發新話題

萩原佐代子 - 尤利安人間體

萩原佐代子唔只演過超人80的尤利安,她仲演過科學戰隊粉紅戰士立花яユ(左)同超新星奸角(右)яみ・биラю!雖然佐代子都成48歲,不過 keep得都唔錯,同佢後生時無乜分別

這網站仲有萩原佐代子後生時嚗g真,希望大家喜歡

http://www001.upp.so-net.ne.jp/kindan-hm/hagisayo_omoide.html

超人大哥、牙tim    唔使客氣,我當Oldcake係屋介一樣,能夠幫到大家,係我嚘a幸

引用:
原帖由 超人兄弟 於 12-3-2010 01:29 發表 你夠客氣la~! 咁多 d 番屋企 lor bor! 出oE同我地屋企人犯罪(飯聚) do 得架!
好!超人大哥咁我會多些回家,一齊 "飯聚" 麻煩超人大哥有活動的話通知我,就算活動地方係M78星雲,我一樣都會去 (講笑)

引用:
原帖由 超人兄弟 於 12-3-2010 02:02 發表 重好講...上次網主返oE請你又唔到!
唔好意思,我上次因為要工作,所以來唔到,不過我盡量會出席

引用:
原帖由 超人兄弟 於 12-3-2010 02:12 發表 係o架o拉...約定你!
超人大哥,開心的事講完後,有件唔開心的事我要講比你聽,我xx上星期離開左我,走得好安詳,今個月27日守夜28日出殯,所以如果有活動的話,我要係這兩日之前同之後,先至可以出席,SORRY

感謝超人大哥、LouisLee 的祝福同支持 OldCake真是一個好溫暖的地方!

牙tim:唔使多謝,OldCake是大家庭,就算係新餅迷、舊餅迷,我地一樣無任歡迎

引用:
原帖由 超人兄弟 於 16-3-2010 09:13 發表 講得好~ !(只要唔係oE Oldcake.net 攪攪陣就得o勒 !)
之前有些滋事份子係到狂賣廣告,不過好快被Ban走,Oldcake係絕對唔容許有人攪事

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 2-4-2010 17:43 發表 係呀...所以我地個個都唔捨得走...

Oldcake咁好,一世都會係到

引用:
原帖由 超人兄弟 於 3-4-2010 21:53 發表 晚晚唔捨得訓! 

冇錯攪到Oldcake變成通宵cake

發新話題