發新話題

老餅懷緬記(尋找老餅失蹤人口...各位餅友...你地去左邊呀???)

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 7-10-2009 22:16 發表 最近好似有好多老餅唔見左咁既... 睇黎都好忙下...   1. 誠仔 2. 奇俠兄 <----成四個月無上... 3. kit sir <----間唔中見下人... 丫烏哥哥都好似好忙下...唔得閒... 大家幫下手搵下仲有無邊位老餅唔見人 ...

Haven't seen 東加豆 for a long time!

謝謝mythz兄設計這個咁靚的新簽名檔給我, thank you!

引用:
原帖由 inabottle 於 7-10-2009 22:42 發表 剛見到ar_woo有出沒   ar_woo呢排忙咩?  

我諗 ar_woo 呢排忙緊掛住............個樽!   (我是指汽水樽咋!   唔好嬲, 唔好嬲! )

謝謝mythz兄設計這個咁靚的新簽名檔給我, thank you!

引用:
原帖由 999 於 7-10-2009 22:45 發表 哈哈哈!有人做賊o益捉賊!

Pizza 弟弟洗唔洗打999報案"chum"人?

引用:
原帖由 actionkamen 於 7-10-2009 22:47 發表 您真鬼馬

引用:
原帖由 999 於 7-10-2009 22:47 發表 可能忙打電話同等電話都未定!!

Wa ca ca ca!   (學celia姐姐笑先 )

引用:
原帖由 inabottle 於 7-10-2009 22:55 發表   呢期小樽預測幾零驗 ...   但ar_woo你點解會係掛住個汽水樽就真係些些先知啦... (如果ar_woo看得糊塗快call~唔係999 係call些些啦 )        

點解ar_woo 要call些些呀? 些些都幫唔到手既, 巳經出盡法寶諗住幫手令汽水樽"鋪頭" , 但都失敗了!   打了999報案求救 , 但汽水樽都係唔"鋪頭"既! 哎o也!    Wa ca ca ca!

引用:
原帖由 999 於 7-10-2009 23:07 發表 笑點係邊樹呀!?Wacaca!(學SeSe笑先!)

你是在學我學celia笑先o岩ah!  

(E?! 好似以前有個帖係我學你學佢學我講野架, anyone remember?... )

引用:
原帖由 999 於 7-10-2009 23:08 發表 Pizza 弟弟就冇.......

佢未姐

引用:
原帖由 celia 於 7-10-2009 23:08 發表   Wacacaca~~見到我又想笑   嘩呢度咁熱鬧~開緊老餅中秋晚會~~~   咩洋蔥頭打999......ar_woo call 小汽水樽call些些....燈謎黎架????????

Oh! I made a mistake again, celia's "ka ka ka" & "wa ca ca ca" don't have space in between each sound  , I always forget tim !

Should be ~~~~~~

Wacacaca & Kakaka 

引用:
原帖由 actionkamen 於 7-10-2009 23:19 發表 哇哈哈哈哈係動感超人打完怪獸嘅招牌笑聲

"哇哈哈哈哈!"   (又學o下動感超人笑先! )

引用:
原帖由 actionkamen 於 7-10-2009 23:43 發表 依家第七十六帖,佢有排睇

ha ha ha, Pizza 弟弟真係有排睇

引用:
原帖由 999 於 7-10-2009 23:55 發表 佢最想见的人,只有你出現!其餘蒲頭o既都唔係主角......

we are only "care 呢啡"

引用:
原帖由 inabottle 於 8-10-2009 00:02 發表   Anison係無言以對...唔知點對?!  @_@

Anison 見倒個帖可能暈左!

引用:
原帖由 999 於 8-10-2009 00:09 發表 你最中意捧紅D主角ga la!

Wacacaca (no space in between )!!!

有D主角要捧o下先可以大 架o麻!

Lee 道真係好熱鬧, 好少咁"仔仔一堂"

引用:
原帖由 999 於 8-10-2009 00:30 發表 咁算唔算'女女一堂'?

咁就"仔女一堂" lah!

突然間好肚餓 tim , 要食D野 ..

引用:
原帖由 actionkamen 於 8-10-2009 00:51 發表 咦,些些仲未返!

出左去一陣去 "wun"食, wah! 就已經多左成頁帖!  mud 咁快?!

Wah! 201 lah! 

引用:
原帖由 celia 於 8-10-2009 00:46 發表   Wacacaca辛苦您la Shiawase,要記(no space in between )  

唔辛苦, 唔辛苦  

引用:
原帖由 999 於 8-10-2009 00:53 發表 飲ing湯

D 湯有幾 "ing" (型) ah? Wacacaca!

引用:
原帖由 999 於 8-10-2009 00:54 發表 唔通煲緊海南雞飯?劏緊雞??

竟然你Lee 句做左第 200 帖?! kakaka!

發新話題