發新話題

真•鐵甲萬能俠 Z 篇 2009 TV 版

Please remember to set the programme.
J2, 16/2/2011, 21:30 (9:30pm).

熱血度: 0

甲兒配音員聲線幼嫩, 單薄, 識唔識咩叫嘶叫???

馮錦堂你去咗邊? 你嘅熱血先可駕馭兜甲兒!!

所有配音人都出色, 唯獨甲兒完全失格!!

仲有仲有, 沙也加哩個角色好重要, 點可以用哩位張女士, 根本佢把聲就唔係悅耳動聽類, 硬係要用佢配女主角...不明為何能當多套片集女主角

失色嘅再次失色...

不過, 套片故事係ok, 我決定睇落去, 上呀萬能俠!!!

白鳥居

news://news.wonderfuland.net/wonderful.talk.anime

食住曲奇, 傾下老餅嘢

引用:
原帖由 白鳥 於 16-2-2011 21:52 發表 熱血度: 0   甲兒配音員聲線幼嫩, 單薄, 識唔識咩叫嘶叫??? 馮錦堂你去咗邊? 你嘅熱血先可駕馭兜甲兒!!   所有配音人都出色, 唯獨甲兒完全失格!!   仲有仲有, 沙也加哩個角色好重 ...

"馮錦堂先可駕馭兜甲兒!!" 完全認同,不二之選!!

引用:
原帖由 BforBOY 於 16-2-2011 22:19 發表   "馮錦堂先可駕馭兜甲兒!!" 完全認同,不二之選!!

就算唔用堂哥,都可以用陳廷軒,點都好過而家呢個丫~

引用:
原帖由 明仔 於 17-2-2011 01:49 發表 就算唔用堂哥,都可以用陳廷軒,點都好過而家呢個丫~

軒哥都係唔錯

但我發現佢常被安排配演中年角色....

白鳥居

news://news.wonderfuland.net/wonderful.talk.anime

食住曲奇, 傾下老餅嘢

洲立-真鐵甲萬能俠衝擊!Z 編

洲立-真鐵甲萬能俠衝擊!Z 編

update?

有無新update呀?

幾時會有2號, 等極都唔見有聲氣

引用:
原帖由 chris5354 於 4-4-2012 12:40 發表 有無新update呀?

通常日本落畫之後,香港廠商至會購買版權推出(正版影碟)"~!

咁~港版影碟都唔算Update嗎"~???

邊個知個結局講咩

引用:
原帖由 Z-745 於 9-4-2012 13:34 發表 邊個知個結局講咩

z篇的結果是打敗了地獄博士, 但最後卻令邁錫尼的人復活了, 可以說不是結局的結局, 這情況下, 我估應該是會有2號出場, 所以我才問幾時有2號睇 

等咗咁多年真係同Giant Robo The Animation 一樣係冇下集既... 編劇同導演真係小喇叭

發新話題