發新話題

我的收藏 (最近血拼的成果)

引用:
原帖由 虎榮 於 9-6-2009 02:22 發表 DVD   巴別二世                    巨靈神    V形電磁俠                 三一萬能俠 II   太空西遊記   宇宙海盜夏羅古及無限軌道SSX

我對眼已經好似超人盞燈變o左紅色o向度閃o下閃o下...

虎榮兄o的收藏品真係無懈可擊!

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

引用:
原帖由 japkortai 於 14-9-2009 13:41 發表 虎榮兄,羨慕死我苤C   不過,日版真係太貴,唔係好捨得買。

小jap~妳o的卡通 dvd 都o吾小o丫! (在我o黎講)

引用:
原帖由 japkortai 於 15-9-2009 23:43 發表   跟歌唱魂和虎榮兄比,真係蚊脾同牛脾。

無人叫你同 d 超班級數比o咼...

我話妳都o吾小o者....點知妳又同人比..!

引用:
原帖由 虎榮 於 30-3-2010 01:56 發表 剛到手的巨鯨無比敵!         下面兩套均是小學時代的卡通電影, 想不到會再版! . 左邊的一套是在大陸戲院看的, 中文戲名叫龍之子.右邊的一套是麗的電視在假日早上放映的!   ...
勁~勁~勁~!

引用:
原帖由 叮噹 於 31-3-2010 13:59 發表   咦...香港版DVD??
係o尼~...話時話虎榮兄係o吾係 bid 番o棃o架?? (套少女慈禧)好難揾咕wor~!

引用:
原帖由 虎榮 於 1-4-2010 01:02 發表       部份DVD香港暫時無得買架! 是ATV在美加發行的版本! 託朋友訂回來的! 套少女慈禧在旺角有國語回流版賣, 依家呢套是原裝粵語版本!
所以話你' 勁 ' o尼~!

引用:

原帖由 虎榮 於 3-1-2011 22:40 發表

呢度太多猛人啦, 要數有排數

要動漫資料可以找超音兄同BlackRx兄

要動漫歌的資料可找歌唱魂兄, Anison兄及actionkaman兄

要youtube料及古典音樂可找louislee兄,

要砌模型kitsir最店 ,

要日本情報, 就揾Ahming哥同明仔兄,

要唱歌, 梗系神秘人(好多迷哥知我講邊個! )及東加逗姐姐啦!   

要日文翻譯, 梗系美女二人組 Athena姐及japkortai姐啦

要劇集及本土資訊, 梗有hongkongman兄, Aboy兄及moneyismymoney兄

要電腦教育, 梗有4哥份 

要老餅再造人, 有拾爺, louislee兄及火馬兄

要劃畫, 梗系潮流復興兄啦! .........

嘩! 簡直不能盡錄! 

o的餅友咩料子你都幫佢o地Show哂出o黎...佢o地真係多謝哂你!

簡直係一個老餅指引 table。

發新話題