發新話題

老餅懷緬記(尋找老餅失蹤人口...各位餅友...你地去左邊呀???)

引用:
原帖由 actionkamen 於 14-1-2010 00:20 發表 咪鬼理佢!

你...你...真係o吾理我?? 我喊o架... 

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 14-1-2010 08:27 發表    
好~ 果然係匭左!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 14-1-2010 09:10 發表

引用:
原帖由 actionkamen 於 14-1-2010 21:38 發表 您三位做乜發空帖呀心照不宣咁話
四眼肥兄發空帖先 ga~...我羊群跟風玩o下咋!

引用:
原帖由 Anison 於 14-1-2010 22:57 發表   呢o的叫 "無聲勝有聲"
  "無聲勝有聲" '' 打雀吱吱聲 ''~!

引用:
原帖由 moneyismymoney 於 14-1-2010 23:24 發表 妳唔知有一種叫做"人肉提款機"嗎?不過我唔係,銅渣都冇滴,又好彩又好慘. ***歡迎你到我的 Blog My moneyhttp://moneyismymoney.blogspot.com/請勿在Blog內回應,謝謝!
都希望你做到 $$人肉提款機o架~!

o吾...又提o下o尼個 CC 先....o昌o下歌仔....

CC 版主~CC 版主...妳去o左邊~妳去o左邊...快o的快o的出o黎~快o的快o的出o黎...番來o拉~番來o拉~~~~~.....

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 17-1-2010 02:07 發表   睇開d la.....要走一定要走....要回來的她一定會回來...可能她已經找到了人生目標了. 所以把我地恨恨地放棄
拋棄貼切o的~!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 17-1-2010 08:57 發表  本來我係想打個 "拋" 字....不過唔記得鷘I寫....  年幾大.....   送給所有為 celia 思念的餅友  
畫悲...文字更悲~ !CC...CC.... 快o的返來 !好等我們眾老餅的心舒屈解結!!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 19-1-2010 02:53 發表  

超兄你睇到悲....咩  我睇到大雄好開心wor..

他笑是由內心出好恩惠同回味同叮噹一起的時間....試想叮噹在時大雄多數是在甚麼的處景?

張畫好有希望...空櫃"同" 正期待著新一段友誼開始....你睇張椅是拉開的正希望有新一個人座上..

你看大雄的影子...正是黃昏的感覺...即是明天會好快來

還有個垃圾筒在上花紋字...是個 "love" 大雄是期待著一段愛的開始....有希望 因為有愛才可把你唔喜歡東西放入去.  所以下次同女/男朋友分手同佢講你實在太愛佢所以要拋棄佢

空檔的房間正好是有大量新朋友加入wor.....

更何況在現實中每日同我地說再見的人...我地再有沒有機會再見都是未知知數...如果每個都要留下來同我們一起..我們是不是好自私.

所以做人要習慣分離.同明白今日一聚下可能以後無期. 唔係悲.

再加一句...友誼是無須記錄時間同地點(金貴祥)....再睇我地個 27兄 題都沒有題過佢

以上說話...就睇得出你樂觀我悲觀o既分別!真係估o吾到四兄睇到幅圖o甘多o野,小弟啈a佩服再加自摑後腦反思~!

我諗 CC 會o吾會過o左年先返來o尼~ !??希望佢帶埋濕平手信返來同我o地餅餅過年o拉!

引用:
原帖由 inabottle 於 20-1-2010 00:00 發表   承你貴言
也承您o尼句貴言!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 20-1-2010 01:57 發表   我都係看圖"作"文 jac... 今次作得小 gala.
所以咪話 ' 佩服 ' lor~!作o野皇子非你莫屬~ !(創作皇子先o岩 ...點解叫皇子?!...無o甘老o牙 )

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 21-1-2010 02:00 發表   乜你無聽 孔子  講創作好似鯊魚不停要向前游...唔係會死
...o尼句o野我o向 ' 秋天的童話 ' 聽過陳百強講 ' 愛情好似鯊魚不停要向前游...唔係會死 ' 咋o番!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 21-1-2010 11:33 發表   陳百強幾時講過...亞倫話這陷阱這陷阱偏我遇上.. 你講大話
o吾係o番....danny仔真係好似講過,你睇番套戲o丫~ 乜...亞倫有o向 ' 秋天的童話 ' 講....這陷阱這陷阱偏我遇上o羊??你講大話勁 D~!

引用:
原帖由 actionkamen 於 23-1-2010 00:46 發表 不經不覺,沒有CC的日子已經45日咯
o我~......原來我o地褂o左 Celia 衣架已經 45 日o拉!

CC ,您點捨得我o地o尼班 ...情深義重、情同手足、情投意合、情味醇厚、情況不明、情文並茂、情緒癡根、情乜情物、o既老餅??! 快o的...快o的返來吧!!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 24-1-2010 12:38 發表   應該會好快出關七七四十九日.....玉女心經大功告成.... 希望唔好走火入魔變  四十五日仲有四日.......

四日??....係真o吾係o牙~??

引用:
原帖由 actionkamen 於 24-1-2010 13:28 發表 又或者煉成金精火眼

週圍濕平食o野開心得滯匭吾著...所以眼光光煉成金精火眼~!

引用:
原帖由 actionkamen 於 24-1-2010 23:22 發表 前 後
如果係....o甘就恭喜 CC o拉~!

引用:

原帖由 foureyesfatboy 於 25-1-2010 05:03 發表

原來你回應了...我.

你無d憂默感...."d 句野係 Woody Allen講....你講大話係船頭呎講....danny 只是引用". ....D 套戲我好熟....DENNY仔在戲中個名叫乜.....  仲有 "孔子" 一名都是船頭呎用過.....

係o拉~ 係o拉~你 yau 襪多o的o拉!billy get C~!

引用:

原帖由 foureyesfatboy 於 25-1-2010 05:03 發表

引用:
四日??....係真o吾係o牙~??

好難講.....練完玉女心經又有玉女劍法.......咁攪法一年半載都唔定如果行走江湖的話真係要後會有期....到時她可能成為江湖一女俠.

o甘練法o甘就真係要o昌~~~齊歡暢~~~共諧和~~~滿堂吉慶慶華堂o牙~~~(有時粵語殘片 Ending 用)

CC 係咩女俠o尼~??白白淨女俠?!夾餅女俠?!

引用:
原帖由 celia 於 25-1-2010 13:20 發表 對唔住呀各位....十萬九千七句I'm Sorry
o合~ o合~ o合~....終於等到您歸來 loR Welcome CC Celia~!好激動 ...好開心 ...好...好...heyya~...都o吾知好o羊o拉!總之您返來乜都好o西 ...佢o地餅餅精神病好番o西 !(等到精神病o牙~!)

擔心 C 我o地 lor 您 ...好 lor~好lor~...安樂o西~! 我o地o尼個 Party 將會又興旺番!!請原諒我太語無倫...因為太開心激動!!

(o尼個貼好多係關於您o架...慢慢睇 lor wor~! )

發新話題