發新話題

神奇女俠

引用:
原帖由 LouisLee 於 4-2-2011 21:50 發表 Lynda Carter and Tom Jones "With You I'm Born Again"   http://www.youtube.com/watch?v=JOPweKGdOIs&hd=1   Lynda 姨唱歌原來好掂!!!

Lynda Carter 好...好...好...性感啊!   

佢其實唱歌好得架! 以前神奇女俠有一集就系講佢扮臥底歌星, 戲入面重大前歌喉!

引用:
原帖由 虎榮 於 6-2-2011 19:01 發表   Lynda Carter 好...好...好...性感啊!      佢其實唱歌好得架! 以前神奇女俠有一集就系講佢扮臥底歌星, 戲入面重大前歌喉!
依家應該係阿嬤 ?

Lynda Carter

Carter at the 2009 Heart Truth fashion show

Born Linda Jean Córdova Carter[1]
July 24, 1951 (1951-07-24) (age 60)
Phoenix, Arizona, U.S.
Known for Wonder Woman, (1975-1979)

同而家的女比都一d唔輸蝕, Wonderful

美國NBC好似已經確定投資開拍新一代的神奇女俠電視劇集, 唔知會選邊個做呢?

引用:
原帖由 虎榮 於 13-2-2011 23:22 發表 美國NBC好似已經確定投資開拍新一代的神奇女俠電視劇集, 唔知會選邊個做呢?

珠玉在前,都唔易搵。

引用:
原帖由 Potato 於 14-2-2011 00:08 發表 珠玉在前,都唔易搵。

我就系覺得揾邊個都死, 一定俾蓮黛卡德d die hard fans插到暈!  

我都好想睇吓邊個咁有勇氣!   

Megan Fox

引用:
原帖由 superoldcake 於 22-2-2011 10:20 發表 Megan Fox

D氣質同以前果個無得fight, Megan Fox系好索好博, 但似catwoman多過似wonderwoman bor! 或者呢d系X新世代的口味, 不過我肯定唔系oldcake o既favourite choice!

来自完结剧集《胜利之光》的美女阿德琳妮·帕里奇(Adrianne Palicki)将非常有望出演NBC的《神奇女侠》导航集!

执行制作人以及资深电视导演大卫·E·凯利(David E. Kelley)的神奇女侠将会让阿德琳妮·帕里奇饰演至少3个“角色”:

三重身份No.1:打击犯罪的超级英雄,在这里将被“改造”为LA的义务警员。
  三重身份No.2:Diana Themyscira,一个百亿富婆CEO。
  三重身份No.3:Diana的丑女助理,Diana Prince(化妆和服装部,祝你们好运。)

《神奇女侠》其他主要角色还包括:Steve Trevor,现为司法部律师,曾经是Diana T的情人;Mindy,Themyscira工业的媒体秘书;Veronica Cale,一名邪恶的女科学家,将成为神奇女侠的主要对手。

让我们把目光再转回阿德琳妮·帕里奇身上,她除了在《胜利之光》中饰演广受好评的Tyra之外,还在之前FOX的短命剧集《孤独的星》中出 演女主。最近,她还客串了《犯罪心理》。她还有一个角色你一定知道,那便是《邪恶力量》中,Sam的在最开始死掉的女友Jessica Moore!

而且,根据IMDb的资料显示,帕里奇有5英尺11英寸(1米8),这绝对充分体现了“Amazonian”的血统。而就在帕里奇有望出演的 消息曝出后,上世纪70年代出演了神奇女侠的女星琳达·卡特就在Twitter上表示了她对选角的态度:“Congratulations, Adrianne!”

杰弗瑞·雷纳(Jeffrey Reiner)将执导该剧的导航集。

引用:
原帖由 superoldcake 於 22-2-2011 10:20 發表 Megan Fox
引用:
原帖由 虎榮 於 28-2-2011 22:23 發表   D氣質同以前果個無得fight, Megan Fox系好索好博, 但似catwoman多過似wonderwoman bor! 或者呢d系X新世代的口味, 不過我肯定唔系oldcake o既favourite choice!

唔好掛....佢. 佢唔係ugly 只是過於邪氣...

引用:
原帖由 jackylam123 於 2-3-2011 01:06 發表 来自完结剧集《胜利之光》的美女阿德琳妮·帕里奇(Adrianne Palicki)将非常有望出演NBC的《神奇女侠》导航集!    执行制作人以及资深电视 ...

IMDb 已經公報了是她了.

