個公..公..公仔好 Q...Q....Qo牙~~~ !! ( 需然有小小漏囗,但真心讚賞o既 )

引用:
原帖由 celia 於 14-12-2007 09:05 發表   係呀~~好好 Q Q 呀~   好似您o係隔離帖度話要扮 ' 小田田 ' o向一片綠柔柔o既草地上撲蝶咁Q Q 囉~   扎住兩條孖辮仔彈o下 彈o下o甘係咪呀~ 超人兄弟您真係攪笑~~Kaka~~~ &nbs ...

KPB Celia 可愛都有分多種...你o地係各有不同o者( 你o地話o架...男性都有可愛o拉 )

你 ' 謙 ' 姐 (你係謙姐 )

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 14-12-2007 09:41 發表  ... 以為celia同超人兄弟打情罵俏添... 旁若無人喎...

聰 兄,此言差矣 ....我同 old cake net 所有 brother/sister 都打情罵俏o架o拉...睇睇你就明

打= 打成一片

情= 有純真o既友情

罵= 罵一o的o黎 old cake net 攪破壞o既人

俏 = 俏俏地聽各位 old cake/young cake 老友討論

引用:
原帖由 celia 於 14-12-2007 11:53 發表   Haha~~   SSHK超(級好)人兄弟真係識得恕H   SPB Shiawase 真係''趕''得'' 畝'' 錯 超(級好)人

SPB Shiawase ??! not KPB??!

引用:
原帖由 celia 於 14-12-2007 11:55 發表     screen.width*0.7) {this.resized=true; this.width=screen.width*0.7; this.style.cursor='hand'; this.alt='Click here to open new window\nCTRL+Mouse wheel to zoom in/out';}" onclic ...

以上說話出自 ' 真心 ' 絕無虛假( 已經舉起三隻手指 )

引用:
原帖由 celia 於 14-12-2007 12:05 發表   ooooo sorry.........   一時手慢打錯左   係SKPB Shiawase~~~

oh...多了 S (Super )....now i know la...!!

so you also is SKPB Celia a.....and also SKPB Inabottle

coz,....你o地係好姊妺....old cake net 三貜....當然係一齊同級擁有 SKPB o拉

引用:
原帖由 celia 於 14-12-2007 12:24 發表   您既真誠我地do感覺到   您既打情罵超....o鞋o也~~ 又打錯字!!   再黎再黎.....   您既真誠我地大家do感覺到   您既打情罵俏我地do感受到   多謝您既真心真 ...

多謝你感受得到打情罵超....o也...比你感染o左tim...可見你 SKPB Celia 幾o甘大影o向ロ

言歸正傳....多謝你感受得到打情罵俏o既真芵q!!

引用:
原帖由 celia 於 14-12-2007 12:30 發表   好似升左級咁....   但係您地幾時先上黎做元老,我想您地個個都同我一齊做元老呀,淨係得我拋離左好似唔係幾好咁喎

o華, 好Hill o牙....好Hill o牙( just a joke )即係話你高人....高人講高話....

我o地都想( 又拉埋人落水tim,sorry! )....所以努ロ緊

引用:
原帖由 celia 於 14-12-2007 13:11 發表   客氣客氣     都係多得您向我地仔細咁解釋打情罵超....o鞋o也~~又黎! 乜解究一打親呢四個字就會打錯既呢   有您解釋得咁全面呢個打情罵俏既真奧義~我地先會''簡''受得咁深呢

你二次都打錯......係o吾係你潛意式其實o向度褻W

引用:
原帖由 celia 於 14-12-2007 13:19 發表   HaHa.....冇Hill 呀...冇Hill 呀 .....只係想同大家平起平坐   拉人落水 唔識游水就''斃 加 nel''la (您果句粵語殘片)

蝦....,你又學得幾快o架 lu o番...

其實我o地o向 old cake net 最重要都係心境都係一致....

級數只係形式虛名o黎......一 young cake o既卡通特攝知識有時重犀利o牙!! 

引用:
原帖由 celia 於 14-12-2007 13:25 發表   梗唔係啦~~~好邪....   講笑咋 梗係唔會啦~玩下咋真係 超人兄弟唔好誤會    

講o下笑o者....你玩我我又玩你lu....o鞋 o也...又寫錯tim...應該係...

你玩我又玩lu...冇個你字o既

引用:
原帖由 celia 於 14-12-2007 13:41 發表   蝦~~真係唔夠您講~~都冇解既~

Moe~Moe~Moe~

引用:
原帖由 cmlwts 於 14-12-2007 15:50 發表 記得二十年前去浸會園,夜晚BBQ成個天都係星星. 但近排再去,看不到以前那種盛況. 主要係光害.   其實星星無離開,只是其他光令我們看不到..

而家我想去西藏或者蠔睇星!!

引用:
原帖由 Shiawase 於 16-12-2007 09:51 發表   元老犀利呀,樽樽已經榮升左元老級啦!!   (我o岩o岩先發現) So there are now TWO 元老!   (你地為女子組爭光! )

o華....恭喜小樽!!

o牙....應該係恭喜小樽元老!!

發新話題