48 123
發新話題

[科幻片] Terminator 未來戰士新續集 (2019)

[科幻片] Terminator 未來戰士新續集 (2019)

在T2 3D版上映之際, 金馬倫宣佈一個新消息...
就是原版 的莎拉.康納 Linda Hamilton 將會回歸由金馬倫及Tim Miller 負責的未來戰士新續集。

不知這個消息對未來戰士 Fans 來說會否感到興奮呢?

她將會是老年版的莎拉.康納? 之前莎拉在第三集時已經死了...
相信現在變成改寫後的故事...

He will be back in 2019 Summer...
金馬倫放風聲 "未來戰士新續集" 將會在2019年暑假上映, 而且阿諾也會再度回歸...

https://post76.hk/news/2018/03/terminator-6-mackenzie-davis/?from=forum_bottom

我在這堿搢儢﹞w證實Linda Hamilton 和 阿諾會拍最新一集. 有D期待.

未來戰士6 話講生力啤做t-800既人類原型, 生力啤唔係機械人, 係真人, 聽落故事又幾吸引.

終於有新上映日期 2019年11月22日 (美國上映)

阿諾伯伯和蓮達婆婆已經確認出戰了!

未來老戰士上陣了...

對比第二集的女戰士...真要說句...歲月不流人呢...

除了老阿諾和老莎娜外...有個新面孔會出現, 加拿大女演員Mackenzie Davis (31歲)    (我初初以為是男生)

她的造型與Blade Runner 的人造人差很遠

墨西哥演員 Diego Boneta 確定上船 

Natalia Reyes 也會出演

另外,已經確認Gabriel Luna將會是 Terminator

剛剛留意到在Mackenzie Davis 身上有些奇怪的白色線, 是否用來套CG特效用的呢? 

T2時,蓮達真係名副其實戰鬥格!好吸引!

而家呢。。蓮達阿婆長期煲煙,令皮膚加速衰老。。

引用:
原帖由 bs00001 於 21-6-2018 14:35 發表 T2時,蓮達真係名副其實戰鬥格!好吸引!而家呢。。蓮達阿婆長期煲煙,令皮膚加速衰老。。

鬼婆特別易殘...沒變老肥婆已經好好了!!

Top gun的超索女主角...變這樣更加難以接受! 

引用:
原帖由 East 於 2018/6/21 14:48 發表 鬼婆特別易殘...沒變老肥婆已經好好了!!Top gun的超索女主角...變這樣更加難以接受!  

完全失控。。呢個直頭係大災難!

引用:
原帖由 bs00001 於 21-6-2018 22:23 發表 完全失控。。呢個直頭係大災難!

要Keep得好, 真係唔易呢! 

引用:
原帖由 East 於 21-6-2018 12:51 發表  除了老阿諾和老莎娜外...有個新面孔會出現, 加拿大女演員Mackenzie Davis (31歲)    (我初初以為是男生)她的造型與Blade Runner 的人 ...
東兄...唔好睇人身材先  D個做型令她幾型
引用:
原帖由 East 於 21-6-2018 14:48 發表  鬼婆特別易殘...沒變老肥婆已經好好了!!Top gun的超索女主角...變這樣更加難以接受!  
 接唔接受都係你一相情願...
她這樣已經好好了....你睇 ICEMAN ...癌症....Mag Ray 整容整到... 

我們要把歷史留給下一代不是仇恨, 但不能讓步於不合理之下

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 22-6-2018 00:10 發表 東兄...唔好睇人身材先  D個做型令她幾型 接唔接受都係你一相情願...她這樣已經好好了....你睇 ICEMAN ...癌症....Mag Ray 整容整到... 

我第一眼真係以為她是男人...完全認不出她是BR 2049的人造雞!

引用:
原帖由 East 於 21-6-2018 14:48 發表 鬼婆特別易殘...沒變老肥婆已經好好了!!Top gun的超索女主角...變這樣更加難以接受!  
鬼妹真係特別快老...
除左生活習慣外...仲有飲食都係一個原因...
特攝之家重開了!!!
歡迎各位參觀: 特攝之家

如果Linda又參演...
咁條時間線又會由邊度開始呢???
上次創世智能已經重置左一次...
今次又想點呢???
特攝之家重開了!!!
歡迎各位參觀: 特攝之家

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 22-6-2018 11:46 發表 鬼妹真係特別快老...除左生活習慣外...仲有飲食都係一個原因...

是的...熟得快, 老得仲快

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 22-6-2018 11:47 發表 如果Linda又參演...咁條時間線又會由邊度開始呢???上次創世智能已經重置左一次...今次又想點呢???

相信金馬倫不會自打咀巴...
所以, 應該是上集Terminator Genisys 再過了幾十年後的故事...

所以, 莎娜老了和阿諾都是上次的殘Terminator ...
問題是上集個男主角Kyle Reese到底還在嗎?
和最後有無生了另一個阿 John...
就不得而知了!

消息傳出阿諾舒華辛力加將會飛去匈牙利與其他演員包括 Gabriel Luna (Terminator) 及 Natalia Reyes (Dani Ramos)進行拍攝工作。

Natalia Reyes (Dani Ramos) & Gabriel Luna (Terminator) 

大家聽落有點奇怪吧...為何會在匈牙利拍攝未來戰士?
主要是因為匈牙利政府對電影業有優惠的稅務安排。
這樣已經使匈牙利的電影業產量大增25%-30%...
而且吸引了荷李活的電影公司去投資拍片。

48 123
發新話題