發新話題

至嚇人Cosplay 選舉 (驚就唔好看.....)

引用:
原帖由 虎榮 於 13-5-2009 22:36 發表   之前d我都可以忍受,但系呢件超難頂bor!    

四哥都話是他的肉照, 你還這麼直接話他......四哥可能會哭出來的

引用:
原帖由 East 於 13-5-2009 23:05 發表   四哥都話是他的肉照, 你還這麼直接話他......四哥可能會哭出來的

四哥講笑啫!你咪咁認真啦! 呢件分明系女扮男妝架wor!? 唔通四哥真身系......

對唔住四哥,我系唔應該亂諗野o既!我已經自我修理三野 向你賠罪 !

我相信四哥真人一定擔得起.'型英帥靚正'呢五個大字o既!超人兄弟可以做証架!唔系Linda姐姐點會咁鐘情於四哥......d藝術品味呢!

引用:
原帖由 虎榮 於 13-5-2009 23:27 發表   四哥講笑啫!你咪咁認真啦! 呢件分明系女扮男妝架wor!? 唔通四哥真身系......       對唔住四哥,我系唔應該亂諗野o既!我已經自我修理三野 向你賠罪 ! &n ...

你真係...我有兩個身份你地都知....你想我男我做男你想我女我做女...你想點呀.~~~唔~~~衰鬼.  想唔想嘔呀 我自己都想嘔呀

D 個 dark vader 點睇...佢好想去廁所?

我們要把歷史留給下一代不是仇恨, 但不能讓步於不合理之下

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 14-5-2009 05:55 發表   你真係...我有兩個身份你地都知....你想我男我做男你想我女我做女...你想點呀.~~~唔~~~衰鬼.  想唔想嘔呀 我自己都想嘔呀 D 個 dark vader 點睇...佢好想去廁所?

黑武女?!! 玩緊身膠衫.....她有癖好的嗎??

引用:
原帖由 LINDA 於 15-5-2009 00:01 發表 四眼先生,     點解我唔想嘔嘅,    但喺我流曬口水呢?   Linda姐姐

流曬口水..... ?!?  唔通LINDA姐也愛穿緊身膠衫嗎?!

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 13-5-2009 18:05 發表 可能超人大哥想同36兄分享...

我係君子o黎!o吾會奪 w36 兄所好o既~!

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

引用:
原帖由 虎榮 於 13-5-2009 23:27 發表   四哥講笑隉I你咪咁認真啦! 呢件分明系女扮男妝架wor!? 唔通四哥真身系......       對唔住四哥,我系唔應該亂諗野o既!我已經自我修理三野 向你賠罪 ! &n ...

典解對腳簡 ' 香雞 ' o既~??! siu C wor lah~...!

引用:

對唔住四哥,我系唔應該亂諗野o既!我已經自我修理三野 向你賠罪 !

自修三o野就想算??!上 中 下 三o野差o吾多~!

引用:

我相信四哥真人一定擔得起.'型英帥靚正'呢五個大字o既!超人兄弟可以做証架!唔系Linda姐姐點會咁鐘情於四哥......d藝術品味呢!

絕對係o拉~!認...認...認...認...認同!

引用:
原帖由 LINDA 於 15-5-2009 00:01 發表 四眼先生,     點解我唔想嘔,    但鬺甯y曬口水呢?   Linda姐姐

係o吾係到流曬口水o牙~??!

引用:
原帖由 East 於 15-5-2009 00:41 發表     流曬口水..... ?!?  唔通LINDA姐也愛穿緊身膠衫嗎?!  

Batman cat woman?!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 14-5-2009 05:55 發表   你真係...我有兩個身份你地都知....你想我男我做男你想我女我做女...你想點呀.~~~唔~~~衰鬼.  想唔想嘔呀 我自己都想嘔呀 D 個 dark vader 點睇...佢好想去廁所?

