發新話題

舊陣"時"廊畫 (小時候或年輕時作品大募集)

引用:
原帖由 East 於 13-7-2009 16:45 發表   快D出絕招撕呢睇睇!!  

0004.gif picture by vceliav

多謝mythz創造左咁靚咁精美既簽名

引用:
原帖由 East 於 13-7-2009 16:45 發表   快D出絕招撕呢睇睇!!  

o牙臒.....搭訕~!

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 13-7-2009 21:10 發表 撕埋你o牙臒.....搭訕~!

引用:
原帖由 celia 於 11-7-2009 10:52 發表 我開頭都有咁諗過 但我知pizza弟弟應該唔會講D咁假既野既 佢係咪驚我變假     您係咪流晒口水?  呢樣您最鐘意啦

你都無解...人地邊到鍾意手手腳腳....人地鍾意內臟..  雞手鴨腳都唔好食...雞肝鴨腎好正

引用:
原帖由 East 於 11-7-2009 22:46 發表   太誇獎了! 教初班應該OK掛 !

嗱.....你講炸. 可以教仲唔係大師.

引用:
原帖由 超人兄弟 於 13-7-2009 21:10 發表 撕埋你o牙臒.....搭訕~!

東爺...講野你又加咀...真係唔知點幫你.

引用:
原帖由 celia 於 13-7-2009 21:16 發表      

你睇連 celia 都笑成咁....都唔幫你....超兄小心...

我們要把歷史留給下一代不是仇恨, 但不能讓步於不合理之下

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 14-7-2009 02:01 發表 東爺...講野你又加咀...真係唔知點幫你.

搭o黎搭去o甘先夠 friend 儦嚇!

引用:

原帖由 foureyesfatboy 於 14-7-2009 02:01 發表

你睇連 celia 都笑成咁....都唔幫你....超兄小心...

小心阿 C 笑裡藏刀??!佢週不時自己一個都笑吟吟的! o吾....要防一防先得o拉!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 14-7-2009 08:22 發表 搭o黎搭去o甘先夠 friend 儦嚇! 小心阿 C 笑裡藏刀??!佢週不時自己一個都笑吟吟的! o吾....要防一防先得o拉!

乜你同 d 巴士大佬定 d 小巴社團好 friend 成日搭o黎搭去....

引用:
小心阿 C 笑裡藏刀??!佢週不時自己一個都笑吟吟的! o吾....要防一防先得o拉!

今次真係幫你唔到....連我地萬人敬 "天下無敵飛鳳在天神光照耀艷光神眼再世天尊" 的celia妹都得罪......  有無聽過江湖 x 殺令.....如果佢一出你....  

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 14-7-2009 08:31 發表 乜你同 d 巴士大佬定 d 小巴社團好 friend 成日搭o黎搭去....   今次真係幫你唔到....連我地萬人敬 "天下無敵飛鳳在天神光照耀艷光神眼再世天尊" 的celia妹都得罪......  有無聽過江湖 x 殺令.... ...

佢聽到你o甘講真係笑到合o吾埋個口幾個星期~...!

What is X  殺令~?!X = ?! o吾慌好o野! 

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 14-7-2009 08:31 發表 乜你同 d 巴士大佬定 d 小巴社團好 friend 成日搭o黎搭去....   今次真係幫你唔到....連我地萬人敬 "天下無敵飛鳳在天神光照耀艷光神眼再世天尊"  的celia妹都得罪......  有無聽過江湖 x 殺令.... ...

WACACACA~~~真係笑死d287e76a.gif image by vceliav

咁長~~~ 未講完超人都一支箭咁走鬼左lu 

引用:
原帖由 超人兄弟 於 14-7-2009 09:07 發表 佢聽到你o甘講真係笑到合o吾埋個口幾個星期~...! What is X  殺令~?!X = ?! o吾慌好o野!   

您唔洗慌架~~會好痛快架~~當然係.....斬斬劈劈剪剪既...."斬!"殺令  

引用:
原帖由 celia 於 14-7-2009 11:36 發表   您唔洗慌架~~會好痛快架~~當然係.....斬斬劈劈剪剪既...."斬!"殺令  

o吾...~女性去到這個剪剪既....行為巳是變態的階段!

再講埋 D 乜鬼...."斬!"殺令 直情痴o左!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 14-7-2009 22:38 發表 o吾...~女性去到這個剪剪既....行為巳是變態的階段! 再講埋 D 乜鬼...."斬!"殺令 直情痴o左!

wacaca~~唔係洗乜叫您小心o者~

引用:
原帖由 celia 於 14-7-2009 23:20 發表   wacaca~~唔係洗乜叫您小心o者~

o夷~....妳o既專業變態痴線口頭禪o尼~??!

乜o野口頭禪~??!o米就係 '有殺無賠 '~lor!(重要流住口水講o番 )

引用:
原帖由 celia 於 14-7-2009 11:36 發表   您唔洗慌架~~會好痛快架~~當然係.....斬斬劈劈剪剪既...."斬!"殺令  

引用:
原帖由 超人兄弟 於 14-7-2009 09:07 發表 佢聽到你o甘講真係笑到合o吾埋個口幾個星期~...! What is X  殺令~?!X = ?! o吾慌好o野!   

你地兩個都誤會了我意思.....江湖 x 殺令...是..都係問吓. 任因久 *(唔係我地個玖叔) 是電影 "江湖告急" 中的任因久

http://zh.wikipedia.org/wiki/%E6%B1%9F%E6%B9%96%E5%91%8A%E6%80%A5 (答案在這可找到)

又剪又斬...兩個都無 d 文化...野蠻人.  我地講文化. 又要我 d 老人家提點...真係. 

引用:

原帖由 foureyesfatboy 於 15-7-2009 01:21 發表  

又剪又斬...兩個都無 d 文化...野蠻人.  我地講文化. 又要我 d 老人家提點...真係. 

A~...A..A....係一個 jac~!就係o個個撕你o牙lor~....

引用:
原帖由 超人兄弟 於 15-7-2009 08:18 發表 A~...A..A....係一個 jac~!就係o個個撕你o牙lor~....

你話 la...見到 d 細有錯都唔提點....你點做人大哥哥... 你話你自己 arm 唔 arm. 仲止意你...記你一個缺點. (三個缺點一個大過...三個大過出校. )

改正: 三個缺點一個小過...三個小過一個大過, 三個大過出校.

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 15-7-2009 08:37 發表 你話 la...見到 d 細有錯都唔提點....你點做人大哥哥... 你話你自己 arm 唔 arm. 仲止意你...記你一個缺點. (三個缺點一個大過...三個大過出校. )

我有提點 & 提醒佢係o米癡o左o架~!

大哥哥?!!佢大/老過我o架~!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 15-7-2009 09:57 發表 我有提點 & 提醒佢係o米癡o左o架~! 大哥哥?!!佢大/老過我o架~!

又真係幫你唔到....今次你真係死到正..你~~~~~洩漏 celia 機密  一於重判.

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 15-7-2009 10:24 發表 又真係幫你唔到....今次你真係死到正..你~~~~~洩漏 celia 機密  一於重判.

o合~..o合....好機密o羊?!!你條友仔o米加多腳~!我重判你超重判o牙~!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 15-7-2009 12:09 發表 o合~..o合....好機密o羊?!!你條友仔o米加多腳~!我重判你超重判o牙~!  

一於行使 101 逮捕令

You have the right to remain silent. Anything what you say can and will be used in the court of law against you.
你有權保持緘默, 但你說的每句話將成為呈堂証供。

發新話題