發新話題

電視金句

西瓜刨漏口地講:..去.....去......去.........旅行囉

何金水 - 先生幾多位, mark 開邊條仔!...... 何金水全名何鑫淼 星爺在"他來自江湖"中的名

講起金句,又點少得呢句「賀年送鳩猴 + 足金鳩猴」呀!

http://www.youtube.com/watch?v=csSSvXvRXuc&mode=related&search=

引用:
原帖由 stenjoe 於 3-4-2007 00:36 發表 講起金句,又點少得呢句「賀年送鳩猴 + 足金鳩猴」呀! http://www.youtube.com/watch?v=csSSvXvRXuc&mode=related&search=

! 出倒街咩 ?

何鑫淼:「呢舖都可算係代表作喇!」

Don't worry  Be happy

引用:
廖偉雄孖生兄弟,原本係某島王子,交換身份。

引用:
原帖由 spectreman 於 23/9/2006 12:40 發表 不愧為版主,欽敬!

套戲名叫 "兄兄我我"

咪當我 LULU ~ 梅小惠

變身!我係太陽之子,帽面超人 RX !!

(打左一輪之後,)

幻影激光劍!

(跟往擺個形post,然後收工!)

電腦奇俠次郎: 三神力, 火, 電, 磁, 變..............................

IQ博士0既超人:  食酸梅乾變超人..........

引用:
原帖由 ditto802 於 27-9-2006 12:53 發表 祖祖你個擦鞋仔( 飛越十八層 )

""鞋跌落水 (from 飛越十八層 too)

亚视播放嘅一个系列的短篇动画,每集只系几分钟长,用来摄时间的,故事讲述在希腊山上的大力士落山帮人的,每次唔够大,就会带个神奇戒指,就会变得好犀利....每集结束时候都系同一个镜头:

个大力士一边飞一边大声哎 “我-----返-----上-----山------啦------”

韋家輝-馬場大享:我都話錢唔係問題! 

引用:
原帖由 紫龍 於 8-2-2007 13:27 發表 京華春夢

個招牌 ; 詩禮傳家 (唔記得係咪最後燒哂全家)

引用:
原帖由 wwl36 於 3-4-2007 00:51 發表 嘩 ! 出倒街咩 ?

直播體育節目呀

引用:
原帖由 celia 於 9-2-2007 11:28 發表 問世間情是何物

直教生死相許

係黑暗既地方, 就有光明; 係罪惡既地方, 就有正義!~ 我係天上來既使者... 劍龍 (天威勇士)fficeffice" />

大家有估下呢幾句..~系邊套劇.邊個講?

1.你OFF啦.

2.根本就系內分泌失調.荷爾蒙失敗.

3.又如何?

4.若要人不知,唔好太低B

5.殴,系袭击人嘅五大方法里,劈,殴,插,打,捏是属于第二位,是很严重的罪行

6.唔使腾,no problem

7.我认命,但绝不会认输(目前翡翠臺重播中哦)

8.人没有牺牲就什么都得不到,为了得到什么东西,就需要付出同等的代价

9.恭喜你成为军队走狗

10.你都傻佬那架

11.巫婆玲

12.你真系以为我石美浪得虚名啊

13.XXXXXXXXXXXXX...噶了.

14.大笨象会跳舞马骝仔会上树狐狸会打筋斗,啊 .山豬山豹山羊,山中有只老羊,望见老孙发o牛逗~嘿

15.Yo!洗乜惊啊

16.GoGoGo

..特攝初學者..Rx迷戀者..高達無知者..叮噹研究者..艾斯狂熱..

引用:
原帖由 DJ26093072 於 9-2-2009 02:50 發表 大家有估下呢幾句..~系邊套劇.邊個講?   1.你OFF啦.   2.根本就系內分泌失調.荷爾蒙失敗.   3.又如何?   4.若要人不知,唔好太低B   5.殴,系袭击人嘅五大 ...

睇到第一句我就經已知係男親女愛。

Do姐同黄子黄做嘅。

fficeffice" /> 人生有幾多個十年做人最緊要盡情

多情自古空餘恨此恨綿綿無絕期

發新話題