52 123
發新話題

雙城故事~~~~普天同慶!

引用:
原帖由 999 於 25-12-2009 17:07 發表 今日收到個神秘電話, 來電顯示是一個陌生的號碼! 讓返緊工999狐疑左3秒, 一接聽,佢話:999......999即刻打左個突 電話差D跌左落地下原來toby大大用佢把十分富磁性嬼n音同999打招呼呀! 唔止 ...
o華~好開心o牙!

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

引用:
原帖由 999 於 26-12-2009 01:02 發表 30?出報告咋!你估出糧咩?
出糧都無o甘準,30號999兄同各餅餅宣讀你o既開心報告書!

引用:
原帖由 999 於 27-12-2009 14:10 發表 同出糧的心情一樣,等唔到30號! 心急出左先: 快天黑了,外面溫度得12度,夜D咪仲凍? 咁先似過Boxing Day ga ma! 999也要準備出發與Toby大大嬰X了! 出發時也想買點小吃送給大大, 所以買左盒剛出爐 ...

太正o拉~ 太正o拉~ ...睇 d 相已經好有投入感....再加條片...我好似同你o地( toby兄,小toby,toby嫂 & 999兄)結伴一齊去街街食o野o甘~!

感謝 999兄 生動o甘 report 比我o地知!

引用:
原帖由 toby 於 27-12-2009 18:48 發表     ---->  - 香港特別行政區

歡迎 Toby皇上一家到 HK~!!

引用:
原帖由 999 於 27-12-2009 22:28 發表 典解你地冇估到toby大大有乜唔同o既?
係咪有帶眼鏡與無帶眼鏡o尼!

引用:
原帖由 999 於 27-12-2009 22:56 發表 咁你地知唔知典解呢?
Ayiya~~好多原因o古o咼~!要靚仔 D~?!

引用:
原帖由 999 於 27-12-2009 23:05 發表 toby不嬲都咁靚仔gala! 唔係!
這點當然知~...i mean 再靚仔 D!

會o吾會因為佢本身o吾帶眼鏡o既o尼~....??掩飾佢o甘令仔??

漏鑉向澳洲??

係老花鏡??睇報紙先載?!

比個驚喜你??

太凍驚遇熱有水氣會濛...索性o吾帶??

引用:
原帖由 toby 於 28-12-2009 02:00 發表 Normal 0 0 2 26/12 早上一醒來,思想上以為可以直線行到浴室的我,卻偏偏….頭重尾輕,五肢(男士專用褒義詞,小朋友學)…無力 ...

今早睇到  Toby皇上 o既 report...本想等埋 part 3 & End 先回帖...o合~....o合...怎知餅's他/她們一看到已開心到立即回帖!

可見 Toby皇上 report 相當精彩~! 好想睇 report part 3 or 4...5...6...!

引用:
原帖由 999 於 28-12-2009 15:25 發表 講起玩具,Uncle999應該帶小t去食返個快樂兒童餐先!k補返拖住佢行夜市時人迫迫,以為台灣鴭]市只係有大人屁股賣幭f然!
有大人屁股賣.....o合....o合...jan hae siu C wor~!

引用:
原帖由 toby 於 29-12-2009 01:33 發表 26/12晚, 繼續...會合999兄後,便直駒(打的)”饒河街夜市”… 一到逹, 999兄即教我這邊的規定,是坐的士車頭來付錢 ,我只好讓他了… 一下車,人流熙來讓往,好不熱鬧; 我們先來個牌坊前合照,但因我本人笑容 ...
Wow~Toby兄好詳細的report分享~感謝!...令小弟也感受你們的開心和你們熱烘烘相交之心! (Toby皇上好壯...得12度著o甘小衫,梗係皇宮食得補品多..講笑!現時 H K氣溫 也只得十多度...保重o牙大家 )

引用:
原帖由 999 於 29-12-2009 23:55 發表  

一ㄛO以前每日見面,但很久不慦

一ㄛO從未見面但每日都在交流的,

四人相聚於此一刻,三倍的驚喜,無限的意外

因為我的緣故,我彼此介紹互相認識,

雖然他們高興地互相握手認識,

而我也明白他們大家亦N分道揚鑣,也許以後也不再相遇,

但在這一個moment,999體N到人世上什麼是緣份,什麼是不可以重來!

妙~...非常奇妙!

引用:
原帖由 Shiawase 於 30-12-2009 22:33 發表     (唔知佢地個 party 玩成點呢? )

當然係開心到難以形容~ !可惜欠你o地 6 個... (CC,SS,Anison,4眼肥哥,999 & japkortai)

引用:
原帖由 999 於 30-12-2009 23:57 發表 我估係超人兄弟或uncle K我一向斷估!   you are  not too 花心but you are 3心2意      
hee...hee...錯o西~!

引用:
原帖由 inabottle 於 31-12-2009 01:13 發表   講得妙 ~ toby係我]既連繫~沒有toby沒有oldcake就更沒有網聚
yes~!he is 金鎖匙!

引用:
原帖由 inabottle 於 31-12-2009 01:19 發表     thx ar_woo報出各餅方位小樽有幸坐響toby右側...近睹大大尊容~     
蝦~~~小樽幾時坐響toby皇上隔離o既o尼??點解我o地o吾知o既?!

引用:
原帖由 actionkamen 於 31-12-2009 01:51 發表 好似Envy用相機拍髐
東兄都有拍o牙~!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 31-12-2009 02:30 發表   一d都唔眼 wor... 老人家啎pd 好 d....只可惜不能同各位同袍一一對話 jac...超兄都只講了 一句 多 d.... 真係有幸同 King toby 對話是小弟一大喜悅
電話收o吾到o牙...四爺!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 31-12-2009 02:36 發表 係唔係佢化身成一個啤酒樽陪伴住 King Toby....
o合~~又係o咼~!

引用:
原帖由 杜劍龍 於 31-12-2009 22:53 發表 真係快活不知時日過, 一陣間已經11點幾, 好開心!
開心就o黎多o的我o地餅餅聚會o拉~杜劍龍兄!

引用:
原帖由 japkortai 於 31-12-2009 19:12 發表   早知有下場,我就打電話俾超人兄弟,等我放工後都可以跟聖駕見一面魽C
昨晚妳應該打比我睇o下重有冇機會面聖o丫o麻~! 主動爭取機會o牙!

52 123
發新話題