90 12345
發新話題

秋意中等你.....

秋意中等你.....

秋風...令人愁, 心更冷 ...不過食蛇羹會好d....

我們要把歷史留給下一代不是仇恨, 但不能讓步於不合理之下

四哥出招.

引用:
原帖由 ray375 於 28-10-2009 08:37 發表 四哥出招.

乜招...反撲歸真. 用部傻瓜 P5100 拍吓 Jac...

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 27-10-2009 07:05 發表 秋風...令人愁, 心更冷 ...不過食蛇羹會好d....        

靚相、靚意境又點少得靚歌:http://www.youtube.com/watch?v=fLVQw_xj-vI

粗微粒同第一、五張既陰影效果唔錯 ...

這邊廂劍玉已在秦淮河畔預支秋意 ...

那邊廂秋意還在遍地落楓中盼玉人嗎?  

好歌共享:http://www.youtube.com/watch?v=v2El6k-mGkw

仲有個四眼肥仔版:http://www.youtube.com/watch?v=nvjhwzTEj-Q  fficeffice" />

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 27-10-2009 07:05 發表 秋風...令人愁, 心更冷 ...不過食蛇羹會好d....        

四哥真係出招 好濃烈既秋意,香港天氣咁熱,到而家我都仲想問..到秋天未 

AA...呢幅塊樹葉好紅好靚,係咪跌緊落黎果時影架?

多謝mythz創造左咁靚咁精美既簽名

引用:
原帖由 Kendama 於 28-10-2009 13:27 發表   靚相、靚意境又點少得靚歌:http://www.youtube.com/watch?v=fLVQw_xj-vI   粗微粒同第一、五張既陰影效果唔錯 ...     這邊廂劍玉已在秦淮河畔預支秋意 ... 那邊廂秋意還在遍地落 ...

呢幅真係幾粗下.... 個地下.

見到個標題..我以為您會貼呢首歌tim... 同首歌名好鬼似

引用:
原帖由 celia 於 28-10-2009 15:27 發表   呢幅真係幾粗下.... 個地下.     見到個標題..我以為您會貼呢首歌tim... 同首歌名好鬼似  

原來係同首歌個名相似 ... 明解 ...

引用:
原帖由 celia 於 28-10-2009 15:16 發表 四哥真係出招 好濃烈既秋意,香港天氣咁熱,到而家我都仲想問..到秋天未    AA...呢幅塊樹葉好紅好靚,係咪跌緊落黎果時影架?  

出招乜招?...首先出招.....蕉邊個先. 為乜我又唔係議員....

你唔明...啊  個標題真係用個歌名改...改因為等你  幾日無見你...差d又打 (((

你又唔明呀.......張紅葉相是我心意比你...等你...不過.....好似Kendama首歌一樣...我等到 "葉兒" 也落了

張相是比你知.....我個心(紅心) 好似秋天紅葉一樣以經唔再掛住你....經不起秋風殘酷吹落了. 他是最後一片飄落的紅葉. 輕輕的飄下在四周無人冷冷冰冰的街道上...再被秋風帶領到無根的土地上. 再紅葉葬在冷冰白雪下.... 你忘記我吧.

引用:
原帖由 celia 於 28-10-2009 15:16 發表   AA...呢幅塊樹葉好紅好靚,係咪跌緊落黎果時影架?  

係呀...不過係我跌緊落黎果時影...仲撞親個頭 tim...都唔知幾鬼痛. 你仲陰陰笑. 一d 憐香惜 "肉" 都無. 好 HURT 呀. 我又打 ((( .

引用:
原帖由 Kendama 於 28-10-2009 13:27 發表   靚相、靚意境又點少得靚歌:http://www.youtube.com/watch?v=fLVQw_xj-vI   粗微粒同第一、五張既陰影效果唔錯 ...     這邊廂劍玉已在秦淮河畔預支秋意 ... 那邊廂秋意還在遍地落 ...

秋蝉...好歌. 謝.

盼玉人...我 d 種浪子...已經準備游冬泳要把熱情冷卻下來

四哥影正相
堂都唔想上

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 29-10-2009 02:45 發表 出招乜招?...首先出招.....蕉邊個先. 為乜我又唔係議員....   你唔明...啊  個標題真係用個歌名改...改因為等你  幾日無見你...差d又打 ((( 你又唔明呀.......張紅葉相是我心意比你...等你. ...

嘩嘩.....估唔到四哥影既相滲出淡淡既幽香 秋意濃....四哥情更濃

影相套入情感....嘩.....仲唔高蕉??!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 29-10-2009 02:45 發表 係呀...不過係我跌緊落黎果時影...仲撞親個頭 tim...都唔知幾鬼痛. 你仲陰陰笑. 一d 憐香惜 "肉" 都無. 好 HURT 呀. 我又打 ((( . 

o艾也...唔好HURT住...我打漏左個字姐....係咪(您)跌緊落黎果時影架?

咁慘......個地下咁粗 有冇跌損您?

係咪中途撞左落條柱度? 唔怪得條柱都撞到"孿"埋啦.....             

