發新話題

邁向2012 - 老餅網會員直迫 6,000名.

邁向2012 - 老餅網會員直迫 6,000名.

老餅網已差不多有4800會員. 今天係2010年 10月2日, 若每日平均有三名新會員. 在2010年底前, 便會過 5000大關了.

引用:
原帖由 kkeeleung 於 2-10-2010 16:30 發表 老餅網已差不多有4800會員. 今天係2010年 10月2日, 若每日平均有三名新會員. 在2010年底前, 便會還 5000大關了.    
太好了~!

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

我剛入來有差唔多一個月囉...

睇來,今後棒呢度場機率係極高,事實上而家所有討論區,全都係不倫不類、下九流之類
呢度?起碼有別於其他Forum,老餅們識料好多,氣氛融洽.
學到好多野

多多指教.

引用:
原帖由 Tony仔 於 5-10-2010 07:11 發表 我剛入來有差唔多一個月囉...睇來,今後棒呢度場機率係極高,事實上而家所有討論區,全都係不倫不類、下九流之類呢度?起碼有別於其他Forum,老餅們識料好多,氣氛融洽.學到好多野多多指教.

歡迎Tony兄!

多來吧! 老餅網係 nice D o架~

老貓都收火啦!大家一把年紀咯,梗係珍惜呢份友誼啦.係冇?^_^

引用:
原帖由 Tony仔 於 5-10-2010 07:11 發表 我剛入來有差唔多一個月囉...睇來,今後棒呢度場機率係極高,事實上而家所有討論區,全都係不倫不類、下九流之類呢度?起碼有別於其他Forum,老餅們識料好多,氣氛融洽.學到好多野多多指教.

入咗來就要認命...唔好成日諗住出面. 醒醒定定做人. 你知你好我好有野大家分.

醒你咖有d野要記住隔離倉個四眼肥仔...小心佢. 佢成日發 upphone...仲好鬼煩成日插咀又無句準.大咪同傻強都怕咗佢..都幾乞人憎

老餅歡迎你..多多分享老餅見聞.

我們要把歷史留給下一代不是仇恨, 但不能讓步於不合理之下

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 6-10-2010 06:56 發表 入咗來就要認命...唔好成日諗住出面. 醒醒定定做人. 你知你好我好有野大家分. 醒你咖有d野要記住隔離倉個四眼肥仔...小心佢. 佢成日發 upphone...仲好鬼煩成日插咀又無句準.大咪同傻強都怕咗佢..都幾 ...

重有成日扮超人兄弟o個個...佢好鍾意扮熟群埋個四眼肥仔聽佢 D upphone 然之後寸佢個咀...

飛呀~飛呀~....跳落街玩o下先~...

靜靜話你知...我唔係傻o架...之不過要 ' 就 ' 四眼肥仔個 point&view 講o野咋...你知 la~...儍o既人唔刺激得 ga...一個唔該就分開2邊 gala~!

大家睇睇, 會員人數日日報升. 很快又可創錄紀. 不如大家喺度介召多啲老餅好料, 等多啲人加入吖.

希望會員5000唔好係D洗版或廣告機械獸...

引用:
原帖由 矢作省吾 於 6-10-2010 12:18 發表 希望會員5000唔好係D洗版或廣告機械獸...
這個當然.

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 6-10-2010 06:56 發表 入咗來就要認命...唔好成日諗住出面. 醒醒定定做人. 你知你好我好有野大家分. 醒你咖有d野要記住隔離倉個四眼肥仔...小心佢. 佢成日發 upphone...仲好鬼煩成日插咀又無句準.大咪同傻強都怕咗佢..都幾 ...

當然,有福同享嘛,係咪先...我自己都係79年生,八十年代有好多回憶,當然要分享啦...

至少,呢度每一位煩極都有個譜架,我當你地都係前輩
(我從未去過一個咁開心既討論區)

唔差在講埋,我去出面(討論區),見到香港人都變晒
尢其香x討論區之類
根本唔係有心去討論既,成班友,戴有色眼鏡睇人
我真係睇到係想打爆個mon
舉個例子,亞視積弱,收視下降,剩識諗呢間公司幾時執笠
真係....成班好睇唔起人既傻仔.

(Sorry,份人係好直,有果句講果句,只係發勞騷o者)

到現時為止已有4,958,好快5,000嗱!

引用:
原帖由 actionkamen 於 7-12-2010 21:32 發表 到現時為止已有4,958,好快5,000嗱!

勢不可擋... 勢如破竹呀~!

5000登記會員會有老餅一個。

引用:
原帖由 超人兄弟 於 7-12-2010 22:25 發表 勢不可擋... 勢如破竹呀~! 5000登記會員會有老餅一個。
到了50000 時 送什麼 ?

引用:
原帖由 拾實什習窄炸集 於 7-12-2010 23:54 發表 到了50000 時 送什麼 ?    

都係老餅~!

引用:
原帖由 Tony仔 於 7-10-2010 10:45 發表 當然,有福同享嘛,係咪先...我自己都係79年生,八十年代有好多回憶,當然要分享啦...至少,呢度每一位煩極都有個譜架,我當你地都係前輩(我從未去過一個咁開心既討論區)唔差在講埋,我去出面(討論區),見到香港人都變晒尢其 ...
Tony您好,我同你一樣都係同年出生 講番香x,果到根本一個"地獄",差不多果到鴾H都係"魔鬼",係又係嘈,唔係又嘈,思想幼稚同白痴,我曾經係果到發表言論,因為果班人唔硠打N不斷攻擊我 ,所以這件事之後我就話過唔會係香x再發言!最後講句始終都係Oldcake好

引用:
原帖由 超人兄弟 於 7-12-2010 23:59 發表 都係老餅~!
大哥:應該送"加料"的老餅,來慶祝第5000名會員

見到老餅會員5000將至....喜悅何來也帶點傷感.

這人數證實了人口老化速度快 .......哈

有野送更係送老人金....

我們要把歷史留給下一代不是仇恨, 但不能讓步於不合理之下

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 8-12-2010 00:44 發表 見到老餅會員5000將至....喜悅何來也帶點傷感. 這人數證實了人口老化速度快 .......哈哈哈哈哈 有野送更係送老人金....

四兄,最近多 o左少少小餅 o牙 !

引用:
原帖由 超能電子男 於 8-12-2010 00:30 發表 大哥:應該送"加料"的老餅,來慶祝第5000名會員

加 D 鄒紙咁 lor~...

發新話題