發新話題

廣告金句

引用:
原帖由 carkei 於 22-10-2006 16:48 發表 唔係聰明豆呀, 就咁"眼鏡朱古力" 佢個Packing加兩條丈根就可以做眼罩 (好似羅賓咁樣帶) http://hk.wrs.yahoo.com/_ylt=Anw ... ygt./SIG=11s3vp769/**http%3a//www.yoo.com.hk ...
勁呀,連圖都搵到!我好似見過,係士多。 [ 本帖最後由 BBB360 於 23-10-2006 13:01 編輯 ]

川江牌,喉炎丸, 丸仔細細功效大, 又查又食好番晒............... 請認明D隻先好買呀! 請幫幫忙駁埋佢

D度痕,果度痒,重乜都唔食得......... 食花蛇解痒丸實得! 中間幾句誰記得

學校賣廣告

記唔記得有個學校賣廣告"哥倫比亞無線電學校"?

記得記得~~~ 有個戴眼鏡既哥哥係度將d電線篤篤下,通常好夜先播ga,起碼係歡樂今宵之後~~~ 咁一定會記得BS石橋牌車呔啦,同時間做ga

一個好正好正既可口可樂廣告,廿幾年前每逢聖誕必播,重播咗幾年tim~~ I like to teach the world to sing~~~

Smarties

Smarties, smarties.....又聰明,又開心,大家愛食聰明豆.....

得意妹,開A檔,亞公亞婆大嬸都來食......

還有沒有人記得

'一生起碼一次, 到世界渡假'

引用:
原帖由 幻之聖騎士 於 23-10-2006 21:43 發表 記得記得~~~ 有個戴眼鏡既哥哥係度將d電線篤篤下,通常好夜先播ga,起碼係歡樂今宵之後~~~ 咁一定會記得BS石橋牌車呔啦,同時間做ga
有好多個車呔在跑道上"LOOK"配上賽車嘅引擊聱,最後石橋牌車呔第一個過格仔旗 旁白:石橋牌R120車呔,軚紋美觀獨特........總代理:同成有限公司

引用:
原帖由 spectreman 於 23-10-2006 22:21 發表 得意妹,開A檔,亞公亞婆大嬸都來食......
滋味好,滋味好,人人食得笑呵呵,得意得意再來一個,撑咚咚撑咚撑,撑撑撑!

引用:
原帖由 999 於 24-10-2006 02:22 發表 滋味好,滋味好,人人食得笑呵呵,得意得意再來一個,M咚咚M咚M,MMM!

嘩!對香港腳咁耐仲未好,快啲用腳痒靈啦,如用其他用藥無效,請快用腳痒靈啦

卡樂B薯條 松樹下瞓覺輕輕鬆, 嘆世界真快意! 啊! 新鮮既POTATO, woo! 有綠色包裝卡樂B 秒秒鐘快樂時

手錶廣告: 依波路, 依正波路, 頭頭是道 !

仲有嘉頓0既朱古力手指, 用Macho Man 新款夾奇妙 (嘉頓0既) 一支支認真得意 (朱古力手指) 開心0既時候 (0華................) 朱古力手指! la la la la la.................

西瓜刨,去ㄟ琚H "旅,旅,旅,旅....行啊嘛!"

泛美, 帶我共你 到青天碧海飛 泛美世界在雲上 泛美世界,是我的家........

得力素葡萄糖 & ??洗衣機or洗衣粉

(正版) 美國制得力素, 由細飲到老, 純正葡萄糖、保証夠營養,立增体力、永保健康,任何飲品記得要加得力素..葡萄糖.... (細路版) 美國制雞毛掃, 由細打到老 ,純正雞毛掃、保証......... 另一個唔知賣洗衣機or洗衣粉, 画面有一大班細路,講完廣告到最後,好似影相咁一閃, d細路冇晒外衣只剩底衫衭, 獨有一男童乜都冇著, 跟住成班細路叫 " 嘩!有人冇著衭喎!"

引用:
原帖由 Mario 於 25-10-2006 08:49 發表 (正版) 美國制得力素, 由細飲到老, 純正葡萄糖、保証夠營養,立增体力、永保健康,任何飲品記得要加得力素..葡萄糖.... (細路版) 美國制雞毛掃, 由細打到老 ,純正雞毛掃、保証......... 另一個唔 ...
白麗洗衣粉?

發新話題