76 1234
發新話題

小忌廉 (太田貴子) 最新CD

小忌廉 (太田貴子) 最新CD

ЫэンみЬズ好わウサ (21st century ver.)

今個月24號發賣

收錄曲

1. ЫэンみЬズ好わウサ(21st century ver.)
2. LOVEイベァスゑ(21st century ver.)
3. BIN・KANюみЖш(21st century ver.)
4. гみЬソSEASON(21st century ver.)
5. Zutto Kitto Motto(優シ俊夫ソЫшリЧЬver.)
6. ЫэンみЬズ好わウサ(Nao Remix)
7. BIN・KANюみЖш(Lightin' grooves Remix)
8. ЫэンみЬズ好わウサ(21st century ver.)(Instrumental Track)
9. LOVEイベァスゑ(21st century ver.)(Instrumental Track)
10. BIN・KANюみЖш(21st century ver.)(Instrumental Track)
11. гみЬソSEASON(21st century ver.)(Instrumental Track)
12. Zutto Kitto Motto(優シ俊夫ソЫшリЧЬver.)(Instrumental Track)

Anison兄, 你有冇買呀, 係咪全部都係重新唱過呀?

引用:
原帖由 adamying 於 20-1-2009 14:30 發表 Anison兄, 你有冇買呀, 係咪全部都係重新唱過呀?

係啊 Adam 兄, 全部都係重新唱過, 已經搭o左朋友過日本買,

不過朋友要月尾先翻到o黎

引用:
原帖由 Anison 於 20-1-2009 15:08 發表   係啊 Adam 兄, 全部都係重新唱過, 已經搭o左朋友過日本買, 不過朋友要月尾先翻到o黎  

Anison兄, 你到手之後, 麻煩你講講新呢隻碟感受呀, 如果正的話我都會想想. thank you

引用:
原帖由 adamying 於 20-1-2009 15:39 發表   Anison兄, 你到手之後, 麻煩你講講新呢隻碟感受呀, 如果正的話我都會想想. thank you

無問題, 希望我的朋友買到翻O黎

引用:
原帖由 Anison 於 20-1-2009 15:08 發表   係啊 Adam 兄, 全部都係重新唱過, 已經搭o左朋友過日本買, 不過朋友要月尾先翻到o黎  

成十年前..

重新唱過..

試下搵"有冇MP3~試聽~先~? 

最衰香港HMV唔畀試聽日本牒~~!

香港邊處有試聽日本牒~?

Priscilla Chan已經走樣..~~~

引用:
原帖由 adamying 於 20-1-2009 15:39 發表   Anison兄, 你到手之後, 麻煩你講講新呢隻碟感受呀, 如果正的話我都會想想. thank you

已經搭o左兩個朋友過日本買,

都買唔到翻o黎

引用:
原帖由 Anison 於 13-3-2009 15:48 發表   已經搭o左兩個朋友過日本買, 都買唔到翻o黎

Oh Anison~son, 唔好喊, 唔好喊, hey, I have checked on the internet, you can order this CD on www.yesasia.com ah, costs US$23.75 (is that a lot more expensive than if your friend had got it for you in Japan?

謝謝mythz兄設計這個咁靚的新簽名檔給我, thank you!

引用:
原帖由 Shiawase 於 13-3-2009 19:24 發表   Oh Anison~son, 唔好喊, 唔好喊, hey, I have checked on the internet, you can order this CD on www.yesasia.com ah, costs US$23.75 (is that a lot more expensive than if your friend had got ...

通常網上買都係貴少少,這當然要睇埋匯率,

另外係日本買,有時可能會有特典,其他贈品,

在某的唱片舖又可以儲積分, 換禮物或折扣,

最緊要係我的朋友經常去日本, 下個禮拜又有朋友去日本,

今次又搭佢買, 睇下又買唔買到

不過怎樣也好, 很多謝SeSe您的資料提供

引用:
原帖由 Anison 於 13-3-2009 21:31 發表  

最緊要係我的朋友經常去日本, 下個禮拜又有朋友去日本,

今次又搭佢買, 睇下又買唔買到 

Anison 兄, 買鱁O得益鴽] D cake 友~!

或者借比我都得!

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 13-3-2009 23:13 發表   Anison 兄, 買鱁O得益鴽] D cake 友~! 或者借比我都得!

咁就要睇下我個朋友今次有無收穫

引用:
原帖由 Anison 於 8-12-2008 22:20 發表 デリケートに好きして (21st century ver.)     今個月24號發賣   收錄曲   1. デリケートに好きして(21st century ver.) 2. LOVEさりげなく(21st century ver.) 3. ...

個封面.....看來不是以前必定用到的高田明美手筆.
不過......都係聽歌0者.
我的老動漫音樂,電影blog:
http://moronenemy.blogspot.com

引用:
原帖由 singingsoul 於 14-3-2009 00:35 發表 個封面.....看來不是以前必定用到的高田明美手筆.不過......都係聽歌0者.

引述官網, CD 封面的確係高田明美負責

而且是根據1983年的single 封面再重新畫過

http://www.team-e.co.jp/products/kdsd-00250.html

引用:
原帖由 Anison 於 14-3-2009 01:57 發表   引述官網, CD 封面的確係高田明美負責   而且是根據1983年的single 封面再重新畫過   http://www.team-e.co.jp/products/kdsd-00250.html  

都係鐘意以前個feel

多謝mythz創造左咁靚咁精美既簽名

引用:
原帖由 Anison 於 14-3-2009 01:57 發表 引述官網, CD 封面的確係高田明美負責 而且是根據1983年的single 封面再重新畫過 http://www.team-e.co.jp/products/kdsd-00250.html

原來如此﹐但更感新不如舊添。以前高田畫的小忌廉和小桃好正架。現在畫風變了﹐不知道是否她故意為之啦。

我的老動漫音樂,電影blog:
http://moronenemy.blogspot.com

引用:
原帖由 singingsoul 於 14-3-2009 09:31 發表 原來如此﹐但更感新不如舊添。以前高田畫的小忌廉和小桃好正架。現在畫風變了﹐不知道是否她故意為之啦。

除左高田明美....美樹本晴彥都變左....但係始終都係以前果種畫風有味道D

引用:
原帖由 celia 於 14-3-2009 09:49 發表   除左高田明美....美樹本晴彥都變左....但係始終都係以前果種畫風有味道D

美樹本晴彥基本上係我偶像, 我以前讀中學時, 堂堂都係繪畫堂, 就係學緊佢的晝風

引用:
原帖由 Kal-El 於 14-3-2009 09:59 發表 美樹本晴彥基本上係我偶像, 我以前讀中學時, 堂堂都係繪畫堂, 就係學緊佢的晝風

畫得似唔似?覺得易唔易

我都好鐘意佢以前D畫,果時覺得佢D畫風好獨特美 覺得唔易呢

我上堂都係..... 畫紙自然就係D教科書同埋D筆記

引用:
原帖由 Anison 於 14-3-2009 01:45 發表 呢到有試聽   http://www.team-e.co.jp/sp/archive/mami.html

Click 試聽無反應... !試過好多次o拉~!!

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

76 1234
發新話題