21 12
發新話題

MTR x Gundam港鐵紀念車票

優先訂購MTR x Gundam港鐵紀念車票

高達強勢護航,跨越時代,伴你航行每一程!

港鐵將於2009年12月6日一連兩星期推出限量版Gundam「強戰系列」及「激鬥系 列」港鐵紀念車票,每套包括兩張紀念車票(1)、一個精美票套及特別版高達 /馬沙專用渣古II figurine一個,每套只售港幣88元。紀念車票於各港鐵客務中心(2)(非付費區)公開發售。每人每 次限購兩套,數量有限,售完即止。隨車票套裝更會附送Gundam Expo精品換領券(3)一張。

「強戰系列」港鐵紀念車票 - 6/12開始公開發售日期

「激鬥系列」港鐵紀念車票 - 13/12開始公開發售日期

我們已為「港鐵友禮會」會員預留部分MTR x Gundam港鐵紀念車票,讓你優先訂購,你只需以港幣176元便可訂購全套兩款紀念車票,由於數量有限,每名會員限購兩套,售完即止。

此 外,2009年11月29日至12月20日等身大1:12 的RX-78-2高達及馬沙專用渣古II模型裝置擺設更會於香港站與你見面!

訂購辦法如下:

1. 會員可於2009年11月24日至12月2日登入「港鐵友禮會」作網上訂購,成功 訂購之會員可於2009年12月4日至12月18日前往金鐘站港鐵旅遊(4)領取已預訂之紀念車票。(逾期 無效) 現在訂購
  2. 會員亦可於2009年12月4日及5日疆P此電郵列印本前往金鐘站港鐵 旅遊(4)以現金港幣176元即時購買紀念車票。

備註:

1. 車票有效期至2010年1月31日,憑車票可乘搭港鐵任何車程一次,不包括機場快 綫、東鐵綫頭等、往返羅湖及落馬洲站的車程、輕鐵、港鐵巴士及港鐵接駁巴士。
  2. 不包括機場快綫、輕鐵、羅湖、落馬洲及馬場站。
  3. 憑券可於17/12/2009 - 3/1/2010期間前往紅磡國際都會七樓Gundam Expo免費換領精品一份,送完即止。  
  4. 金鐘港鐵站24號舖(近B出入口,非付費區)領取時間:11:00 - 19:00(敬請自備購物袋)

港鐵友禮會熱綫:2993 4375
港鐵熱綫:2881 8888

港鐵友禮會市務經理
梁靜雯

引用:
原帖由 mrenvy 於 27-11-2009 16:40 發表 優先訂購MTR x Gundam港鐵紀念車票 高達強勢護航,跨越時代,伴你航行每一程! 港鐵將於2009年12月6日一連兩星期推出限量版Gundam「強戰系列」及「激鬥系 列」港鐵紀念車票,每套包括兩 ...

我一直以來都不知道怎樣可以成功買入地鐵出的動畫有關商品﹐永遠都是一早排通宵的人買晒炒起的嗎﹖次次發售日當日中午去問就話”賣晒“。
宜家話咩友禮會﹖即係入會預訂就一定得﹖咩會來的﹖
我的老動漫音樂,電影blog:
http://moronenemy.blogspot.com

mrenvy兄, 你是港鐵友禮會會員?

我剛剛拜託朋友訂了兩套.

引用:
原帖由 adamying 於 28-11-2009 14:17 發表 mrenvy兄, 你是港鐵友禮會會員?   我剛剛拜託朋友訂了兩套.

Yes, I'm a member. 

每套只售$88
高達強勢護航,跨越時代,伴你航行每一程!
港鐵將於2009年12月6日一連兩星期推出限量版Gundam強戰系列及激鬥系列港鐵紀念車票,每套包括兩張紀念車票1、一個精美票套及特別版高達 / 馬沙專用渣古II figurine一個,每套只售港幣88元。紀念車票於各港鐵客務中心2(非付費區)公開發售。每人每次限購兩套,數量有限,售完即止。隨車票套裝更會附送Gundam Expo精品換領券3一張。此外,2009年11月29日至12月20日等身大1:12 的RX-78-2高達及馬沙專用渣古II模型裝置更會於香港站與你見面!
「強戰系列」港鐵紀念車票 - 6/12開始公開發售日期   

「激鬥系列」港鐵紀念車票 - 13/12開始公開發售日期

http://www.mtr.com.hk/chi/whatsnew/gundam.html

00嗰套搞咩  噤難看 ? 

慘喇...

買唔到呀...

特攝之家重開了!!!
歡迎各位參觀: 特攝之家

you guys got your stuff yet? who can kindly share with few pictures and comment?
我的老動漫音樂,電影blog:
http://moronenemy.blogspot.com

引用:
原帖由 singingsoul 於 7-12-2009 14:48 發表 you guys got your stuff yet? who can kindly share with few pictures and comment?

Likely to pick them tomorrow.

買咗 !

*
*
*
歡迎你到我的 Blog My money
http://moneyismymoney.blogspot.com/
請勿在Blog內回應,謝謝!

引用:
原帖由 moneyismymoney 於 7-12-2009 23:08 發表 買 !***歡迎你到我的 Blog My moneyhttp://moneyismymoney.blogspot.com/請勿在Blog內回應,謝謝!

I have to collect them in Admiralty station.  Still don't have time to go.

買咗 !

兩套買齊啦 ! 
*
*
*
歡迎你到我的 Blog My money
http://moneyismymoney.blogspot.com/
請勿在Blog內回應,謝謝!

今日去取了贈品,只係一隻摟蛋.

高達玩具展

台場展出時的相片.

好正啊 ! 不過好貴啊 !

引用:
原帖由 moneyismymoney 於 17-12-2009 18:53 發表 今日去取了贈品,只係一隻摟蛋.高達玩具展台場展出時的相片.好正啊 ! 不過好貴啊 !

money兄你換了贈品啊,給我估中真係扭蛋一隻

money兄, 高達展多唔多野睇, 展場地方大唔大? 從相中看來展場有限.....

在都會大堂每年展一次,年年如是,都算幾多展品,好多模型賣.

引用:
原帖由 whoiambatman 於 18-12-2009 11:03 發表 在都會大堂每年展一次,年年如是,都算幾多展品,好多模型賣.

thank you , whoiambatman兄.

引用:
原帖由 adamying 於 18-12-2009 11:20 發表   thank you , whoiambatman兄.

呢個真係好正,不過要四佰幾蚊,又要自已砌,有乜差錯就好大劑.

全透明, 仲要自己砌.........   我初時意為係一買已經成形唔需要砌, 以小弟能力, 到最後一定要上色...........

21 12
發新話題