22 12
發新話題

小雙俠中文版主題曲

小雙俠中文版主題曲

小雙俠,打敗敵人頂瓜瓜

由於我自己的channel又比youtube cut了,幸好有人撻了我的版本並放在別的Channel,粗粗地頂住先,不日復修 (July, 2010)

正呀!

小雙俠好睇之餘, 佢首歌我認為係咁多卡通歌最好聽嘅一首!!

引用:
原帖由 maulay 於 20-7-2007 01:18 發表 小雙俠好睇之餘, 佢首歌我認為係咁多卡通歌最好聽嘅一首!!

Agree!!!

好聽呀,勾起不少回憶呢!

2007年8月在日本東京聽了山本正之現場唱的日版小雙俠,真係好正,只能用"正"來形容。全場都手舞足蹈和應,真係好開心。

隔咁多年都可以聽翻!真好!

............好好好o牙

thanks actionkamen bro!!

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 21-1-2008 22:33 發表 ............真係好好好聽o牙 thanks actionkamen bro!!

咦!我Post 0左到好耐啦wor!您依家至發現!我仲自製0左好多中文曲架!得閒去睇睇!

引用:
原帖由 actionkamen 於 21-1-2008 22:51 發表 咦!我Post 0左到好耐啦wor!您依家至發現!我仲自製0左好多中文曲架!得閒去睇睇!

Sorry actionkamen bro..,可能因為我冇乜留意...以及年尾太忙..!( 工作及屋企大掃除 )

你做o個o的 music making 好正!!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 22-1-2008 13:41 發表 Sorry actionkamen bro..,可能因為我冇乜留意...以及年尾太忙..!( 工作及屋企大掃除 ) 你做o個o的 music making 好正!!

多謝多謝,我用0左好多心機整架

引用:
原帖由 actionkamen 於 23-1-2008 00:42 發表 多謝多謝,我用0左好多心機整架

如有時間整多o的比我o地因賞 la....老兄!! thanks!

2008年版好正呀, 估唔到可以做到咁好, 好期待.

剛剛找到 2008年版第二op.

聽左好多次都聽唔到D細路仔唱乜,有無人有歌詞?

引用:
原帖由 samuel818 於 3-10-2008 17:00 發表 聽左好多次都聽唔到D細路仔唱乜,有無人有歌詞?

WOO WOO WANG WANG WANG
WOO WOO JANG JANG JANG
發訊號兩聲汪 報警追敵
我若聞報警聲  奉命通緝
這地球任意闖 看我小雙俠
那神奇法則YEAH是個秘密

面具內正義猶如烈火 決心要除盡惡賊
神化神奇捕風捉影 奸賊任我執

爭取勝利最心急 奸惡鼠輩應受罰
抵罰 抵罰 哈哈哈……

大家IQ一般高 最好的配合
百戰百勝 百戰百勝 小雙俠

聽鰲X句, 灠O憶返晒, 成首識唱晒.

【舞踏部】ヤッターマン【2003】

http://www.youtube.com/watch?v=N-ynBExQtzc

22 12
發新話題