發新話題

水木&堀江 2009香港演唱會

好想去, 但係6XX元, 呢排好窮.....

引用:
原帖由 Athena 於 15-12-2008 21:56 發表 好想去, 但係6XX元, 呢排好窮.....

hee..,量力而為 lah~

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

咁我借住比你先喇…
皆因今次好似無乜noise,我驚好似零一年咁

星期六有前賣券發售安排

12月20日(星期六)    11:00am – 9:00pm

12月21日(星期日)    1:00pm – 9:00pm

在旺角信和中心2樓215號舖「三一同盟」

「三一同盟」聯絡電話:2359 9938

好似jam project咁左邊係前賣, 右邊留下來正式發售.

http://www.ed-production.com.hk/news.html

引用:
原帖由 adamying 於 16-12-2008 09:49 發表 星期六有前賣券發售安排 12月20日(星期六)    11:00am – 9:00pm 12月21日(星期日)    1:00pm – 9:00pm 在旺角信和中心2樓215號舖「三一同盟」 「三一同盟」聯絡電話:2359 9938   好似jam ...

adamying兄你會去信和買前賣定等23號?
我的老動漫音樂,電影blog:
http://moronenemy.blogspot.com

如果前賣那天買到好位置, 當然是當天買啦, 但如果去到冇好位置選, 那便會等23號先買, 唔想再次受jam project那次的氣.

引用:
原帖由 Ahming 於 16-12-2008 09:33 發表 咁我借住比你先喇…皆因今次好似無乜noise,我驚好似零一年咁

好大誘惑....神呀!點算好?

份期還得唔得?

利息係一餐茶囉。

殺你!

不如20號約埋早啲去等開門
(如果係既預埋我)

我都想, 但是我要返工, 所以我都是託朋友去買飛.

我下午4點多去買,買第5行路口位,我覺得都OK。

第一、二行已FULL哂

引用:
原帖由 japkortai 於 20-12-2008 19:21 發表 第一、二行已FULL哂

Ayiya~冇o西握手位 tim...

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

I bought some row 4 tickets yesterday

引用:
原帖由 ar_woo 於 21-12-2008 14:38 發表 I bought some row 4 tickets yesterday

哦...

今次丫烏哥哥同邊個去睇呀???

4張喎...

同朋友去定...

特攝之家重開了!!!
歡迎各位參觀: 特攝之家

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 22-12-2008 09:49 發表 哦... 今次丫烏哥哥同邊個去睇呀??? 4張喎... 同朋友去定...

認罪先                                

引用:
原帖由 阿誠 於 22-12-2008 09:53 發表 認罪先                                

哎呀呀...

原來...

特攝之家重開了!!!
歡迎各位參觀: 特攝之家

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 22-12-2008 11:14 發表 哎呀呀... 原來...

今次會去二人的動畫歌2009 香港(<==我給這演唱會的名字﹐官方的水木一郎 堀江美都子 香港演唱會2009太行貨了﹗)的老餅們﹐開SHOW前或SHOW後要一聚啦﹗

定選擇像2007年回家上網勁講呢﹖
http://moronenemy.blogspot.com

我個朋友買飛時問過, 今年只得兩人, 唔會有神秘嘉賓, 也沒有日本Live band.

如果真是這樣, 今次收費相對來講係歷來最貴.

引用:
原帖由 adamying 於 22-12-2008 14:19 發表 我個朋友買飛時問過, 今年只得兩人, 唔會有神秘嘉賓, 也沒有日本Live band. 如果真是這樣, 今次收費相對來講係歷來最貴.

我真的很怕他一路覺得這類演唱會在港係應該找容納千多二千人的場。JAM相反可以﹐因為1X﹐2X世代愛JAM。水木與堀江我終日只看到網上說﹐“我不是那年代﹐不熟他們的歌呀﹗”要知道這班就是最大的動漫消費人口啊。
我個人看﹐只有他們二人﹐應該找最大容納1000人的場。

相反下川MIKUNI昨天的演唱會是有LIVE BAND的﹗對嗎﹖

發新話題