發新話題

好書介紹

引用:
原帖由 超人兄弟 於 8-1-2010 08:44 發表 已知道後第一時間通知東兄...o吾知佢買o吾買到 ??我幾經辛苦先買到本...又係雜誌一出當日已經賣o西! 有無攪錯! (限量出得少關係)

...咁快 佢都係無緣去有.....

我們要把歷史留給下一代不是仇恨, 但不能讓步於不合理之下

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 8-1-2010 08:48 發表 ...咁快 佢都係無緣去有.....
話o吾定佢買到o尼~! 你o個度有無奶雜誌賣?

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 8-1-2010 09:07 發表 話o吾定佢買到o尼~! 你o個度有無奶雜誌賣?

有...不過超貴可能只得一兩本存貨...有時係香港過期貨尾. 可以訂但超超貴因為空運.

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 8-1-2010 09:10 發表 有...不過超貴可能只得一兩本存貨...有時係香港過期貨尾. 可以訂但超超貴因為空運.
o下~...我o個陣住過小時間 d 雜誌都跟到 update o既o咼~?! 而家.....

引用:
原帖由 超人兄弟 於 8-1-2010 10:20 發表 o下~...我o個陣住過小時間 d 雜誌都跟到 update o既o咼~?! 而家.....

E + 都好貼不過是一 d 暢銷書刊.....不過都好貴如果對換成港幣是好不值去買.

你住個時係唔係去博益買書 之前有良友....群益...e + 都接晒

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 8-1-2010 14:07 發表  E + 都好貼不過是一 d 暢銷書刊.....不過都好貴如果對換成港幣是好不值去買. 你住個時係唔係去博益買書 之前有良友....群益...e + 都接晒
OIC~!...鋪頭仔o黎.....o吾記得乜名 lor~!

' 豐 子 愷 ' 漫畫精品集

豐子愷是中國老一輩的畫家,這書已是 60 年前的作品...但內容並不老氣!書堣雯郕延e中有多種技法,以當時來看可說是先駒。還有豐老書體札實優美...漫畫比喻獨到,真是值得喜愛豐老的朋友收藏!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 25-1-2010 23:58 發表 ' 豐 子 愷 ' 漫畫精品集豐子愷是中國老一輩的畫家,這書已是 60 年前的作品...但內容並不老氣!書堣雯郕延e中有多技法,以當時來看真是先駒。還有豐老書體札實優美...漫畫比喻獨到,真是值得喜愛豐老的朋友收藏! ...

嘩.....好 正.

豐子愷是中國老一輩的畫家....他的畫充滿生活....線條簡單但表演力遠勝一般仔細漫畫

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 26-1-2010 00:32 發表   嘩嘩嘩嘩.....好 正. 豐子愷是中國老一輩的畫家....他的畫充滿生活....線條簡單但表演力遠勝一般仔細漫畫
 ' 嘩 ' 得o甘大聲...梗係好鍾 E 豐老先生......o的著作頂o拉!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 26-1-2010 09:05 發表 你 ' 嘩 ' 得o甘大聲...梗係好鍾豐老先生......o的著作頂o拉!

他是中國漫畫文化一大宗師 敬佩.

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 26-1-2010 09:37 發表 他是中國漫畫文化一大宗師 敬佩.
同意~!!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 26-1-2010 16:10 發表 同意~!!

但少閑人如吾兩人者耳....

大怪獸ハ''トル '  ウルトラ銀河傳說 ' The Movie 超全集

這本超人電影專書內文圖片好豐富,末有電影...睇住呢本書先都係享受o黎,我就睇到津津樂道啦,你呢~?! 

(內埵n多超人o架 )

有末變邪惡超人的超人真身!

' COSMOPOLITAN ' 女性向雜誌

今期 Cosmopolitan 係我鍾意女星之一的范冰冰,$40 特別版有 Anna sui 拖鞋送,三本書一對鞋算好低!

嗰樣好奸呀!!!

引用:
原帖由 WK1959 於 9-3-2010 19:38 發表 嗰樣好奸呀!!!
同Ultra Seven X 差唔多!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 8-3-2010 09:45 發表 ' COSMOPOLITAN ' 女性向雜誌   今期 Cosmopolitan 係我鍾意女星之一的范冰冰,$40 特別版有 Anna sui 拖鞋送,三本書一對鞋算好低!                 ...

亞冰妹真係迷倒超兄,真犀利.

引用:
原帖由 whoiambatman 於 10-3-2010 19:06 發表 亞冰妹真係迷倒超兄,真犀利.
還珠格格那時候的金鎖我已喜歡她了。

引用:
原帖由 超人兄弟 於 10-3-2010 19:46 發表 還珠格格那時候的金鎖我已喜歡她了。

花心超人.... 咁你元配點啊

今日報擋見到D本雜誌不過無拖鞋送.....我有個朋友好喜歡 ANNA SUI...D 野. 不過我唔喜歡佢唔係找本送比佢

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 10-3-2010 22:29 發表 花心超人.... 咁你元配點啊
傻o既~幻想歸幻想o牙!

發新話題