43 123
發新話題

卡通王國 (4CD) CARTOON KINGDOM

卡通王國 (4CD) CARTOON KINGDOM

嘩好抵呀, hmv都好似賣$119炸. 全部原唱4CD.
但我唔近hmv有冇餅友們看見其他地方有售.

碟 1
1. 足球小將 (足球小將片尾曲) - 張衛健
2. 美少女戰士 - 王馨平, 湯寶如 & 周慧敏
3. IQ 博士 - 梅艷芳
4. 現代足球小將 (現代足球小將) - 李克勤
5. 伙頭仔昆布 - 草蜢
6. 藍精靈 - 小太陽兒童合唱團
7. 數數小精靈 (寵物小精靈) - 陳浩民
8. 龍珠 (龍珠Z) - 張崇基 & 張崇德
9. 黃金戰士 - 胡渭康
10. 你讓我找到未來 (高智能方程式) - 草蜢
11. 新世紀福音戰士 (新世紀福音戰士) - 楊千嬅
12. 跅跅步哈姆太郎 (哈姆太郎) - 2R
13. 寶貝甜心 (媽媽是小學四年生) - 湯寶如
14. 忍者 (忍者小靈精) - 小太陽兒童合唱團
15. 時代節奏 (童夢) - 劉錫明
碟 2
1. 夢中天使 (長腿叔叔) - 唐韋琪
2. 我係小忌廉 - 戴蘊慧
3. 多拉A夢 - 陳慧琳
4. 問題天天都多 (櫻桃小丸子) - 歐倩怡
5. 小甜甜 - 路家敏
6. 人人愛愉快 (得意快獸仔) - 楊千嬅
7. 皇家雙妹嘜 - 歐倩怡
8. 美少女變身(美少女戰士R) - 陳琪
9. 愛心一百次 (飛天小女豬事丁) - 戴恩玲
10. 命運鬥士 (鎧甲聖鬥士) - 張衛健
11. 神秘的花園 - 何詠琳
12. 情誼心中印 (龍貓) - 江欣燕
13. 超人小子 (超人小子) - 黎瑞恩
14. 每點愛都記住 (娛樂金魚眼) - 車沅沅
15. 降魔者 (仙魔大戰) - 劉彩玉
碟 3
1. 超人的主題曲 (超人迪加) - 陳奕迅
2. 城市獵人 - 劉德華
3. 宇宙大帝 - 張國榮
4. 千年女王 - 露雲娜
5. 魔法咕嚕咕嚕 (咕嚕咕嚕魔法陣) - 滕麗名
6. 聖鬥士星矢 - 譚耀文
7. 達爾大冒險 - 蘇永康
8. 戰士高狄安 - 蔣慶龍
9. 忍者亂太郎 - 鄭嘉穎
10. 魔法時代 (魔動王) - 曾航生
11. 跟你啄一啄 (福星大咀鳥) - 李彩樺
12. 伏魔小皇子 - 梁漢
13. 無名小子(伙頭智多星) - 黃凱芹
14. 冰河戰士 - 黃思雯
15. 劍神傳說 (反斗劍神) - 許志安
碟 4
1. 傳說 (千年女王) - 露雲娜
2. 百變小櫻 (百變小櫻 Magic 咭) - 曾嘉莉
3. 足球小旋風 - 李克勤
4. 爆裂旋風 (爆旋陀螺) - 郭富城
5. 超速龍球 (超速搖搖) - 方力申
6. 超級小黑咪 - 陳慧琳
7. 小丸子的心事 (櫻桃小丸子) - 何韻詩
8. 變出我精彩(七小花) - 2R
9. 彈珠人的愛心炸彈 (Bombom 彈珠人) - 楊千嬅
10. 正義 (無敵3x1) - 黎瑞恩
11. 虎威戰士 - 林子祥
12. 腦波子 - 陳美齡
13. 四驅小子 - 吳婉芳
14. 一股歪風 (電子神童) - 梅艷芳
15. 海 (冒險少女娜丁亞) - 吳國敬

楊千嬅唱新世紀福音戰士  真係唔講唔知WOR

還有一款限定版, 但和普通版有什麼不同就不知, 價錢是$159.

引用:
原帖由 adamying 於 20-8-2010 23:18 發表 還有一款限定版, 但和普通版有什麼不同就不知, 價錢是$159.

卡通王國 (4CD) (限量) 附送《多啦A 夢》耳機

是否已經各大唱片舖有售 ~ ? Thx

有冰河戰士咁得意

可惜無高迪安片尾曲,同足球小將片頭曲

有路雲娜唱o既千年女王呀!

引用:
原帖由 wwl36 於 20-8-2010 23:35 發表 卡通王國 (4CD) (限量版) 附送《多啦A 夢》耳機

好似好抵喎.

引用:
原帖由 ULTRA2020 於 21-8-2010 01:11 發表 是否已經各大唱片舖有售 ~ ? Thx

我都想知.

引用:
原帖由 虎榮 於 21-8-2010 02:29 發表 有路雲娜唱o既千年女王呀!

虎兄唔like???

特攝之家重開了!!!
歡迎各位參觀: 特攝之家

今日路過大眾書局...普及版 $119 特別版 $169。

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 21-8-2010 18:23 發表 虎兄唔like???
我諗虎爺又like又love到狂叫o者~!

我老公竟然問我中唔中意,話要買俾我......
奇蹟哦!

引用:
原帖由 Athena 於 22-8-2010 13:12 發表 我老公竟然問我中唔中意,話要買俾我......奇蹟哦!
o甘就唔C客氣lor~!

引用:
原帖由 Athena 於 22-8-2010 13:12 發表 我老公竟然問我中唔中意,話要買俾我......奇蹟哦!

老公錫你丫馬 ! 

引用:
原帖由 超人兄弟 於 21-8-2010 20:27 發表 今日得過大眾書局...普及版 $119 特別版 $169。

大眾書局...  乜有CD賣麉 ~!   ???

引用:
原帖由 ULTRA2020 於 23-8-2010 00:08 發表 大眾書局...  乜有CD賣麉 ~!   ???
yes~!你唔好話比我聽你未去過o下嘩~??

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 21-8-2010 18:23 發表 虎兄唔like???

引用:
原帖由 超人兄弟 於 21-8-2010 20:29 發表 我諗虎爺又like又love到狂叫o者~!

無錯, 我系起到高興狂叫啫! 路雲娜姐姐唱o既千年女王, 原汁原味, 俾五個 佢!

我昨日在HMV買左個限量版啦!($159)  

引用:
原帖由 虎榮 於 23-8-2010 01:44 發表     無錯, 我系起到高興狂叫啫! 路雲娜姐姐唱o既千年女王, 原汁原味, 俾五個 佢!   我昨日在HMV買左個限量版啦!($159)  

虎榮兄,限量版同普通版有乜分別呀?

我仲掙扎緊買唔買,因為4隻CD堶情A加埋都係金得10首歌係我鍾意o既。

限定版多個叮噹headphone.

43 123
發新話題