發新話題

老餅懷緬記(尋找老餅失蹤人口...各位餅友...你地去左邊呀???)

引用:
原帖由 actionkamen 於 25-1-2010 22:25 發表 怪唔得您呢輪咁小出帖啦,原來養緊傷
Kagagaga~~~....Siu C !999兄真係經常性重創o牙,癲個o吾見 do 要打 999!

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

引用:
原帖由 actionkamen 於 25-1-2010 22:29 發表 終於可以改帖名囉!咦!發帖人好似唔見鰴ㄕ酗Q日
o甘 C o吾 C 又打 999 尋 Pizza o牙又~??!999兄已經重傷o架 lor o番!

引用:
原帖由 inabottle 於 25-1-2010 22:57 發表   點會習慣呢∼ 思思∼思念的C
o合~...有意C~有意C~!

引用:
原帖由 inabottle 於 25-1-2010 22:58 發表   CC真係唔同驉膃h鱁げW∼
成個明星o甘 ...係老餅明星...o牙~o吾係...係老餅網明星先o岩 !(全靠四眼肥哥做就 )

引用:
原帖由 inabottle 於 25-1-2010 22:59 發表     最激動係你 ∼超人兄弟
hee...hee... ...係o牙~...開心o丫o麻!好似見番好耐無見o既親人o甘o牙!

引用:
原帖由 actionkamen 於 25-1-2010 23:16 發表 999經已重創,等佢休息下啦(不如等多十日至打啦)
普通人o甘重創法起碼休養幾個月...不過佢(999)身體強又令仔...幾日得o拉!

引用:
原帖由 999 於 25-1-2010 23:58 發表 大家保重!
係o牙~大家保重身體!如果o吾係上o吾到老餅網 gala!

引用:
原帖由 actionkamen 於 26-1-2010 00:24 發表 我病時都上老餅網
你典同o尼~你係 ' 焦急板煮 ' o黎o丫o麻...責任重大 !

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 26-1-2010 02:25 發表   999兄為常常打你道歉....舊傷未癒新傷又起...五勞七傷...小弟心感悔意... 只好用七傷拳口缺受之已表歉意..好自為之....   人体内有阴W二气,金木水火土五行,心矰鶠B肺 ...
o甘你比內功心法 999 先得格~! o吾係典練o牙?! 又' 聽 ' 比人打都得o勒!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 26-1-2010 02:30 發表   唔係呀...我已經癲鑇a.....
o畏~o畏~o畏~...係咪爭生意o牙家o下!?

引用:

原帖由 foureyesfatboy 於 26-1-2010 02:42 發表

覺唔覺我個頭像有d似沈澱霞

o吾...似肥婆四多o的! (趕小姐...吳巧褸)

話時話...一見到你個頭像...真係...真係....好想 chung 佢二鎚! sorry~有感而發!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 26-1-2010 09:32 發表  
引用:
原帖由 超人兄弟 於 26-1-2010 09:02 發表 o吾...似肥婆四多o的! (趕小姐...吳巧褸) 話時話...一見到你個頭像...真係...真係....好想 chung 佢二鎚! sorry~有感而發!

你 chung 呀....你 chung 呀....你 chung 呀....有膽你就chung....

我打 999 叫差人拉你. 等你座花廳

你~...你~...你~.....好o野...我斯文人o吾打大紅咀四眼肥好o既...一個o吾該容乜易打中你個咀入o左去...o甘...E~...E~...E.... (見到真身先 chung 幾鎚你都末遲! o吾只打上部頭像,下部都....)

你可以節儉o的都得o拉~...999 D+ 打o吾通 gala...因為多人打o牙!睇怕 999兄 要練易筋經先通番!

引用:
原帖由 celia 於 26-1-2010 12:40 發表    

佢兩個直頭係歡樂孖寶 成日Bee佢地笑Ccc

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 26-1-2010 02:30 發表   唔係呀...我已經癲鑇a.....

