28 12
發新話題

披頭四卡通

披頭四卡通

麗的早上播

引用:
原帖由 monoakira 於 14-4-2007 10:15 發表 麗的早上播

Beatles d英文字係咁彈吓彈吓吖嘛
集集都sell佢地d歌

嘩.................. 咁都仲記得喎monoakria兄. 我當年都有睇過, 不過感覺上幾沉悶下. 睇髐@輪就冇睇啦.

monoakria 兄,你記得怎樣?

避歌迷

經常左邊入,右邊出

細個都有睇,但果時唔知係有真人版既披頭四,淨係覺得佢地個樣成日都冇乜精神咁

感有無睇過佢地個套Yellow submarie? 好前衛, 好鍾意.....We all live in a Yellow Submarine......重有電影 HELP!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 14-4-2007 15:17 發表 感有無睇過佢地個套Yellow submarie? 好前衛, 好鍾意.....We all live in a Yellow Submarine......重有電影 HELP!

冇啊

睇落d形像真係唔同哂

套卡通真冇乜好睇;係為聽歌先睇...................

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 14-4-2007 15:17 發表 感有無睇過佢地個套Yellow submarie? 好前衛, 好鍾意.....We all live in a Yellow Submarine......重有電影 HELP!

yeah! 明珠播過HELP!...Yellow submarie就未有睇過...

如果鍾意佢地既歌就一定一定鍾意睇埋卡通 .

以前在john lennon死忌, 明珠同電台都會播翻beatles既戲or發跡片...依幾年好似無啦?!

IT'S ONLY LOVE JOHN LENNON

http://www.youtube.com/watch?v=HN1SveAyEIs

乜唔係明珠台做既咩

引用:
原帖由 inabottle 於 14-4-2007 22:58 發表   yeah! 明珠播過HELP!...Yellow submarie就未有睇過...   如果鍾意佢地既歌就一定一定鍾意睇埋卡通 .   以前在john lennon死忌, 明珠同電台都會播翻beatles既戲or發跡片...依幾年好似 ...

我好鍾意BEATLE,可能他們來 HK 個年正是我出世個年...

當John比人殺之後陳小寶電台做個特別節目一連三集我都"六"0左.

前幾年先"DUMP"0左 D TAPE.

Yellow submarie好有 LSD迷幻 FEEL....

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 16-4-2007 23:37 發表 我好鍾意BEATLE,可能他們來 HK 個年正是我出世個年... 當John比人殺之後陳小寶電台做個特別節目一連三集我都"六"0左. 前幾年先"DUMP"0左 D TAPE.   Yellow submarie好有 LSD迷幻 FEEL....

DUMP? 咁捨得? (題外話:陳小寶係商台主持節目時都好正) 我就錄咗洪朝豐既電台節目..十多年前左右一連兩集專講披頭. Lucy in the Sky with Diamond  

when i was younger so much younger than today... HELP

I get high when i see u go by... IT'S ONLY LOVE

Half of what i said is meaningless....  JULIE

I'm not half the man i used to be... YESTERDAY

WOW...好正既歌詞

Yellow Submarine trailer.

yellow submarine 中 When I'm sixty four 係我好鍾意的歌.

[[i] 本帖最後由 foureyesfatboy 於 17-4-2007 11:59 編輯 [/i]]

前一段時間先番睇 A Hard day's night. 好正.

Nowhere Man is a good one too.

嘩~~~~~~~~有咁多可以睇返~

我勁鍾意beatles, 不過陣我未出世...

唔知有冇得買返呢...

d卡通片我未見過出面有...

引用:
原帖由 流浪言 於 17-4-2007 20:21 發表 嘩~~~~~~~~有咁多可以睇返~ 我勁鍾意beatles, 不過陣我未出世... 唔知有冇得買返呢... d卡通片我未見過出面有...

Yellow Submarine 有 dvd 連老番都有.

28 12
發新話題