對眼掂夠神秘感. 希望 NBC 出來唔好好似上次 Bionic woman 咁收場...  佢深色頭髮好睇過金髮

我們要把歷史留給下一代不是仇恨, 但不能讓步於不合理之下

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 2-3-2011 04:42 發表  
唔好掛....佢. 佢唔係ugly 只是過於邪氣... IMDb 已經公報了是她了. 對眼掂夠神秘感. 希望 NBC 出來唔好好似上次 Bionic woman 咁收場...  佢深色頭髮好睇過金髮 [/quote]

睇過呢個女星其他相,我其實唔係好知佢係邊個,COMMENT就係:

1. 身材好勁,呢樣合格

2. 個樣唔係醜,但有一距離

3. 就算係靚,都唔係果TYPE....

總括而言:唔適合......最好搵第二個....

我自己覺得 Jessica Alba近磅D......

引用:
原帖由 jackylam123 於 2-3-2011 01:06 發表
来自完结剧集《胜利之光》的美女阿德琳妮·帕里奇(Adrianne Palicki)将非常有望出演NBC的《神奇女侠》导航集!

执行制作人以及资深电视导演大卫·E·凯利(David E. Kelley)的神奇女侠将会让阿德琳妮·帕里奇饰演至少3个“角色”:

三重身份No.1:打击犯罪的超级英雄,在这里将被“改造”为LA的义务警员。
  三重身份No.2:Diana Themyscira,一个百亿富婆CEO。
  三重身份No.3:Diana的丑女助理,Diana Prince(化妆和服装部,祝你们好运。)

《神奇女侠》其他主要角色还包括:Steve Trevor,现为司法部律师,曾经是Diana T的情人;Mindy,Themyscira工业的媒体秘书;Veronica Cale,一名邪恶的女科学家,将成为神奇女侠的主要对手。

让我们把目光再转回阿德琳妮·帕里奇身上,她除了在《胜利之光》中饰演广受好评的Tyra之外,还在之前FOX的短命剧集《孤独的星》中出演女主。最近,她还客串了《犯罪心理》。她还有一个角色你一定知道,那便是《邪恶力量》中,Sam的在最开始死掉的女友Jessica Moore!

而且,根据IMDb的资料显示,帕里奇有5英尺11英寸(1米8),这绝对充分体现了“Amazonian”的血统。而就在帕里奇有望出演的消息曝出后,上世纪70年代出演了神奇女侠的女星琳达·卡特就在Twitter上表示了她对选角的态度:“Congratulations, Adrianne!”

杰弗瑞·雷纳(Jeffrey Reiner)将执导该剧的导航集。

雖然都係 Lynda Carter D, 但係呢個都收得貨啦, 再奄尖落去又要擱置豲 (之前已經胎死腹中幾次)!!!

perfect 除非用 Lynda D 細胞做個複製人, 等 20 年至拍!!!

少了一份強氣, 但都可以.

引用:
原帖由 幻之聖騎士 於 2-3-2011 09:52 發表 唔好掛....佢. 佢唔係ugly 只是過於邪氣... IMDb 已經公報了是她了. 對眼掂夠神秘感. 希望 NBC 出來唔好好似上次 Bionic woman 咁收場...  佢深色頭髮好睇過金髮 睇過呢個女星其他相,我其 ...

Jessica Alba 好....不過細了一個碼.

引用:
原帖由 LouisLee 於 2-3-2011 11:28 發表   雖然都係 Lynda Carter 好 D, 但係呢個都收得貨啦, 再奄尖落去又要擱置豲 (之前已經胎死腹中幾次)!!!   要 perfect 除非用 Lynda D 細胞做個複製人, 等 20 年至拍!!!

Louis兄你同我都喜歡有D肉地....

我們要把歷史留給下一代不是仇恨, 但不能讓步於不合理之下

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 2-3-2011 12:32 發表   睇過呢個女星其他相,我其 ...
Jessica Alba 好....不過細了一個碼. Louis兄你同我都喜歡有D肉地.... [/quote]

係喎....要夠高喎......

左新Look

引用:
原帖由 jackylam123 於 19-3-2011 13:57 發表 用左新Look

Adrianne Palicki本人? 點解同上面幅相唔似樣?

引用:
原帖由 jackylam123 於 19-3-2011 13:57 發表 用左新Look
個樣麻麻哋咋wor. 眼細/口大/胸部不大配合身型. 60分

引用:
塊面長左咁多既?! 個扮相好c9下喎...

發新話題