發新話題

18/4/2009 老餅經典名曲 ' K ' 團

引用:
原帖由 actionkamen 於 19-4-2009 17:06 發表 在等超人兄弟的報告前,先整張相過大家先,希望下次可以有多些餅友出席

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 19-4-2009 21:31 發表 我地好似恐怖份子......actionkamen 乜攪到我地咁

但係我又覺得幾得意 又唔同顏色,唔同款色,有眼罩俠盜feel

今次應該破晒記錄咁多人?

連四哥咁山長水遠都去埋,真係估唔到

多謝mythz創造左咁靚咁精美既簽名

引用:
原帖由 超人兄弟 於 19-4-2009 23:18 發表 ' K ' 後 oldcake網聚飯局報告~   出席者 : foureyesfatboy' East, adamying, LouisLee, wwI36, Ahming, moneyismymoney, Delight986, japkortai, Athena, 超人兄弟, kkeeleung, actionkamen.   & ...

超人兄弟,估唔到要分6 part先寫得完,可想而知係精采到寫都寫唔完,您寫得好好

如果要更詳細報導怕且要到下世紀 您地攪到一次比一次專業

由第一次可能只係用一部相機器材到您地而家好似全副武裝器材(雖然睇唔到,感覺到)

加上您地既預先規劃準備,記錄,攝製,場務,秘書,行行企企,左藤右藤,好忙,但見您地忙得好開心

比我覺得您地越來越有規模,一站式服務,經濟實惠,保証成團,包保滿意,去邊度搵

您地既話題都好多,但只係寫個問既,您地當晚有冇得出個答案出黎架?有D問題我都好想知喎 例如:

* 小時候有細路扮幪面超人跳落街瓜,慮到以後無幪超睇!(又講啦...o~   ) 係咪每次出來都有講呢個熱門話題

* 籌辦 oldcake 七仔(七星俠)餐廳日本之旅~    您地攪到咁大??

* 鐵甲萬能俠女主角情歸何處與及男主角變態是暴力狂?!  結論?

* 金剛飛天鑽男女主角是戀人關係嗎?!     咁係咪?

* 兒時所住處及中學所讀之學校      列晒出來丫唔該

* 超人太郎是否超人爸爸,超人媽媽所親?!是否超人媽媽有越軌行為?!(因太郎是紅族超人??

* 開發設計超人的岡谷事務所結業...以後有否超人看!?   以後由超人兄弟來演

* 當年歌星陳和美o昌慘情歌各人聽到想跳樓 C  陳和美係冰果呀....??? 咩歌咁慘?

* 為何邀請不到一 oldcake.net 好友到來...例如 : Celia, ar_woo, 東加豆, Kitsir,Linda, inabottle...等    為何呀??

引用:
原帖由 japkortai 於 20-4-2009 14:02 發表   係超人兄弟組織得好,佢真係好有heart去搞此次聚會。   我第一次跟他們動畫k聚,已經有提及那個因為扮幪面超人而跌死的細路。他們都咬牙切齒,對那個細路恨之入骨,令到當時的我們冇眼福睇特攝片。 ...

哦~~真係幾熱門既話題 又難怪,對特攝迷黎講冇得睇又幾慘

引用:
原帖由 kkeeleung 於 20-4-2009 14:04 發表 由第一次可能只係用一部相機器材到您地而家好似全副武裝器材(雖然睇唔到,感覺到) ...       今次已非常專業同用心. 我估喺不久將來, 將會有綱上真播 la.

係真唔係呀

其實您地當日有冇真係拍低左您地既情況,一部影住TV您地唱,一部影您地自己 

您地可以自己睇返都ok喎如果大家都ok既話

引用:
原帖由 japkortai 於 20-4-2009 23:19 發表 要各位久候。首先出場的是 wwl36兄的 "倩影" http://www.youtube.com/watch?v=6G4jgnOzSkA

japkortai好pro~ 做到D畫面咁靚

引用:
原帖由 超人兄弟 於 20-4-2009 23:47 發表 Hello~hello SKPB Celia, 妳終於出現o拉~hee...爭o的o吾記得覆妳 tim...! 多謝您話我個 Report 寫得好...但我 do o吾係好滿意...因o尼排個人好o牛o牛地o甘...好倦...所以係o甘以亂寫一通! 錯字又多....又o吾分 ...

係咩?呢排個人o牛o牛地? 您梗係呢排除左工作做野又忙住攪k團,放左好多精神,真係攪到團團轉喇

抽多D時間休息抖下啦超人兄弟,唔好咁忙la

o牛o牛地都寫到咁好真係服晒您 原來您o牛o牛地仲可以寫到咁精采架?!

引用:
原帖由 actionkamen 於 21-4-2009 00:32 發表 希望妳下次會出席啦!

我都希望actionkamen     

引用:
原帖由 超人兄弟 於 21-4-2009 20:37 發表 o矣~...除左工作做o野...忙住攪k團 report...重要執包袱搬屋~! 雖然同區...但 do C o架!!

仲未搬完屋架原來??

發新話題