71 1234
發新話題

【原創】超人銀河傳說短評

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 12-5-2010 11:46 發表 佔領又唔一定係破壞... 我佔領左之後我做統治... 但一樣可以和平咁統治之嘛... 好似改朝換代啫...
佔領又唔一定係破壞...又唔一定o丫o麻....對方唔願比你佔領...o甘一定有破壞.同傷亡...!

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 9-5-2010 14:07 發表 而家的確係貴精不貴多... 不過佢應該會以zero為重心... 環繞返講佢既故事...
becuase his father - Old Seven already spent a lot of money , 買通了其它超人和怪獸, 否則點曾輪到 Zero ? no money no talk..怪獸都不會理他

貝爺應該下集仲有得玩,比條新仔一出場就KO,條氣點都有d唔順

引用:
原帖由 carvhk 於 13-6-2010 11:27 發表 貝爺應該下集仲有得玩,比條新仔一出場就KO,條氣點都有d唔順
伏線已好明顯!

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 15-6-2010 21:52 發表 伏線已好明顯!
好似已經有trailer ? 上了zero 身 ?

引用:
原帖由 拾實什習窄炸集 於 16-6-2010 03:26 發表 好似已經有trailer ? 上了zero 身 ?

唔怪得有黑暗 Zero 造型!!!

引用:
原帖由 LouisLee 於 16-6-2010 11:52 發表   唔怪得有黑暗 Zero 造型!!!
  我係百? website 中地震貼吧中的–個topic中的╴個link下的熱門選擇看了小一片圖

超人本身問題多多,睇左佢好有feel http://www.youtube.com/watch?v=AIQaMfmLt5A 唔中意唔好插我,我個人覺得佢講得好有道理

引用:
原帖由 超人米別斯 於 11-7-2010 18:14 發表 超人本身問題多多,睇左佢好有feel http://www.youtube.com/watch?v=AIQaMfmLt5A 唔中意唔好插我,我個人覺得佢講得好有道理

如果你咁認同條友講嘅嘢,咁就請你以後唔好再睇超人了.

引用:
原帖由 超音 於 12-7-2010 02:34 發表 如果你咁認同條友講嘅嘢,咁就請你以後唔好再睇超人了.

段片所講既問題根本係老生常談無特別...

超人係一個夢想...

不代表佢一定係現實...

睇故事啫...又有乜所謂...

特攝之家重開了!!!
歡迎各位參觀: 特攝之家

都係果句:唔需要理人的說話,自己喜歡就得!就好似足球,好多唔識欣賞的人,一定話:足球好悶又浪費時間,又話咁鬼多個男人爭一個波,不如每人派一個仲好!就等於果D懶有文化的人,一定話超人點點點,所以根本唔使理會這些人,世界上一定有人話好,有人話唔好,自己喜歡就得,唔使勞氣

71 1234
發新話題