黑珍珠都系留返俾超時空要塞o既卜卡少校好d

我do系比較鐘意之前個Kitty Vader多d ,佢同 Darth Vader一齊,簡直系黑白雙煞(其實似黑白無常多d )!可以去地嶽秘撈或者拍twins vader!

依家呢個d儀態扣晒分啦! 佢著得呢套衫,就應該明白要有忍一世o既耐力,事關套戲講明除左件衫會瓜柴架wor! May the force be with her lar! 佢如果簡著Dune入面套衫咪唔駛咁慘lor,話晒人地講明會循環再用架麻!  

引用:
原帖由 LINDA 於 15-5-2009 00:01 發表 四眼先生,     點解我唔想嘔嘅,    但喺我流曬口水呢?   Linda姐姐

估唔到 Linda 食得幾肥利 wor....有d 人見到肥肉會嘔...所以有時我照鏡都要準備個嘔袋..

都係個句 Linda 姐小食肥利對身體有益啊.

引用:
原帖由 超人兄弟 於 15-5-2009 21:42 發表 係o吾係嚇到流曬口水o牙~??!

因為 Linda 姐鍾意食肥肉.. 見到無得食所以流曬口水 LAW....

引用:

反而呢個係咁多個中最好的, 唔打得, 身材都睇得

引用:
原帖由 超人兄弟 於 15-5-2009 21:40 發表 典解對腳簡 ' 香雞 ' o既~??! siu C wor lah~...!   

呢樣叫窈窕 ,你咪用' 香雞 ' d咁o既字眼bor! 你咁反應,即系暗示四哥好...??? 四哥你唔駛嬲,你可以放心,為左懲罰超人兄弟,東兄一定會幫你揾多幾隻怪獸返黎同佢肉搏 ,一於打到佢有氣無訂透!

引用:
原帖由 LINDA 於 14-5-2009 23:57 發表 虎榮,     把四哥形容得非常恰當的五個字!    你這句好啱聽.     你這句更加啱聽!   Linda姐姐

多謝Linda姐姐o既讚賞!

我其實經常路個妳d帖架 ,妳同各位餅友o既藝術修養真系令小弟好佩服同羨慕!

引用:
原帖由 虎榮 於 16-5-2009 02:55 發表   呢樣叫窈窕 ,你咪用' 香雞 ' d咁o既字眼bor! 你咁反應,即系暗示四哥好...??? 四哥你唔駛嬲,你可以放心,為左懲罰超人兄弟,東兄一定會幫你揾多幾隻怪獸返黎同佢肉搏 ,一於打到佢 ...

揾多幾隻怪獸返黎同超人兄弟肉搏.....你估話揾就揾到, 放且我又不是怪獸們的經理人.

D怪獸未穌我的 !!

linda 小姐一到,令大家醒哂.有如見到..............

講吓笑,吾好

虎榮兄你Order的怪獸和怪人剛剛有貨, 但他們不想與超人兄弟肉搏! (可能怕了超兄的死光 ).

他們對虎榮兄你情有獨鐘, 你會否考慮收留一倆個旁下身!? !!

1) 四眼比卡超

2) 叮噹鴨男                                                3) 肉男飛俠                                    4) 比卡超鴨男 

5) 人妖魔鬼

6) 黑鬼教練 (Guy Sensei)

7) 黑人牙膏達

8) 超變態"底褲仮面男"

9) 老甜甜 "Z"

10) 白雪雪冰

引用:
原帖由 LINDA 於 17-5-2009 00:12 發表 東先生,     我好想睇他們與超人兄弟肉搏,   最多我勸超人兄弟唔出死光!   Linda姐姐

估唔到 Linda 姐咁有興趣睇肉搏表演 .......不過, 我怕超兄一見班怪人同怪獸富專容和噸位就嚇到馬上飛走了!!

救命!! 連腳指也玩Cosplay!?

引用:
原帖由 East 於 17-5-2009 12:09 發表 救命!! 連腳指也玩Cosplay!?  

乜腳趾都玩到真有創意.  真係有味創作.

發新話題