發新話題

會否有兔年新春老餅K歌飯局團拜聚會舉行呢 ~ ?

會否有兔年新春老餅K歌飯局團拜聚會舉行呢 ~ ?

就等你拉頭纜搞哦!

引用:
原帖由 ULTRA2020 於 6-2-2011 10:48 發表

ULTRA兄點解你唔早D發貼呢? 小B初六開工啦!!

又有排忙啦!!

夜晚食飯都得既,
athena由年30晚直踩到今日都未放假啦! 

你個三一基地引死我啦!

引用:
原帖由 Athena 於 6-2-2011 12:59 發表 夜晚食飯都得既,athena由年30晚直踩到今日都未放假啦! 你個三一基地引死我啦!

Athena妺妺果然女中豪傑!! 新年仍然努力工作!! 令小B汗顏!!

此三一基地非我所有!! 只是從日本Bid網發現珍寶!!

售價$38888. 唯有望圖止渇啦!!

見妺妺咁識貨!! 比個全場最最最最最最最...貴既比妳估價$?

估中獎妳搖柱籮菝糕一件!!

引用:
原帖由 BforBOY 於 6-2-2011 13:24 發表   Athena妺妺果然女中豪傑!! 新年仍然努力工作!! 令小B汗顏!! 此三一基地非我所有!! 只是從日本Bid網發現珍寶!! 售價$38888. 唯有望圖止渇啦!! 見妺妺咁識貨!! 比個全場最最最最最最最...貴既比 ...

$38,888????? 仲貴過我個 friend 部發燒膽後級!!!!!

講真, 會唔會係 ¥38,888 (呢個價都已經唔平!!!)???

引用:
原帖由 BforBOY 於 6-2-2011 13:24 發表   比個全場最最最最最最最...貴既比妳估價$?

估中獎妳搖柱籮菝糕一件!!

唔好話俾我知要 $188,888 (就算 ¥188,888 都已經係天價)!!!

引用:
原帖由 LouisLee 於 6-2-2011 14:18 發表   唔好話俾我知要 $188,888 (就算 ¥188,888 都已經係天價)!!!
  係英磅

引用:
原帖由 BforBOY 於 6-2-2011 13:24 發表   Athena妺妺果然女中豪傑!! 新年仍然努力工作!! 令小B汗顏!! 此三一基地非我所有!! 只是從日本Bid網發現珍寶!! 售價$38888. 唯有望圖止渇啦!! 見妺妺咁識貨!! 比個全場最最最最最最最...貴既比 ...
嘩,成4萬銀?我情願要獎金唔要獎品嘞!呢隻百勝龍咁稀有,三一基地都四萬,佢唔俾人炒到十萬以上就有鬼咯!

引用:
原帖由 Athena 於 6-2-2011 22:52 發表 嘩,成4萬銀?我情願要獎金唔要獎品嘞!呢隻百勝龍咁稀有,三一基地都四萬,佢唔俾人炒到十萬以上就有鬼咯!

C9即係C9!! 勁!!

只要$15000000日圓就可以帶佢走啦!!

你無睇錯係一千五百萬¥水魚價!! 你殺左我好過!!

日本拍賣網有時d價真係亂咁來的 ~

Look look ~ 2,000,043円 ~ !!! 有冇搞錯 ~ !!!

http://page.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/104265735

而呢盒就十份一價錢 ~
http://page2.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/b99370519

而冇盒玩過就二萬円 OK ~
http://page11.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/n96210318

價錢任你開, 有冇承接就係另一回事!!!

雖然係任你開姐, 但開到二百萬日圓, 除左博大霧之外, 真係做新聞...... , 又或者想做市都唔奇.

不過估唔到咁快就騎劫左個帖.

連我開帖果個都騎埋自己一份 ~

我呢個版主居然係罪魁禍首.....

講返正題, ULTRA 兄係咪搞K聚先?

哈哈 ~ 當然搞喇 ~

但很活躍之超人兄弟是否翻左光之國拜年呢 ~ ?

我而家先至知道咁樣叫騎劫個貼呢!! Sorry ULTRA兄!!

佢同我講話呢排忙D,其實你都可以拉吓頭纜做搞手呀。首先講左唔駛就我,因為我點都要放假才有機會唱K。

會否有龍年新春老餅K歌飯局團拜聚會舉行呢 ~ ?
白鳥居

news://news.wonderfuland.net/wonderful.talk.anime

食住曲奇, 傾下老餅嘢

引用:
原帖由 白鳥 於 29-11-2011 13:58 發表 會否有龍年新春老餅K歌飯局團拜聚會舉行呢 ~ ?

好主意 ~   但要有龍頭先得 ~

發新話題