引用:
原帖由 阿誠 於 29-10-2009 10:33 發表 四哥影正相堂都唔想上

小心比人鬧 bor

引用:
原帖由 celia 於 30-10-2009 01:19 發表   小心比人鬧 bor

...係 law..比四哥閙...快d去上堂. ..大個咗想學我咁一事無成...書到用時荒恨小...悔恨少年不上進...到老生命一場空...望阿誠哥快上堂

引用:
原帖由 celia 於 30-10-2009 01:06 發表   嘩嘩.....估唔到四哥影既相滲出淡淡既幽香 秋意濃....四哥情更濃   影相套入情感....嘩.....仲唔高蕉??!     o艾也...唔好HURT住...我打漏左個字姐....係咪(您)跌緊落黎果時影架 ...

...乜野呀..你連我d無沖涼d味都見到在相中....勁 wor...  係啊...都幾濃烈 "嫁"

..個條唔係柱...是去水渠鋁質好易"孿"....好彩係條渠 "孿" 咗...我無 "孿" 到...唔係衰衰咁 同d姐妹講野...tim.  

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 30-10-2009 06:09 發表 ...係 law..比四哥閙...快d去上堂. ..大個咗想學我咁一事無成...書到用時荒恨小...悔恨少年不上進...到老生命一場空...望阿誠哥快上堂     ...乜野呀..你連我d無沖涼d味都見到在相中 ...

四哥唔好咁惡嚇親細路呀 誠仔佢好識諗既 

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 30-10-2009 06:09 發表

...乜野呀..你連我d無沖涼d味都見到在相中....勁 wor...  係啊...都幾濃烈 "嫁"

..個條唔係柱...是去水渠鋁質好易"孿"....好彩係條渠 "孿" 咗...我無 "孿" 到...唔係衰衰咁 同d姐妹講野...tim.   

您真係衰衰咁.... 做乜唔沖涼咁有男人味.... 味力沒法擋令人暈得一陣陣....

WACacacaa...

哈哈!

四大俠終於出"X"了!  (X may = 招 or 蕉 or gel......etc)

加國秋意果然比香港濃得多, 起碼有紅葉吧!

要在香港影秋意都有D難度.......

現在十月尾還熱到可去游水.

引用:
原帖由 celia 於 30-10-2009 10:53 發表   四哥唔好咁惡嚇親細路呀 誠仔佢好識諗既      您真係衰衰咁.... 做乜唔沖涼咁有男人味.... 味力沒法擋令人暈得一陣陣....   WACacacaa...

閙出在我口....痛在我心...我點捨得閙阿誠....佢咁生性.....

乜唔沖涼有男人味....咁香港d師父...好吸引你...令你暈得一陣陣....   WACacacaa 你都幾特殊.

引用:
原帖由 East 於 30-10-2009 12:45 發表 哈哈! 四大俠終於出"X"了!  (X may = 招 or 蕉 or gel......etc)   加國秋意果然比香港濃得多, 起碼有紅葉吧! 要在香港影秋意都有D難度....... 現在十月尾還熱到可去游水.

四大名捕...我就知...四大俠...邊位...乜水....唔通係金水....

個片紅葉是日本楓樹...不是加國 "瘋" 葉

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 30-10-2009 14:35 發表    閙出在我口....痛在我心...我點捨得閙阿誠....佢咁生性.....   乜唔沖涼有男人味....咁香港d師父...好吸引你...令你暈得一陣陣....   WACacacaa 你都幾特殊.   ...

四大盒咁有名點會無人識?!

片紅葉雖不是加國品種, 但你是在加國拍嗎!

引用:
秋蝉...好歌. 謝. 盼玉人...我 d 種浪子...已經準備游冬泳要把熱情冷卻下來

秋蝉曲、詞、歌都好優美 ...

美中不足是主題不明確 ... 首歌究竟是寫秋色的優美 ... 還是惜光陰之流逝? ... 個人認為集中去寫秋色更佳 ...

交托就好 ... 讓一切隨風 ...

http://www.youtube.com/watch?v=9mmm-XvqEUA

引用:
原帖由 East 於 30-10-2009 14:54 發表   四大盒咁有名點會無人識?!   片紅葉雖不是加國品種, 但你是在加國拍嗎!

...在那裡都是一片飄落的紅葉.....

四大盒...乜盒...鐵盒, 紙盒, 膠盒, 木盒

引用:
原帖由 Kendama 於 31-10-2009 01:40 發表   秋蝉曲、詞、歌都好優美 ... 美中不足是主題不明確 ... 首歌究竟是寫秋色的優美 ... 還是惜光陰之流逝? ... 個人認為集中去寫秋色更佳 ...   交托就好 ... 讓一切隨風 ... http://www.yo ...

一切隨風....始終都會有落地一日.....停下來... 所以要交托...等大佬處理

秋意中好鬼恐怖的日本餐管...... 一個人都無但有燈.......

秋意中的鬼燈籠......

執咗笠都掛營業中...真係打得小

鬼燈籠......正 !

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 4-11-2009 05:06 發表 ...在那裡都是一片飄落的紅葉..... 四大盒...乜盒...鐵盒, 紙盒, 膠盒, 木盒     一切隨風....始終都會有落地一日.....停下來... 所以要交托...等大佬處理   秋意中好鬼恐怖的日本餐 ...
因為他的客人好夜夜才來, 永不 closed..

90 12345
發新話題