103 123456
發新話題

神田正輝

神田正輝

神田正輝 Kanda Masaki ~ 以前做過好多日本校園電視劇集(多數飾演C文英俊老師)

唔知有無餅餅朋友嘟覺得(以前)好 handsome ne?

According to wikipedia, 他和松田聖子在1985結婚, but got divorced in 1997

謝謝mythz兄設計這個咁靚的新簽名檔給我, thank you!

這是N年前我小小些些買落的些些小小神田正輝明星相   (KeepE + )

謝謝mythz兄設計這個咁靚的新簽名檔給我, thank you!

Saw some of his recent photos on google

~ This picture is not bad, still quite handsome :

~ but the one below  我 guess (& 我希望)係劇集造型啦  :

Lee 幅相好似張英 

神田正輝:         張英才:

I just found out that 松田聖子和他生的 daughter is an actress, her name is Sayaka 神田沙也加 (does anyone know who she is? I wonder if she is very popular or not ):

引用:
原帖由 Shiawase 於 20-3-2009 21:56 發表 這是N年前我小小些些買落的些些小小神田正輝明星相   (Keep到 E + )      

e ... 有 d 似 Ar Woo youngcake 果陣 wor ...

引用:
原帖由 Shiawase 於 20-3-2009 22:15 發表 佢 Lee 幅相好似張英才    神田正輝:         張英才:    

又幾似 wor ...

引用:
原帖由 Shiawase 於 20-3-2009 22:28 發表 I just found out that 松田聖子和他生的 daughter is an actress, her name is Sayaka 神田沙也加 (does anyone know who she is? I wonder if she is very popular or not ):   &nb ...

幾鍾意 SAYAKA 唱呢首 日劇"Big Money" (香港做過) 的 ED 主題曲 "ever since"

ever since   松田聖子 + SAYAKA       Live

松田聖子 + SAYAKA  熟咖哩廣告

竟然有 Live

引用:
原帖由 Shiawase 於 20-3-2009 21:53 發表 神田正輝 Kanda Masaki ~ 以前做過好多日本校園電視劇集(多數飾演C文英俊老師) 唔知有無餅餅朋友嘟覺得佢(以前)好 handsome ne? According to wikipedia, 他和松田聖子在1985年結婚, but got divorced in 19 ...
神田正輝好彩離婚嗟,正所謂綠帽晤伯戴,最緊要除得快 淫田聖子正一港版章小蕙..... 跟日本牙醫結婚後,很快便離婚,又跟美國老外攪埋一齊,成日發夢做HOLLYWOOD明星,但卻做了HOLLYWOOD的茄哩.......啡

引用:
原帖由 Shiawase 於 20-3-2009 21:56 發表 這是N年前我小小些些買落的些些小小神田正輝明星相   (Keep到 E + )      

SeSe,我do覺得神田正輝o幾靚仔~是是正正~~

不過細個冇乜機會睇到D劇集 係到後來松田聖子結婚先知神田正輝個名都好正

多謝mythz創造左咁靚咁精美既簽名

引用:
原帖由 hongkongman 於 21-3-2009 01:56 發表 神田正輝好彩離婚嗟,正所謂綠帽晤伯戴,最緊要除得快 淫田聖子正一港版章小蕙..... 跟日本牙醫結婚後,很快便離婚,又跟美國老外攪埋一齊,成日發夢做HOLLYWOOD明星,但卻做了HOLLYWOOD的茄哩.......啡

當年我好鍾意佢.....多過明菜.  可能正輝令到佢今日咁.......有d 男人好衰表面正人君子....

引用:
原帖由 Shiawase 於 20-3-2009 22:15 發表 佢 Lee 幅相好似張英才    神田正輝:         張英才:    

日版張英才同港版神田正輝

我們要把歷史留給下一代不是仇恨, 但不能讓步於不合理之下

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 21-3-2009 13:31 發表    當年我好鍾意佢.....多過明菜.  可能正輝令到佢今日咁.......有d 男人好衰表面正人君子....   日版張英才同港版神田正輝

您即係話神田正輝表面係正人君子?? 如果係...咁真係好似您幅圖咁.....跌眼鏡.....

多謝mythz創造左咁靚咁精美既簽名

引用:
原帖由 Anison 於 21-3-2009 00:41 發表   幾鍾意 SAYAKA 唱呢首 日劇"Big Money" (香港做過) 的 ED 主題曲 "ever since"    

Hi Anison~Anison, 原來你識 SAKAYA!    (咁佢識唔識得你呀? )

So is she quite famous in 日本藝能界?

引用:
原帖由 Anison 於 21-3-2009 00:55 發表 松田聖子 + SAYAKA  熟咖哩廣告     竟然有 Live    

They don't look like mother & daughter, as 松田聖子 still looks quite young, they are more like sisters

~ but I think SAYAKA 唔係好似她的 mum & dad, 佢有另一個樣 , mum & dad 好似比較靚D

引用:
原帖由 hongkongman 於 21-3-2009 01:56 發表 神田正輝好彩離婚嗟,正所謂綠帽晤伯戴,最緊要除得快 淫田聖子正一港版章小蕙..... 跟日本牙醫結婚後,很快便離婚,又跟美國老外攪埋一齊,成日發夢做HOLLYWOOD明星,但卻做了HOLLYWOOD的茄哩.......啡

Has 松田聖子 re-married to a 牙醫 (& then divorced again) after divorced with 神田正輝?   I didn't know ah

引用:
原帖由 celia 於 21-3-2009 12:13 發表   SeSe,我do覺得神田正輝o幾靚仔~是是正正~~   不過細個冇乜機會睇到D劇集 係到後來松田聖子結婚先知神田正輝個名都好正

係呀, 神田正輝~是是正正~正正經~CC文~靚靚仔仔   ~ 個名都好正

引用:
原帖由 celia 於 21-3-2009 13:43 發表   您即係話神田正輝表面係正人君子?? 如果係...咁真係好似您幅圖咁.....跌眼鏡.....

I agree, 如果係...咁真係好似 4eyesfatboy 幅圖咁.....跌眼鏡.....

引用:
原帖由 celia 於 21-3-2009 13:43 發表   您即係話神田正輝表面係正人君子?? 如果係...咁真係好似您幅圖咁.....跌眼鏡.....

引用:
I agree, 如果係...咁真係好似 4eyesfatboy 幅圖咁.....跌眼鏡.....

兩位...我只是假設  因為想維護吓聖子...jac

我們要把歷史留給下一代不是仇恨, 但不能讓步於不合理之下

103 123456
發新話題