發新話題

電影金句

Die Hard 2 -- The sheriff at the airport (the cast in NYPD) got frightened and then turned 360 degrees, "...NOW PULL YOUR THUMB OUT OF YOUR ASS AND START DOING SOMETHING!!"

唔玩介紹,都知道边個講呢一句說話 我讀得書少,你唔好扼我!

引用:
原帖由 karmenv3 於 2-10-2006 22:35 發表 唔玩介紹,都知道边個講呢一句說話 我讀得書少,你唔好扼我!
你吔咁多年,都比人誤導,正確應該係﹕我少讀書,你唔好扼我,究竟佢有冇事。

BACK TO THE FUTURE - No body call me chicken!

引用:
原帖由 BBB360 於 3-10-2006 19:24 發表 你吔咁多年,都比人誤導,正確應該係﹕我少讀書,你唔好扼我,究竟佢有冇事。
吓!唔係咁Big Pan馬?全港好多人都中招,sorry Bruce Lee ,BBB360兄,多謝相告

引用:
原帖由 karmenv3 於 6-10-2006 00:22 發表 吓!唔係咁Big Pan馬?全港好多人都中招,sorry Bruce Lee ,BBB360兄,多謝相告
唔使客氣,無記重播,我有睇。

星﹕文西。 家英﹕唔好叫我文西,我係達文西。 星﹕呢支係古惑的槍,喲唷,打中自己

我讀得書少,你唔好厄我。

引用:
原帖由 阿武羅 於 8-10-2006 12:05 發表 我讀得書少,你唔好厄我。
呵!阿武羅又冇聽書啦!你睇上格。

唐伯虎點秋香 稟夫人,小人本住在蘇州嘅城邊, 家中有屋又有田,生活樂無邊。 點知個唐伯虎,佢橫蠻不檢點, 勾結官俯目無天,巧取豪奪我家田。 我阿爺同佢翻臉,慘被佢一棍來打扁。 我阿麻鬧佢欺善,更被佢捉了去唐府, 強姦了一百遍,一百遍,最後仲懸樑自殺慘無邊。 佢還將我父子,逐出了家園,流落到江邊。我為求養老父,只有獨自行乞在廟前。 點知個唐伯虎,佢實在太陰險,知道此情形,竟派人來暗算,把我父子狂毆在市前。 小人身壯健,殘命得留存,可憐老父佢魂歸天!此恨更難填。 我為求葬老父,唯有賣身為奴咁作賤, 一面勤賺錢,一面讀書篇, 發誓把功名顯,手刃仇人意志堅! 從此唐寅詩集伴身邊,我銘記此仇不共戴天!

引用:
原帖由 veron7 於 9-10-2006 14:32 發表 唐伯虎點秋香 稟夫人,小人本住在蘇州麉冕銦A 家中有屋又有田,生活樂無邊。 點知個唐伯虎,佢橫蠻不檢點, 勾結官俯目無天,巧取豪奪我家田。 我阿爺同佢翻臉,慘被佢一棍來打扁。 我阿麻鬧佢欺善, ...
仲要用打鼓薔[強氣氛

你班無惡不作鵀滬艇J,社N黿捙,人渣...........(要壓住把\講,條頭髮跌鷒謙B住塊面少許)

回復 #32 spectreman 的帖子

呂奇! 好一個奇人,聽聞而家晌台灣渣緊的士喎。

引用:
原帖由 spectreman 於 9-10-2006 20:26 發表 你班無惡不作鵀滬艇J,社N黿捙,人渣...........(要壓住把\講,條頭髮跌鷒謙B住塊面少許)
小弟中學時代扮過佢架。

引用:
原帖由 阿武羅 於 11-10-2006 21:31 發表 呂奇! 好一個奇人,聽聞而家晌台灣渣緊的士喎。
啊.................正確係餐館老闆。邵氏年代麰熆L做鼳\老婆。

引用:
原帖由 BBB360 於 3-10-2006 19:24 發表 你吔咁多年,都比人誤導,正確應該係﹕我少讀書,你唔好扼我,究竟佢有冇事。
應該係咁:我少讀書,你唔好呃我! 係咪我陳真走出去,精武館就唔會受連累?

引用:
原帖由 SuperFriends 於 14-10-2006 21:52 發表 應該係咁:我少讀書,你唔好呃我! 係咪我陳真走出去,精武館就唔會受連累?

我 E {官司,唔志在賺錢,只志在揚名! (鄧光榮:隻手遮天)

引用:
原帖由 SuperFriends 於 14-10-2006 10:52 PM 發表 應該係咁:我少讀書,你唔好呃我! 係咪我陳真走出去,精武館就唔會受連累?
喔!原來係咁

引用:
原帖由 veron7 於 19-9-2006 21:54 發表 英雄本色
能夠安排自己的命運就是神

發新話題