引用:
原帖由 超人兄弟 於 26-1-2010 08:59 發表 o畏~o畏~o畏~...係咪爭生意o牙家o下!?

我 do 成日比佢四眼肥哥 Siu C...佢發 D up phone 點只 up phone o甘簡單,直情好有深度o既 up phone(深到o吾係好明o個種)!老餅網無佢真係失色...當然要加埋各餅餅 同 CC 您 la~! 。四眼肥哥係歡樂單寶筒先o岩,睇佢頭像就知!

點o牙~... CC 帶o左眼鏡習慣o麻~??hee..hee...無所謂 la...您o吾帶o個陣對眼都o吾係超o野gala..係好深情o甘諗o野之o麻!(好多時 Out focus o左妳o吾知咋... )D + 咪幾好...有副超諗o野會集中o的!

不過您返o左o黎老餅網大家庭...我o地真係開心o架~!

引用:
原帖由 999 於 26-1-2010 12:29 發表 超人兄,你有冇聽到江湖傳聞在台灣有一道99神功呢?
算小弟孤陋寡聞末聽過! o羊o黎o架??賜教~賜教~!

引用:
原帖由 celia 於 26-1-2010 12:56 發表   ' 焦急板煮 '  因咩事咁焦急?    (唔知點解見到個焦字就會諗起飯焦....一路讀住"焦急"又諗起飯焦,好似變左焦急飯焦咁)
o吾......無見一排...妳為食o左!有無肥到o牙??!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 27-1-2010 02:48 發表

我講真...在我居住城市及周邊城市是沒有精神科病院.... 鄰市有一舊精神科病院但已空了傳會作地產發展. 所以在市中心旁唐人街邊有好多病人四周走. 因為我地d邊有個理論是他們也有人權....... 有次我在市中心行街見到一樣好奇怪的東西.....原來是一個全裸女人曲身八月十五向天打出個 xx 向天.... ....又有一次在市中心銀行玻璃門前見到一個女人露出上身當鏡照.... 又見到拿著針筒四維走...大叫...他們大多是30來歲.及大多有毒引. 因長時間有吸毒令精神錯亂. 但我地政府認為他們是有病才吸毒.....

o甘有無用你o既火紅大咀週圍去咀人~??

引用:

原帖由 foureyesfatboy 於 27-1-2010 02:58 發表   我都知我扮高深...又乞人憎...又 upphone....又無聊又無料又....

別人笑我太瘋顛我笑他人看不穿....

桃花塢堮蝒嵿g桃花庵堮蝒嵽P桃花仙...

四眼伯虎肥兄有禮!

引用:

原帖由 celia 於 27-1-2010 13:03 發表   同意~四哥D up phone真係好高深架,高深莫測好似世外桃園高人,有時又長又冇標點,佢唔打到冇氣,我都睇到斷氣 老餅網無您都好失色架   副眼鏡戴得好慣呀,打算唔除一直咁戴落去架la~~   

...

世外高人就世外高人o拉~...典解多o左二個字...世外桃園高人o既~??! o吾通妳二個桃園金籣姊妹結義o左??

o吾斷字係四眼肥伯虎兄o既凸色o黎...同佢熟o左先知道幾成意思,o吾熟就睇到變o左第個意思!

引用:
原帖由 celia 於 27-1-2010 13:03 發表    老餅網無您都好失色架   

癲係o尼~....

引用:

原帖由 celia 於 27-1-2010 13:03 發表    多謝 我都好開心呀

作為老餅網一份子 & 您o既夾餅好友...應該o既~!

引用:
原帖由 celia 於 27-1-2010 13:17 發表   上年磅過有肥左幾磅 您呢?
妳肥左咪好 lor~...有福氣o牙 !我o牙~??就o拉!

引用:
原帖由 Shiawase 於 27-1-2010 23:15 發表   爆甚麼?   爆 "Tyre"?
Heyya~.....

褲頭爆、眼火爆、谷爆、頭爆、賬爆、蘿爆、等爆、瘀爆、自動爆、火羅爆~.......總之乜 do 爆~!

發新話題