發新話題

獅子丸

我同我細佬集集追,但套片講到佢一行三個去到海邊,望見魔王島就冇得播啦!幾唔開心啊

Since the Lionmaru looked very much different in Episode 2 from Episode 1, and other supporting actors in the new episode were also different, I wonder if Lionmaru's 2nd sister and 3rd brother were victimised or killed at the end of the first episode.

套DVD鬗擖誘@D都唔平啊

引用:
原帖由 SuperFriends 於 22-10-2006 14:58 發表 按杜劍龍兄要求貼圖
Gorgeous! You are real fans!

引用:
原帖由 特撮狂 於 27-10-2006 17:32 發表 小弟看過日版結局,獅子丸跳進敵人巨人首領體內,插他的心臟,然後就大爆炸,也是同歸於盡結尾...
First of all, 多謝特撮狂兄提供資料。 如果 Lionmaru 与敵同歸於盡,that means 風云獅子丸係叧外独立一輯。唔怪得係兩個樣啦! 好! now all my puzzles are finally cleared

引用:
原帖由 特撮狂 於 27-10-2006 18:05 發表 哈哈,別客氣,是的,風雲LION丸中的主角未變身前叫"彈 獅子丸"多了個"彈"字的,是另一人物
風云獅子丸又講咩鴭O?請赐教。

引用:
原帖由 特撮狂 於 27-10-2006 18:58 發表 劇情就真的不知道,因只看過預告,但他的變身法真的不敢恭維了,可能想突破前作,今集主角變身時須要靠背包的火箭推進器射上半空,下來時就變了身,感覺很怪...
Yes, I watched its OP. Well, very awkward henshin!

引用:
原帖由 peterma 於 3-11-2006 20:36 發表 套戲其中最令我不滿o既就係隻飛馬太假
唔好太苛求啦!

發新話題