26 12
發新話題

喜愛人物

喜愛人物

我最like都係飛影 走下坡的時侯, 路是平坦無阻的. [ 本帖最後由 任因玖 於 3-9-2006 00:39 編輯 ]

是藏馬

飛影cool 咗小小..... 不過出黑龍波時真係型到不得了. 走下坡的時侯, 路是平坦無阻的.

飛影cool 咗小小..... 不過出黑龍波時真係型到不得了. 走下坡的時侯, 路是平坦無阻的.

最強人類, 桑原! 以前打Sega mega drive既魔強統一戰我用靈氣劍唔錯架!

飛影 召喚地獄之火型到爆~ [ 本帖最後由 龍四 於 6-9-2006 01:01 編輯 ]

飛影邪得來有小小正的感覺都唔錯 走下坡的時侯, 路是平坦無阻的.

我幾中意閻王個仔,咬住個奶咀同埋變大左都要咬住.Q 香港版我喜歡配幽助把聲個配音員.

飛影~~邪皇炎殺黑龍波;一招將對手KO

勁到死!!!! 最戇居的水上活動, 就是一個人跌進愛河.

幽助的長髮look

藏馬 妖狐 look Q版小陷君

-藏馬 - 我喜歡他夠冷靜,往往能夠針對對手弱點,出招反敗為勝。 另外他識得變身"妖狐", 出"魔界含收草",有殺錯,無放過。 超勁, 藏馬最強 -妖狐- [ 本帖最後由 yuchai3000 於 20-2-2007 20:35 編輯 ]

樓主 ,幽遊白書好耐歷史~我想好fans唔記得角色是誰, 我有張相,它們的名我好多唔記,希望可以釣起大家的回憶。

卷01 幽助 卷02 藏馬   卷03 桑原 卷04 飛影   卷05 小閻君  卷06 XX  卷07 阿螢 卷08 XX  卷09 幻海   卷10 陣  卷11 幽助  卷12 妖狐藏馬 卷13 桑原  卷14 鴉 卷15 飛影 卷16 戶禺呂(弟) 卷17 xx  卷18 小閻君 卷19 x手洗   卷20 仙水  卷21 藏馬 卷22 樹  卷23 桑原   卷24 幽助 卷25 飛影  卷26 XX    卷27 XX  卷28 XX

引用:
原帖由 yuchai3000 於 20-2-2007 20:45 發表 樓主 ,幽遊白書好耐歷史~我想好fans唔記得角色是誰, 我有張相,它們的名我好多唔記,希望可以釣起大家的回憶。
卷17 唔記得,只記得係戶禺呂兄弟個老細 卷27 黃泉,魔界 3 巨頭之一,妖狐死黨,係盲俠一個 卷26 魔界 3 巨頭之一,幽助個祖先﹝?﹞,同幽助一樣喜歡格鬥,識識埋埋好多高手,因為唔肯食人,結果餓死 卷28 魔界 3 巨頭之一,女性,平時木乃伊打扮,似乎喜歡飛影 不過,有疑問 .... 有飛影,點解唔見佢細妹阿雪?有戶禺呂(弟),點解唔見大戶禺呂?有烏鴉﹝卷14﹞,點解唔見武威﹝同烏鴉、戶禺呂兄弟「組隊」果個﹞?
┌─────────┐
歡迎到關間聞的部落逛逛

http://selahk.blogspot.com/

引用:
原帖由 killero 於 21-2-2007 14:39 發表 卷01 幽助 卷02 藏馬   卷03 桑原 卷04 飛影   卷05 小閻君  卷06 XX  卷07 阿螢 卷08 XX  卷09 幻海   卷10 陣  卷11 幽助  卷12 妖狐藏馬 卷13 桑原  卷14 鴉 卷15 飛 ...
卷6 牡丹 卷8 酎 卷26 雷禪 卷27 黃泉 卷28 軀

仲有卷17係左京

引用:
原帖由 神是我的依靠 於 25/2/2007 17:58 發表 仲有卷17係左京
無錯啦, 呢個係左京唔係 戶禺呂(兄)

引用:
原帖由 關間聞 於 24-2-2007 01:02 發表 卷17 唔記得,只記得係戶禺呂兄弟個老細 卷27 黃泉,魔界 3 巨頭之一,妖狐死黨,係盲俠一個 卷26 魔界 3 巨頭之一,幽助個祖先﹝?﹞,同幽助一樣喜歡格鬥,識識埋埋好多高手,因為唔肯食人,結果餓死 ...
因為武威出場o個集... 係飛影既個人show 所以用左飛影 而唔用武威

26 12
發新話題