21 12
發新話題

新人來了.

新人來了.

本人係任何年代的幪面超人FANS,尤其喜歡V3.

Aside from V3, 555 is my next Best!

近年新rider我一套都無追過, 最後睇Black RX. 555睇過電影版不錯, spectreman 兄又咁讚法, 買套VCD睇下洗!

現在我喜歡 "The First" 的1號. 空我裡面的妖怪真 的 Ichi ban

空我d怪獸幾好,最不倫不類係響鬼,個外形最怪雞.

V3鬺C氣壓爆炸場面騎住部dream motorbike飛出薄A絕對係r典之霸!Don't you agree??

早十年Sony Playstation 1 出個一隻V3 game果片頭用番爆炸飛出黎既經典OP, 我一路睇, 一路喊! 同意你講, 絕對係"r典之霸" ! "Da da da da da....da da da da da " " Ar car yee, Ar car yee.... kamen rider V shu lee !"

現在我看緊幪面超人Kabuto

I love V3 too

引用:
原帖由 Hung 於 6-9-2006 12:27 發表 本人係任何年代的幪面超人FANS,尤其喜歡V3.
我都是任何年代的幪面超人FANS!除了V3....外 BlackRx我也特別喜歡

引用:
原帖由 結界者 於 29-12-2006 03:40 發表 現在我看緊幪面超人Kabuto
我現在都收看著"幪面超人Kabuto" 電影版我還末看.你看了嗎?

引用:
原帖由 Hung 於 7-9-2006 17:14 發表 空我d怪獸幾好,最不倫不類係響鬼,個外形最怪雞.
其實"響鬼"開始有些遠離以前的"幪面超人"只是幪面人和身上有腰帶就可叫做"幪面超人"

細個睇幪面超人最中意就係v3...當年真係睇得好開心..記得果時成日畫v3公仔.. (((對不起))) nixon兄,錯誤刪了你的帳戶....請重新註冊,我再向你致歉...網主-Toby示...

我都覺得V3最好, 歌又好聽, 打又打得好好看.

引用:
原帖由 black_rx_009 於 6-1-2007 10:58 發表 其實"響鬼"開始有些遠離以前的"幪面超人"只是幪面人和身上有腰帶就可叫做"幪面超人"
我覺得是古加多些,響鬼好歹也受過成為鬼的訓練,絕不是普通人都能成鬼,而五代就真的是靠腰帶的力量來變身

引用:
原帖由 特撮狂 於 20-1-2007 18:36 發表 古我覺得是古巨過成為鬼的訓練,絕不是普通人都能成鬼,而五代就真的是靠腰帶的力量來變身
多謝指教! ...

我都好鐘意v3...............近來既幪面超人已經無晒35年前髇咁好

近年新rider我一套都無追過, 最後睇Black RX. 555睇過電影版不錯, spectreman 兄又咁讚法, 買套VCD睇下洗!

我係幪面超人超級fans!!!我最鍾意既係the next版v3

好鍾意睇幪面超人,不過我細個睇時係佳視做o既時代定係麗的做o既時代,我記得我睇果時電視台(v3果時播)係譯做"鐵面金剛".

21 12
發新話題