28 12
發新話題

Green Lantern 09 Movie Fans Trailer

Green Lantern 09 Movie Fans Trailer

Wooow~....Wooow~....

我最鍾意o既西方英雄 ' Green Lantern ' o黎o拉!! (不過係 Fans Trailer )

希望  H K 快快上映~...

Green Lantern 09 Movie Fans Trailer ( Fake )

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

引用:
原帖由 kkeeleung 於 16-8-2009 23:30 發表 記得佢黈z點係佢介子發出鴷線怕鬖, 唔知有冇記錯.

kk兄無記錯!黃燈俠o既黃介子係綠燈俠克星~!

現在漫畫巳有七種顏色介子出現!Wooo....勁呀~!

Green Lantern: First Flight ( 動畫電影?!)

引用:
原帖由 East 於 23-8-2009 00:15 發表 FANS WORK (fake Green Lantern The Movie)  http://www.youtube.com/v/wIyx09htG8U&hl=en&fs=1&

o尼個我 do 睇過~!

我懷疑我貼o個個都係 fans 傑作....有o的鏡頭場面是其他電影的。 ( 當然有o的真係 GL Trailer )

引用:
原帖由 East 於 23-8-2009 00:20 發表 原來黑鬼綠燈俠和鷹女有一手的.........    http://www.youtube.com/v/OuG7fa2UioU&hl=en&fs=1&

haa...西方禮儀o者....有一手.....衰~!

如果脫下鷹女面罩發覺勁醜o甘黑鬼綠燈俠會o吾會暗中用綠燈護罩o尼~?!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 23-8-2009 10:44 發表 是動畫電影不過只出DVD. 有得買...我都等緊減價. 在D隻DVD 中有個漫畫DVD 隨碟. 我買了. 等了半年多....減到 $6.99CAN. 原價成本19元.

好正o牙~老友! ( HK 好似無得賣 d 隻DVD 中有個漫畫DVD 隨碟 )

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 23-8-2009 10:58 發表   隻green Lantern  是漫畫.....  

等我去 HK HMV & HK Record 睇o下有無得賣先~...不過就算有 do 應該幾貴!

四兄幾時返港?幫我買隻 la...hee..hee...!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 23-8-2009 11:06 發表 如果有一定...let u know soon.... 不過保密 wor... 你知我都有幫我老友買...

釘橋 V Li 乜住~老友!!

引用:
原帖由 East 於 23-8-2009 22:37 發表   用綠燈護罩護眼?!

點解要護眼~? o吾明!

引用:
原帖由 East 於 23-8-2009 22:49 發表   好正喎!!

正o牙o尼~ ~~!

引用:
原帖由 East 於 24-8-2009 00:56 發表   帶了護眼罩自然連什麼貓樣都見唔到呀!! 那就沒靚唔靚都見唔到了....... !!

見唔到唔代表唔存在....黑布懵頭都唔係辦法~!

如果鷹女脫下面罩係勁醜....索性用綠介力量將鷹女射出外太空算了..!

引用:
原帖由 East 於 24-8-2009 10:00 發表 Green Lantern (FIRST FLIGHT JULY 28, 2009 Animation only 卡通電影) http://www.warnervideo.com/greenlanterndvd/   計劃中的真人版 The Green Lantern 電影, 最快要2011才上! 所以, 超兄那些FANS WORK全時流o野, 套片根本未開波

我好希望係真 lor~!

引用:
原帖由 East 於 24-8-2009 23:40 發表   講真我都好希望係真.......此片我必看.......可惜起碼要等多兩年 !!

希望能夠趕快拍好~!

引用:
原帖由 Kal-El 於 25-8-2009 14:47 發表 我覺得係我地細過睇過美國卡通及萬能勇士的人會較知道有綠燈俠, 好多新一代的人是不知有綠燈俠的存在, 其實綠燈俠實力都唔差, 除左超人, 神奇女俠, 火星俠呢類超強的強者外, 綠燈俠都可算是數一數二的, 起碼綠燈俠有 ...

細個時就鍾意 Superman....大個就鍾意綠燈俠多o的!

而家綠燈重發展到族群....認真 ' 勁 '~!

引用:
原帖由 Kal-El 於 25-8-2009 14:51 發表 Hawkgirl 有成4代, 所以睇美國漫畫同卡通都幾混亂, 有時真係唔知邊個打邊個, 就好似 羅賓都有4代, 閃電俠等等都有幾代的...

係o牙~....美利堅漫畫真係好亂...狂玩平行宇宙多重世界!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 23-8-2009 10:58 發表   隻green Lantern  是漫畫.....  

o拿~東兄,四兄話係漫畫o黎o架....!

引用:

green Lantern  是漫畫.....

引用:
原帖由 Potato 於 27-8-2009 00:09 發表 我一直有一個疑問:既然黃色是綠燈俠的剋星,哪對付他不就很容易嗎?(我無睇過綠燈俠漫畫)

理論上係....但戲、漫畫、動畫往往會出人意表~!

綠燈俠又會運用其他方法去打低黃燈俠o者!

Superman 跟克氣石都係o甘!

引用:
原帖由 Potato 於 27-8-2009 23:57 發表 克氣石唔係咁易有,但黃色就通街都係!

其實係講鬗隊lo既 Power...並o吾係見親鬖滼ㄚY克星!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 2-9-2009 01:07 發表   依加可以化學合成了克氣石

o甘 Superman 就 ' 橙 ' o拉!

引用:
原帖由 Kal-El 於 2-9-2009 14:12 發表 主要係因為綠燈俠部隊母星奧亞的綠燈能量來源, 係封印左一隻黃色超強怪物, 所以綠燈見到黃色會失去能量, 但後來隻怪物出左黎, 又比 kyle收服左, kyle從些就不怕黃色了

這樣只有 kyle 不怕黃色~?

28 12
發新話題