64 1234
發新話題

佐比單, 義比路, 加布拉! 我地係伏魔三劍俠!

佐比單, 義比路, 加布拉! 我地係伏魔三劍俠!

最得意加布拉成日要貼膠布~~~~~好攪笑

因為哥布拉成日要飲水 , 中咗就漏水 , 所以貼到周身都係膠布.(止漏呀!)

最後為佐要打敗惡魔族[依比路]既不敗之盾,將自己的靈魂作為魔法陣使用代價,三人被永遠封印。

引用:
原帖由 Ricky00893 於 8-9-2006 21:08 發表 最後為佐要打敗惡魔族既不敗之盾,將自己的靈魂作為魔法陣使用代價,三人被永遠封印。
石森章太郎名著,打破咗超人一定要靚仔定律,係唔係無線播﹖

係呀, TVB播架. 不過我覺得左比單好靚仔喎!

仲有一個女角大家記唔記得.(發音:打尼亞)雙眼好大,金色頭髮蝙蝠耳仔,打尼亞光(從眼中發射)是她的武器. 版主您有冇辦法搵到佢d相片畀各位欣賞. 同埋想問版主點樣可以加頭像? [ 本帖最後由 getter1976 於 17-9-2006 08:42 編輯 ]

你用 兩個 tag 夾住個URL link就得架啦. [imx]http://abc.com/abc.jog[/imx] replace x to g!

"天魔力....天魔化身" 佐比單就變了男人(好似有帶耳環)

記得有一集義比路想學佐比單變人, 點知佢好似變了一個水桶.. 之後又可以變一塊跳板 絕招之一 : 踏....跳......彈...... 左比單就用呢塊跳板彈起,再用劍插死d怪獸

義比路仲好似對一個女仔有好感, 不過都係無疾而終. 定加布拉.....唔sure!

義比路...佢仲有個怕羞樣幾得意

引用:
原帖由 杜劍龍 於 17-9-2006 16:00 發表 你用 兩個 tag 夾住個URL link就得架啦. http://abc.com/abc.jog replace x to g!
唔係好明?

[imx]幅圖既URL[/imx] imx-> img (如果我真係打img, 你會見唔到)

引用:
原帖由 BBB360 於 10-9-2006 11:12 發表 石森章太郎名著,打破咗超人一定要靚仔定律,係唔係無線播﹖
我覺得佢地好有型喎...

伏魔三劍俠可說是bad ending 的, 但其實日本是有續集的,因沒在香港播過, 故被人忽略了,片名叫"超神"乜乜的,也是三個人

再嚟一次:"踏....跳......彈......!" 

佐比單真係型! Thanks!

引用:
原帖由 carkei 於 21-9-2006 21:20 發表 記得有一集義比路想學佐比單變人, 點知佢好似變了一個水桶.. 之後又可以變一塊跳板 絕招之一 : 踏....跳......彈...... 左比單就用呢塊跳板彈起,再用劍插死d怪獸
呢招就係必殺技~~運轉乾坤!!! 不過都敵唔過不敗之盾

佢地個中文名中係間個字係一樣既,所以第三個應該係叫 (加比拉)

64 1234
發新話題