26 12
發新話題

How many epidso for Combattler V?

How many epidso for Combattler V?

Can anyone tell what is the ending of Combattler V, I buy the VCD box set but only have 26 epidso (destoried the Alien Earth Base) and look like there are another half story. But I can't find any more information about it, brothers' please help????

Thansk! Any clue where I can get the DVD? Really want to see the whole story ^_^ !

引用:
原帖由 Andrew 於 11-10-2006 11:56 發表 Thansk! Any clue where I can get the DVD? Really want to see the whole story ^_^ !
You may buy that DVD from amazon.co.jp.

引用:
原帖由 japkortai 於 29-10-2006 11:02 發表 You may buy that DVD from amazon.co.jp.
Or try HMV.co.jp

開心貼圖

我剩記得超力instant noodles and 超力銀絲米粉搭住超力電磁俠卡通!

香港有無得買呀??????????

引用:
原帖由 火馬 於 8/11/2006 15:25 發表 我剩記得超力instant noodles and 超力銀絲米粉搭住超力電磁俠卡通!
我鍾意喎!! 超....力....

我細過成日唸超力銀絲米粉同超力電磁俠有冇關係? 會唔會係特約贊助??? 超........力.....力.....力........

引用:
原帖由 c627kong 於 13-11-2006 03:01 發表 香港有無得買呀??????????
上amazon.co.jp 買啦,我上星期四訂了"太空保衛隊",星期一便收到了。

引用:
原帖由 japkortai 於 13-11-2006 23:23 發表 上amazon.co.jp 買啦,我上星期四訂了"太空保衛隊",星期一便收到了。
我好好運, 太空保衛隊 的 Box 2 我在在日本樂天市場以一萬日元 bid 到, 雖然是二手, 但同新冇分別

引用:
原帖由 杜劍龍 於 13-11-2006 15:42 發表 我細過成日唸超力銀絲米粉同超力電磁俠有冇關係? 會唔會係特約贊助??? 超........力.....力.....力........
我細個果陣都有同一想法

引用:
原帖由 Andrew 於 21-9-2006 14:04 發表 Can anyone tell what is the ending of Combattler V, I buy the VCD box set but only have 26 epidso (destoried the Alien Earth Base) and look like there are another half story. But I can't find any ...
上年有bt....我終於睇左大結局, 最後一集係講超力電磁俠無哂能源企左鰜, 阻止唔到某d野毀滅地球, 但突然間, 天上唔知邊度走個好似古代羅門武士既外星人出來, 救番地球就完了.

引用:
原帖由 carkei 於 28-11-2006 09:28 發表 正 Link http://zion.cnmsl.net/robot/combattlerV/index.htm
果然係正嘢

引用:
原帖由 japkortai 於 13-11-2006 23:23 發表 上amazon.co.jp 買啦,我上星期四訂了"太空保衛隊",星期一便收到了。
想請問係日本買呢d DVD 佢有無中文字幕架?

原來超力電磁俠咁多武器,不過有些武器會消耗好多能量!

引用:
原帖由 松聣210 於 13-12-2006 21:17 發表 上年有bt....我終於睇左大結局, 最後一集係講超力電磁俠無哂能源企左鰠度, 阻止唔到某d野毀滅地球, 但突然間, 天上唔知邊度走個好似古代羅門武士既外星人出來, 救番地球就完了.
剛剛睇完結局(總算完了一個兒時心願),讓小弟補充一下 坎貝爾星加妮拉女王發動最後攻擊,並親自駕駛神聖熔岩獸(唔係奴隸獸)出戰,超力電磁俠陷於苦戰(比三隻熔岩獸圍),幾經辛苦才取得慘勝,但加妮拉女王早已準備一旦無法得到藍星(Sorry,係地球),就用地底飛彈射向地球軸心,實行一拍兩散,這個時候加妮拉女王在逃走時卻被自己的手下(因怨恨女王將自己改造成機械人)殺死;超力電磁俠的能量因剛才的戰鬥已所餘無幾,無法去追跅飛彈(真係企咗響度),在絕望之際,天際出現了一位神祕的外星人,並以神奇的光線撲滅所有火災,而地底飛彈亦消失得無影無蹤,原來此外星人亦是坎貝爾星人,他們剛剛在坎貝爾星發動了政變並成功推翻加妮拉女王的政權,來地球的目的是幫助重建地球(相信主要係想來隊冧女王以隱政權,不過比超力先一步)

呀! 我都想睇返呀, 不過係英文字幕. 真係睇得唔係好明呀.

26 12
發新話題