34 12
發新話題

美達露的迷團?

美達露的迷團?

美達露每次打開上衣,到底敵人看到什麼會這麼驚訝,劇情中最後有沒有交代?

not really sure! but everytime she wears black tiny bikini! maybe people saw her robotic body??

a black hole? I am not sure....

真係沒有人知?

引用:
原帖由 TIP 於 12-10-2006 17:27 發表 真係沒有人知?
let me ask my friend, I think he bought the whole series of 999

引用:
原帖由 TIP 於 12-10-2006 17:27 發表 真係沒有人知?
Will it be a machine heart?

我都算係一個超级999迷. But I don't know. (>_<)

除咗「美達露」, 「999車長」都成日除自己頂帽黎兇人…究竟乜解? I want to know toooooooo!!

引用:
原帖由 矢作省吾 於 7-3-2007 12:57 發表 除咗「美達露」, 「999車長」都成日除自己頂帽黎兇人…究竟乜解? I want to know toooooooo!!
本人好鍾意銀河鐵道999 車長是透明身. 美達露可能係....都係唔感講, 怕比人丙.

放心喎, foureyesfatboy兄這裡好和平, 冇暴力喎. 講出來啦.

引用:
原帖由 adamying 於 9-3-2007 15:48 發表 放心喎, foureyesfatboy兄這裡好和平, 冇暴力喎. 講出來啦.
好la, 見你感誠意....發表吓自己意見... 其實美達露係一個......女頭男身...shemale.....唔好丙...講吓炸

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 11-3-2007 03:42 發表 好la, 見你感誠意....發表鵀菑v意見... 其實美達露係一個......女頭男身...shemale.....唔好丙...講麍
秘團終於解開!!! 大家成年人唔會亂丙人的, 但請你自丙幾野咁啦.

其實d個迷團在漫畫最後一本有機會解開....只是鐵郎唔想看. 蠢材! 美達露叫鐵郎看and說今次是沒有電子屏障.....所以話每次當她解衣示人時....都不是真身.

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 11-3-2007 03:42 發表 好la, 見你感誠意....發表吓自己意見... 其實美達露係一個......女頭男身...shemale.....唔好丙...講吓炸
我以前都曾經咁唸過! 自收一嘢!! [ 本帖最後由 矢作省吾 於 13-3-2007 12:09 編輯 ]

多謝晒foureyesfatboy兄.

引用:
原帖由 adamying 於 13-3-2007 17:25 發表 多謝晒foureyesfatboy兄.
唔洗客氣....不過多謝d乜, 是不是我對美達露的大膽假設.

係你咁夠娛樂性想像.

我細路時睇麗的播銀河鐵道999,都唔係好明美達露點解成日會除衫(全裸而不露點)....如果由真人去演都好香艷,係Ⅲ級。

日本不愧係AV王國,以前的鐵甲萬能俠經典女機械人愛美神和維納斯,其實都好色情。我小一時就因為美勞堂畫呢兩位“美女”,要見家長。(因為突出的部位畫得更突出~)

引用:
原帖由 yvjfhm 於 3-5-2007 19:39 發表 我細路時睇麗的播銀河鐵道999,都唔係好明美達露點解成日會除衫(全裸而不露點)....如果由真人去演都好香艷,係Ⅲ級。   日本不愧係AV王國,以前的鐵甲萬能俠經典女機械人愛美神和維納斯,其實都好色情。 ...

非常咸濕, 鐵甲萬能俠未有噴射飛船前一集, 就係講佢點樣可以飛...

利用突點愛美神飛彈, 楂住...來飛, 非常咸濕.

唔係咁正下話???? 

34 12
發新話題