發新話題

好書介紹

好書介紹

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

Gundam 人物集...

引用:
原帖由 wwl36 於 21-8-2008 00:30 發表   謝謝超人兄   ...... 做咩放'種子'係面  ?

o尼本書出o左一段時間...可能o個時最新係 ' seed' !

引用:
原帖由 celia 於 21-8-2008 01:59 發表 超人兄弟D書出極都有~真係犀利~!

hee...都差o吾多出o西 gala.. 妳又出o下推動o下~... !( o的 oldcake 朋友仔又o吾湧躍介紹愛書...o矣  )

引用:
原帖由 celia 於 21-8-2008 18:34 發表   好啦~等我都出返兩本書仔先~ 哈哈                

haa...haa...SKPB Celia...very good ar!your 2 books really very 好o野!!

thanks support!

引用:
原帖由 celia 於 21-8-2008 23:22 發表   U're Welcome SSHK 超人兄弟

pls post more book to here SKPB Celia!

引用:
原帖由 Anison 於 22-8-2008 00:16 發表   少少啦        

好正 ar...thanks for sharing Anison brother!!

after time if you have some good books pls post to here more!!

引用:
原帖由 celia 於 22-8-2008 01:06 發表   OK~         

好正 ar too!

marcross & 23 !!

引用:
原帖由 矢作省吾 於 22-8-2008 13:06 發表 嘩! 我D相你仲多過我! 做乜Keep咁多?!

~!!

引用:
原帖由 Anison 於 22-8-2008 19:00 發表   好啊            

is 中文版?!台灣版? !好正o咼!!

o個個係大o左o既小賓女....都幾靚o牙!!

引用:
原帖由 celia 於 22-8-2008 19:32 發表   Thanks 超人~   係orguss & 23 呀~

hee..sorry!係o牙!!

引用:
原帖由 阿誠 於 23-8-2008 14:05 發表 GPX CYBER FORMULA OVA系列完全檔案(1999年出版)這本收錄了OVA《DOUBLE ONE》、《ZERO》、《SAGA》及出書時新出的《SIN》(SIN只有頭兩話)內裡有OVA每集的內容介紹當時最新的SIN設定集當然少不了人物設定隼人(港 ...

好好好正o牙!!誠仔兄!( 重有多謝你介紹 Gundum 人物集給我 )

引用:
原帖由 Anison 於 24-8-2008 01:27 發表 係香港正版, 當年o係"環球"總店買, 記得本書應該都係"環球"出,同埋副模型係"環球"出的, 當年"環球"都出o左好多"小露寶"的產品, 如 大膠, 合金, 模型等等 小賓女..........當然係靚啦

明白!thanks Anison bro explain!

而家睇怕o尼本書都絕版o拉...( 如果而家有得買我都想買番本收藏 )

引用:
原帖由 Anison 於 24-8-2008 20:36 發表 我買o左呢本書都有成十年, 加上授權出版可能有期限, 相信再買到呢本書既機會比較微

thanks Anison bro!!

引用:
原帖由 Anison 於 26-8-2008 23:30 發表        

o尼套 '桂正和 4C Illustrate Special Box' 本來都想買...但屋企實在無位...所以放棄了...

我最鍾意o個幾套漫畫!!

' 世界記號大全 '

漫遊者出版社出版

記錄了各式各樣的符號...包括鍊金術,梵文,宇宙文字,馬瑪文字...等

引用:
原帖由 wwl36 於 26-9-2008 14:52 發表   超人兄之語言  

o矣~這書多就多文字符號....唯獨是 ' 光之國 ' 超人文字冇....

' 野本憲一模型研究所 2 '

野本老師又一力作,不容錯過!!

' SUPER ROBOT GENERATION ' SINRISE 1977-1987

sunrise 糸列超級機械人...包Gundam,太陽の牙,聖戰士,傳說巨神,...等

堶戚咻釵U機械人比例圖

' 手塚治蟲原畫的秘密 '

堶惜雯苳F手塚好多棄掉了做原畫手稿,極之珍貴!係手塚老師o既發燒友一定o吾好錯過!

萬里基構出版

發新話題