發新話題

出嚟啦! 朋友號!!! (再更新31.1.2012)

引用:
原帖由 占四谷 於 5-12-2011 20:20 發表 新作:朋友號!!!  

good~good~good~! 小小意見...剩係朋友號有些小 ' 齋 ' ...

個人愚見...可否在Z字隔離吉位擺 1 號鐵甲萬能俠細頭或適量大小的半邊身~!?

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

引用:
原帖由 占四谷 於 7-12-2011 22:55 發表   用來整 Tee 又如何?
更係好la~ ...D 位再擺擺可能更加好

引用:
原帖由 toby 於 12-12-2011 22:10 發表 占四谷兄,有呀有呀!黑色同白色XL碼 MAT Arrow 1 T-恤各一件,幾$$同點俾$$你呀? 請PM我途徑
王上連 XL 碼都殺...?? 龍體肥o左~?!

引用:
原帖由 toby 於 13-12-2011 21:02 發表 純粹收藏,另可以刺激我減肥,你都要減啦!
我~...C証o黎,邊有得減o丫!

XXL 兩件唔該占兄!

引用:
原帖由 占四谷 於 15-12-2011 23:19 發表    做咩係 XXL ? 唔係 XL 咩?

因為燙印應該比較 [火局] 身 ...所以double tee 底長面短著!

所以要大件D~!

引用:
原帖由 louis 於 18-12-2011 14:59 發表 正到冇朋友麻煩我想要1件XXL
o向占兄D繪藝之下~...你肯定冇哂朋友!

引用:
原帖由 占四谷 於 18-12-2011 16:28 發表   我不打算在背後印野, 因為價錢問題, 加埋背後要貴約30塊, 不過大家俾D意見.
如果效果好...多幾十塊我個人覺得ok wor~...正好多 gama~ !

引用:
原帖由 占四谷 於 23-12-2011 17:15 發表 後幅圖案:  
 好有氣勢 ~   我覺得最後的白色小字 imemine2011句子放在圖的最下方中央會平衡些。

引用:
原帖由 占四谷 於 23-12-2011 21:41 發表   已更新
Very good~!

Confrim~!

引用:
原帖由 abc 於 21-4-2012 12:23 發表 終於收到朋友號T-shirt啦!好型呀!第一時間,送比老公神秘禮物,佢一打開,眼前一亮,即刻著上,好「口岩」身,都話正!正!正!多謝占四谷兄超凡脫俗的設計,超人兄不辭勞苦代交收, 仲有Toby兄的絕對保密安排,小妹無言 ...

唔 C 客氣!

妳先生著得都幾好睇

發新話題