發新話題

【日本動畫歌謠祭(JAF)】

oh,thx

今天開始可以點唱同留言, 我覺得可以在這裡留言提出在演唱會唱我們的心水歌.

http://www.1834997.com/

點唱環節會係每日約2:30pm讀出點唱. 各位老餅可以互相點唱呀.

大家好,我係新o黎o架,打聲招呼先,我收到消息話呢個星期日(5月6日)亞視國際台10:00-10:30am o既"日語大放送"節目會播出水木一郎大哥o既專訪喇,大家唔好錯過呀!! 仲有,我尋晚出旺角o岩o岩見到日本動畫歌謠祭(AJF) o既T恤同風褸剛剛返左貨,訂左o既可以有衫`喇!!!

引用:
原帖由 流龍馬07 於 1-5-2007 13:15 發表 大家好,我係新o黎o架,打聲招呼先,我收到消息話呢個星期日(5月6日)亞視國際台10:00-10:30am o既"日語大放送"節目會播出水木一郎大哥o既專訪喇,大家唔好錯過呀!! 仲有,我尋晚出旺角o岩o岩見到日本動畫歌謠祭(AJF) ...

hello, 流龍馬07兄, 你在那裡收到此消息?, 官方未有公布, 雖然英雄網有post出. 不過謝謝你通知 .

多次改期終於都返貨啦, 咁我去垠m先.

我反而關心的飛去成點?

我check過19號飛總共賣出約略7成成飛, 其中$350飛賣出超過9成.

18號就麻麻約3成-4成.

我覺得最遺憾係無鬙炙炊鴠\,同子門真人,其實講經典,左左木的歌點會少得過水木呀!!

好似Getta Robo....我唸到時會係影山唱,因為我見過DVD...不過真係爭好遠.........

我都好想聽佢兩個現場演唱, 但佐佐木功係日本都很少開個唱, 而且這一次只是jam project已經要收這個價錢, 很多人都覺得貴. 如果再加多兩粒巨星, 真係想像唔到咁貴.

請問是否要綱上買票, 可否有其他方法 ?

可以去通利琴行買, 手續費$5. 網上訂飛手續費$10. 之後一樣去通利琴行垠.

引用:
原帖由 adamying 於 3-5-2007 16:19 發表 可以去通利琴行買, 手續費$5. 網上訂飛手續費$10. 之後一樣去通利琴行垠.

謝謝了  !

引用:
原帖由 adamying 於 3-5-2007 14:41 發表 我都好想聽佢兩個現場演唱, 但佐佐木功係日本都很少開個唱, 而且這一次只是jam project已經要收這個價錢, 很多人都覺得貴. 如果再加多兩粒巨星, 真係想像唔到咁貴.

價錢可以接受因唔係年年有, 十年都唔知有無一次

這個價錢, 我都覺得ok, 但不是人人都覺得ok. 看返灟蜀P售情況可以推估到.

官網有最新update,原來18/5 Super Ani-song Spirits果晚都有機械人歌聽呀!! 詳情如下:

"起初當「ANIME JAPAN FES」在日本舉行時,演唱會都是以專唱機械人動畫歌的“Super Robot Spirits”為主,後來,為了讓歌迷都能欣賞到非機械人動畫歌的經典金曲如龍珠、星矢、小甜甜、電子神童、神威賽車手、巴別二世、宇宙海賊夏羅古、北斗之拳等等,“Super Ani-song Spirits”便應運而生。而於今次的香港公演,日本方面更加為了顧及香港的歌迷比較熟悉機械人動畫歌,決定破例於“Super Ani-song Spirits”中撥出約1/3的時間獻唱機械人動畫歌!而且,當晚獻唱的機械人動畫歌更不會跟519日晚舉行的“Super Robot Spirits”中所唱的重複!所以,集合非機械人動畫歌、特攝片主題曲及機械人動畫歌這三大原素的精華,史上最強的“Super Ani-song Spirits”即將誕生!機會千載難逢!!只此一次!!大家千萬不要錯過!!"

仲有,T恤同風褸o既先行預約會o10/5截止

"
第一批貨已經於日前送到各訂購點,於428日或以前訂了的顧客可以帶同訂購券到各自訂購的地點取貨。而於429日或以後訂購的顧客亦都會安排於演唱會前取貨"

我已經買了兩晚飛. 估唔到日本方面對於今次演唱會落了這麼多心機, 咁重視這次演出. 真係香港fans的福氣.

星期日(5月6日)亞視國際台10:00-10:30am o既"日語大放送"

水木一郎香港訪問片段.

http://jptime.tv/070506mi/navi/navi_chi.html

終於出手買咗兩日飛 , 我要聽神威賽車手  

wwl36兄, 你買$580 定 $350 飛呀.

我就要聽巴別二世, 夏羅古.

發新話題