發新話題

QUOLOMO 小忌廉 T-shirt

引用:
原帖由 超人兄弟 於 31-8-2009 23:57 發表 我 E + o向地球o牙...衰鬼!  

你飛來做乜...由無怪獸比你打.  你行一步東京都唔見幾層樓...

我們要把歷史留給下一代不是仇恨, 但不能讓步於不合理之下

引用:
原帖由 超人兄弟 於 1-9-2009 08:32 發表 我o黎o左好耐o拉~...衰鬼!通知妳請我食飯磨...衰鬼真係o丫~! o希~...我會變細o架o麻.....有無睇超人片o架你! 乜無怪獸o牙....週街都係!( 吹煙怪獸,飛劍超獸,扒女妖獸 ....不知幾多 )

周街打怪獸 ...我都幾喜歡唐吉柯德的故事.

引用:
原帖由 celia 於 1-9-2009 11:20 發表   Siu C~   咁o係香港咪好快比佢移平?    叫超人企邊度好~佢真係唔可以亂咁郁~企定定好la      

同d 地產商傾吓....可能有d外快搵吓.  黑工.

引用:
原帖由 超人兄弟 於 2-9-2009 00:16 發表 我比你幾個老餅激到我訊號燈都變紅色勁閃~ !要放死光 la~~~ 受 C ....

你唔好唔記得你無地球居留權  放死光.....因往...木整十妹....

