99 12345
發新話題

大家讀邊間中學,睇下有冇學友?!?!

最難墮的胎, 就是你我各懷鬼胎.

小學得唔得呀? 我小學都未完就離開咗「香港」!!

No problem!!!!!!!

「聖若瑟小學」

St. Peter's Secondary School

講開學友, 早排「香港」-「世紀大婚禮」個男主角, 响二、三年班時同我同班, 幾老死吓, 佢曾經應承過話大個會「照著」我, 唔知加陣佢仲記唔記得?!

學友...?....我諗冇呱....

小學DBS, 中學King's College

Neons....

堅道FPS

引用:
原帖由 任因玖 於 29-8-2007 11:02 發表 St. Peter's Secondary School

我呢...

中學: 香港道教聯合會-鄧顯紀念中學

Australia: Trinity Grammar School

Ying Wa College

我小學就讀伍華書院小學部,中學就讀鄧鏡波學校(九龍何文田天光道那間),中學中五重讀就讀保良區第一張永慶中學(慈雲山),預科都係保良區第一張永慶中學,大學當然係讀中文大學的醫學院醫藥學系。

引用:
原帖由 任因玖 於 29-8-2007 11:02 發表 St. Peter's Secondary School

你係我師兄啊我重讀緊啊!

小學我讀過4間 真失禮.各位 old cake唔好笑我. 學校名有d字唔記得點寫.個發音正確就算了.再一次失禮

基督教沙倫堂 (大角咀)

樂善堂陳祖澤 (沙田乙明村)

佛教張祝珊 (慈雲山) 讀讀下.學校結業

佛教明珠(沙田秦石村)

至於中學.就好正常.由中一至中七都係同一間. 我同古巨基係校友黎架.大家估到嗎?

引用:
原帖由 ~xy~ 於 29-8-2007 20:42 發表 你係我師兄啊我重讀緊啊!

真的??!?

你form幾?!?!??!

引用:
原帖由 任因玖 於 29-8-2007 22:37 發表   真的??!? 你form幾?!?!??!

因玖叔,你有冇上個Blog睇我私人改裝的扭蛋女,好正,剛剛發表新作,好正,請在我個Blog給評語。

http://hk.myblog.yahoo.com/iam-girorogunso/

引用:
原帖由 KEROROGUNSO8 於 29-8-2007 19:54 發表 我小學就讀伍華書院小學部,中學就讀鄧鏡波學校(九龍何文田天光道那間),中學中五重讀就讀保良區第一張永慶中學(慈雲山),預科都係保良區第一張永慶中學,大學當然係讀中文大學的醫學院醫藥學系。

我間中學幾近你(開平), 不過我同D小學(基教, 已拆) 同學來往密好多. 中學冇畢業去咗外地.

初初上oldcake其中一個原因就係想揾番D失咗聯络的小學同學

你好似係任何文田的, 我可能同你做過街坊 (住過太平道, 窩打老道)

引用:
原帖由 ar_woo 於 29-8-2007 23:43 發表   我間中學幾近你(開平), 不過我同D小學(基教, 已拆) 同學來往密好多. 中學冇畢業去咗外地.   初初上oldcake其中一個原因就係想揾番D失咗聯络的小學同學   你好 ...

我同你一樣,都想揾番D失咗聯络的小學同學

幼稚園 + 小學 + 中學:麗澤

預科:九龍五旬節

┌─────────┐
歡迎到關間聞的部落逛逛

http://selahk.blogspot.com/

引用:
原帖由 奇俠2007 於 29-8-2007 21:11 發表 小學我讀過4間 真失禮.各位 old cake唔好笑我. 學校名有d字唔記得點寫.個發音正確就算了.再一次失禮   基督教沙倫堂 (大角咀) 樂善堂陳祖澤 (沙田乙明村) 佛教張祝珊 (慈雲山) 讀讀下.學校結業 佛 ...

I have  previous colleague he mentioned that he was the classmate with 古巨基 during secondary school

and he also said that 古巨基 like drawing very much and always drawing the desk and the testbook during the class time.

小妹小中學都在同一所學校渡過, 漫長的十多年踏步同一條路...

學校位於又一村.......德雅...  係咪好高雅呢

不過係個名, 我一點也學不到高雅

99 12345
發新話題