70 1234
發新話題

Green Lantern 09 Movie Fans Trailer

Green Lantern 09 Movie Fans Trailer

Wooow~....Wooow~....

我最鍾意o既西方英雄 ' Green Lantern ' o黎o拉!! (不過係 Fans Trailer )

希望  H K 快快上映~...

Green Lantern 09 Movie Fans Trailer ( Fake )

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

我都好鐘意綠燈俠, 套戲令我有d期待 , 雖然個男主角同隻指環唔多似原著! 

綠燈俠電影 , 正呀!!!

變化無窮既神奇介指, 打到去太空!

Thx, looking forward and more looking forward is Captain America.
人越大越愛想當年,我是個連鄉別井自作業的變態人。

引用:
原帖由 綠寶210 於 16-8-2009 17:29 發表 綠燈俠電影 , 正呀!!!   變化無窮既神奇介指, 打到去太空!  
記得佢嘅弱點係佢介子發出嘅光線怕黄色, 唔知有冇記錯.

引用:
原帖由 kkeeleung 於 16-8-2009 23:30 發表 記得佢黈z點係佢介子發出鴷線怕鬖, 唔知有冇記錯.

kk兄無記錯!黃燈俠o既黃介子係綠燈俠克星~!

現在漫畫巳有七種顏色介子出現!Wooo....勁呀~!

引用:
原帖由 kkeeleung 於 16-8-2009 23:30 發表 記得佢嘅弱點係佢介子發出嘅光線怕黄色, 唔知有冇記錯.

應該就係,

JUSTICE LEAGUE UNLIMITED 好似有一集都有咁講.

引用:
原帖由 綠寶210 於 17-8-2009 00:19 發表   應該就係, JUSTICE LEAGUE UNLIMITED 好似有一集都有咁講.
記得嗰集話, 綠燈俠嘅超能轉移到"黄燈人"手上. 佢仲用綠燈介子對付綠燈俠, 於是乎綠燈俠就用黄色牌做盾牌反擊....

Green Lantern: First Flight ( 動畫電影?!)

FANS WORK (fake Green Lantern The Movie)

原來黑鬼綠燈俠和鷹女有一手的.........

引用:
原帖由 East 於 23-8-2009 00:15 發表 FANS WORK (fake Green Lantern The Movie)  http://www.youtube.com/v/wIyx09htG8U&hl=en&fs=1&

o尼個我 do 睇過~!

我懷疑我貼o個個都係 fans 傑作....有o的鏡頭場面是其他電影的。 ( 當然有o的真係 GL Trailer )

引用:
原帖由 East 於 23-8-2009 00:20 發表 原來黑鬼綠燈俠和鷹女有一手的.........    http://www.youtube.com/v/OuG7fa2UioU&hl=en&fs=1&

haa...西方禮儀o者....有一手.....衰~!

如果脫下鷹女面罩發覺勁醜o甘黑鬼綠燈俠會o吾會暗中用綠燈護罩o尼~?!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 17-8-2009 11:08 發表 Green Lantern: First Flight ( 動畫電影?!)  

是動畫電影不過只出DVD. 有得買...我都等緊減價.

在D隻DVD 中有個漫畫DVD 隨碟. 我買了. 等了半年多....減到 $6.99CAN. 原價成本19元.

我們要把歷史留給下一代不是仇恨, 但不能讓步於不合理之下

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 23-8-2009 10:44 發表 是動畫電影不過只出DVD. 有得買...我都等緊減價. 在D隻DVD 中有個漫畫DVD 隨碟. 我買了. 等了半年多....減到 $6.99CAN. 原價成本19元.

好正o牙~老友! ( HK 好似無得賣 d 隻DVD 中有個漫畫DVD 隨碟 )

引用:
原帖由 超人兄弟 於 23-8-2009 10:49 發表 好正o牙~老友! ( HK 好似無得賣 d 隻DVD 中有個漫畫DVD 隨碟 )

隻green Lantern  是漫畫.....

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 23-8-2009 10:58 發表   隻green Lantern  是漫畫.....  

等我去 HK HMV & HK Record 睇o下有無得賣先~...不過就算有 do 應該幾貴!

四兄幾時返港?幫我買隻 la...hee..hee...!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 23-8-2009 11:03 發表 等我去 HK HMV & HK Record 睇o下有無得賣先~...不過就算有 do 應該幾貴! 四兄幾時返港?幫我買隻 la...hee..hee...!

如果有一定...let u know soon.... 不過保密 wor... 你知我都有幫我老友買...

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 23-8-2009 11:06 發表 如果有一定...let u know soon.... 不過保密 wor... 你知我都有幫我老友買...

釘橋 V Li 乜住~老友!!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 23-8-2009 10:37 發表 haa...西方禮儀o者....有一手.....衰~! 如果脫下鷹女面罩發覺勁醜o甘黑鬼綠燈俠會o吾會暗中用綠燈護罩o尼~?!

用綠燈護罩護眼?!

70 1234
發新話題