引用:
原帖由 超人兄弟 於 2-9-2009 09:42 發表 o羊o牙....o畏~我個人間體替身有地球居留權o架~! ...木整十妹.... ?你估我係胡越的故事...傻o既!

~~~~~超人親戚來地球搵人做替身 依加七月 ...仲得了. 仲話幫地球人.....原來有陰謀.

引用:

嘩

嘩     

嘩.....你個四眼作家o向到胡言惑眾...係o米想試死光燒濃爆炸鼢味~?!

胡言惑眾  妖言惑眾 定 胡言亂語.....又有d 唔明.  下次會唔會出 "妖言亂語" 都話超兄潮人....又出潮語.

M78 新口味"死光燒濃爆炸" 薯條... ........死 LA 小忌廉 T-shirt 又比我玩到離矖題....梳利..梳利...

引用:

嘩嘩嘩

死                                                                                                                   嘩

笑                                                                           嘩

嘩     

嘩

您                                                                           嘩

嘩

比.........................................................................................................嘩

..................................................................

嘩...你笑到個口咁大....見到牙 TIM.....唔有失儀態...

引用:
原帖由 超人兄弟 於 3-9-2009 23:30 發表 o我~o我~o我~...你o甘樣話我o地儀態一向萬千寵愛在 oldcake o既 oldcake之花  celia celia celia celia celia celia celia~?!   我 do 幫你o吾到 lor~!

你~~~~~千期唔好幫我 d 個人....我唔值得你幫.........因為你越幫越忙你自己知自己事LA...

Celia...當你睇到d個帖時我相信你已經忘記了之前所說的事........我數 1 2 3 之後你醒乜都忘記矖.....嗱嗱123!醒!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 4-9-2009 08:16 發表 更更更更更更更係係係係係係係o拉....我我我我我我我幫你忙於補鑊....實越幫越忙o架...你多謝我 tim ar~!!  

...你開心的話咁多謝 la... ...你情緒咁高漲...

引用:
原帖由 celia 於 4-9-2009 15:11 發表                                 &nb ...

似乎你d音波功最勁...首先大口音波功..再而三叉音波功.....我同超兄都係入門高高低低無音功...同你無得輝 la.

引用:
原帖由 celia 於 4-9-2009 15:12 發表   冇野既~~~~四哥佢打得少姐~~~應該娶返個老婆啦

首先要清楚娶個老婆或嫁比人....不是要來打或被打 你對家庭觀念有好大問題..你要我幫你輔導嗎?  更何況打人香港法例是不合法. 被打的人是受害者也要檢討有沒有意或無意識下挑引對方. 是雙方的不是單方的.

引用:
原帖由 celia 於 4-9-2009 15:26 發表   Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z z z z z z z z z z z.................................................................................         失靈呀您~ ...

更係失靈...你成日咁夜都唔訓...邊到夠訓. 點叫得你醒. 你話係邊個問題. 早d訓身體好d, 樣子都無咁  睡吧我們的小寶寶...

不過睇落你d鼻鼾聲 都好勁...可能音波中內力深厚之故. ...唔好以內功傷人.

引用:
原帖由 超人兄弟 於 5-9-2009 07:53 發表 重輔導...?打埋你o架佢....

佢打我....唔會. 點會. 係都打999嗱. 因為我無牌做輔導....

咁都要睇吓celia 想唔想打999. 打唔打得落手....

引用:
原帖由 celia 於 6-9-2009 00:28 發表   唔同意呀四哥 打唔打都唔係取決o係我度,您問下999想比邊個打好過啦~~~

你又諗到去邊...... 打999報警都要問999 比邊個報警....乜唔係報案人同999關係....你報案更係你...第三者邊知咁多呢. 報錯案無謂LA...

引用:
原帖由 celia 於 8-9-2009 00:10 發表   嘩....乜四哥不經不覺已經講左去呢處, 您咁快轉左彎,點跟得上 999都講過唔好亂咁打999,所以唔好亂打,否則後果自負,有急士時先打

我無四維去仲係北美呀...都無轉左彎仲係直 . 所以你唔洗打999住.

999 更係唔會亂打啦. 比人誤會我鍾意0左打999同北美係打911 wor...下次要打問過你先因為你熟999多d因為你在香港. 如果想打911 問我都可以.

引用:
原帖由 超人兄弟 於 8-9-2009 21:21 發表 要英俊瀟灑&風度翩翩(聽聞 )o既999公子似佢~??!佢 C o左好過!  

..超兄d 個世界是情人眼裡出西 "C" 呀.

引用:
原帖由 999 於 9-9-2009 00:28 發表 睇嚟佢有型D喎!?

乞嗤大魔王更係型 我中學花名叫乞嗤大魔王  多謝欣賞 wor...

引用:
原帖由 celia 於 9-9-2009 00:40 發表   您知您有幾忙架啦999,人地想打999都打唔通   個鼻痕痕地係咪比蚊咬咋 搽返支無比膏,以前好興~    

999 兄...你忙咩...點解我地唔知. 我成日都見到你在老餅吞 "pop" .

celia 唔會掛999有好多線...你不停打一定會通..同唔會打黐佢. 比心機一定守得雲開打得通.

(後再加多句: 條999線已經比我地幫你霸住0左...其她人一定打唔通. 你放心打嗱. 打吧放盡去打.... )

引用:
原帖由 celia 於 9-9-2009 23:26 發表 嘩哈哈......四哥又想笑死人呀? 放盡去打打打打打~~咁暢快?????實行打到佢變豬頭都似.... .....諗落又好似唔係幾好既.... 要獨打佢又好慘既 話晒仲有好多人都好想打佢,一齊打吧吧吧吧吧~   喂.....喂.. ...

乞嗤大魔王....中二個年個鼻成日敏感上堂成日打乞嗤....  之前個花名帖有提過.

http://www.oldcake.net/viewthread.php?tid=6430&highlight=%AA%E1%A6W

有d 野獨打好d 群揪打得唔多...幾吓一命烏呼了.... 可能一吓都打唔到咁就無隱 la....

你都係收收收收收收收收收收收來細細聲聲聲聲聲聲自己打打打打打打打打打打打打打打...

嗱! 911 同小弟無關...唔好亂講免比人查. 咁敏感時刻.....自保好d.

引用:
原帖由 999 於 10-9-2009 01:15 發表 好笑果度? 邊度果度?

...唔好介意我插咀....果度就係果度  唔好介懷果度好笑...law. (死la 可能衰多口tim...)

引用:
原帖由 celia 於 10-9-2009 13:05 發表   個鼻成日敏感上當成日打乞嗤.....成日上當?上左咩當??透露下吧   唔講打911咁即係要講返打999啦~~~   四哥....您好似都好想打咁既樣..... 咁獨打完得返半條人命之後再交比您獨打....&n ...

咪係羅成日比的老師卮去上d唔知乜野家政堂又話好多靚女點知個個都係超班..你話係唔係上當.  咁一定要打乞嗤抗議 la.  arm 唔arm 聽.

比你打完先比我咁我真係要多謝大皇你的恩典....  可惜...我無特殊癖好...大皇鴻福小人受唔起.

引用:
原帖由 celia 於 10-9-2009 13:11 發表     o夷..? 您地講既果度究竟係咪同一度黎架...  

果度..果度 可能唔同...因為高度唔同果度可能有差距.

引用:
原帖由 celia 於 12-9-2009 00:42 發表 超班即係咩意思? 四哥見唔到靚女可能係因為您鐘意既係中東靚女既原因吧   都未聽過有人會用乞嗤既方式黎抗議~都算新穎您講既點會唔arm聽

超班...你唔知點解  即係我 D低班馬高攀不起 LAW. 超矖我地班點追都追唔到. ARM 唔ARM 聽啊...高班馬.

中東女有神秘感... 好似你個車長 law...

乞嗤既方式黎抗議係又幾新穎..其實任何可阻到人到發言或去做不合自己意願的方法都可以用來抗議....你鍾意可以 "放黃飛蕉"

引用:
原帖由 celia 於 12-9-2009 10:56 發表   哦.....原來係咁解.... o希~~~四哥您都冇興趣.....超晒班您都睇唔上眼啦~~   個車長唔係我架好似.... 係999個喎.....都未問過佢點會係我既o者   睇睇下呢個車長又幾可愛個喎...尤其是佢對 ...

冇興趣 ...乜意思 我都無想過要轉灣  我只是又肥又矮又多口....d 高班馬都唔會睇我一眼 la.

車長同999共生死 999 即係佢佢即係999...... 你要邊個都一樣.

放飛機有乜唔好...放飛機好有技術先玩得. 仲好貴 tim.

引用:
原帖由 999 於 12-9-2009 22:50 發表 咁放飛機要注意D乜技考呢?

.....放飛機要注意技巧是可以收番唔係無下次

唔只放飛機,放船, 放車都要技巧 la....玩搖控 wor.... 

發新話題